Vesna Pešić

Gujona nazvala "srpskim fašistom": Pešićeva izvređala direktora Vladine uprave

Večernje novosti pre 2 sata
DIREKTOR Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon delio je u Banjaluci pre dva dana zastave Srbije kao uvertiru za navijanje pred utakmicu Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu u Kataru, a taj gest je iznervirao političarku i bivšu… »

Promovisan roman „Zovi me Garun“ Vesne Pešić

RTK pre 12 dana
U Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“, promovisan je roman o Jermeniji i Jermenima „Zovi me Garun“, autorke Vesne Pešić. Neobična putopisna priča prožima prošlost, sadašnjost i nazire budućnost sagledanu u pričama koje autorka… »

Zašto je četvoro pobijeno na ibarskoj, Žarko Popović o motivu! Šok: Oni su Legiji rekli da organizuje, evo ko je prodao…

Kurir pre 17 dana
Služba je devedesetih napravila opoziciju, tvrdi Žarko Popović, nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte, koji je izneo šokantne informacije o političkom životu u Srbiji tokom vladavine Slobodana Miloševića. Popović takođe iznosi… »

Kum i smrt

Vreme pre 16 dana
Žrtve, zločinci i svedoci Kriminalni klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za sedam otmica i ubistava. Svedok okrivljeni Srđan Lalić, jedan od ubica klana, otkrio je još šest ubistava za koje ih dosad zvanično nisu teretili… »

Šok intervju - znam šta je drašković radio, i ko je zaista prodao Miloševića! Ako me tuže spreman sam da uradim jedno!

Mondo pre 17 dana
Žarko Popović otkrio je poverljivu informaciju koju je, kako kaže, dobio iz vrha SPO. Žarko Popović otkrio je poverljivu informaciju koju je, kako kaže, dobio iz vrha SPO. Žarko Popović, nekadašnji načelnik Odeljenja za krvne delikte, izjavio je… »

O izostanku veće reakcije zbog imenovanja Bratislava Gašića: "Podigla se tolerancija na svinjarije"

Radio 021 pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i sociološkinja Vesna Pešić ocenili su da građani Srbije postaju sve neosetljiviji na brojne afere. Smatraju da zbog toga nema burnih reagovanja na postavljenje novog ministra policije Bratislava… »

Grbović o Bratislavu Gašiću: Podigla se tolerancija na svinjarije

Danas pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i sociološkinja Vesna Pešić ocenili su u Novom danu da građani Srbije postaju sve neosetljiviji na brojne afere, pa da zbog toga nema burnih reagovanja nakon postavljenja novog ministra policije… »

Grbović o Bratislavu Gašiću: Podigla se tolerancija na svinjarije

N1 Info pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i sociološkinja Vesna Pešić ocenili su u Novom danu da građani Srbije postaju sve neosetljiviji na brojne afere, pa da zbog toga nema burnih reagovanja nakon postavljenja novog ministra policije… »

Promocija romana Vesne Pešić

RTK pre 24 dana
Promocija romana Vesne Pešić „Zovi me Garun“, u organizaciji Udruženja Kragujevčana u Beogradu, zakazana je za večeras u 19 sati u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“. Reč je o predstavljanju romana o Jermeniji i Jermenima.… »

Prodavnica koja je prodavala majice „Nož, žica“ sada ima dukseve sa ilustracijom davljenja žene uz poruku „Sa druge…

Danas pre 29 dana
Nakon što je prošle godine internet prodavnica „011 shop“ prodavala majice sa natpisom „Nož, žica“, zbog čega je reagovala i tržišna inspekcija, ovog meseca pojavili su se duksevi na kojima je ilustracija davljenja žene uz poruku: „Sa… »

Vesti dana »