Vesna Zmijanac

Vesni Zmijanac ugrađena 3 bajpasa: “Situacija nije bila nimalo naivna”

Vesti online pre 6 dana
Pevačica Vesna Zmijanac zbog intervencija na srcu je već neko vreme u bolnici. Poslednje informacije govore da je stabilnog zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu. Prema saznanjima izvora bliskog folk divi, ona se oseća dobro… »

Vesni Zmijanac ugrađena tri bajpasa: Otkriveni novi detalji pevačicinog zdravstvenog stanja: "Situacija nije bila nimalo…

Blic pre 6 dana
Pevačica Vesna Zmijanac oporavlja se u svom domu u Beogradu nakon operacije srca. Naime, Vesna se sada oseća dobro i svakog dana je sve jača. - Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još… »

Novi detalji zdravstvenog stanja Vesne Zmijanac! Pevačici ugrađena tri bajpasa, a evo kako se sada oseća

Kurir pre 6 dana
Pevačica Vesna Zmijanac stabilnog je zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu. Prema saznanjima izvora bliskog folk divi, ona se oseća dobro i svakoga dana je sve bolje. - Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila… »

Ekskluzivno otkrivamo Vesni Zmijanac ugrađena tri bajpasa, a evo u kakvom je stanju sada

Alo pre 6 dana
Pevačica je nakon tri nedelje napustila Klinički centar i sada se uspešno oporavlja u svom domu. Vesna Zmijanac (66) konačno je stabilnog zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu. Foto: Ataimages Kako smo ekskluzivno saznali… »

Vesni Zmijanac ugrađena 3 bajpasa: "Situacija nije bila nimalo naivna"

Telegraf pre 6 dana
Pevačica oporavak nastavlja u svom domu. Pevačica Vesna Zmijanac zbog intervencija na srcu je već neko vreme u bolnici. Poslednje informacije govore da je stabilnog je zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu. Prema saznanjima… »

Nakon operacije majke nikolija ne staje! Pevačica uhvaćena bez trunke šminke u potpunom haosu, sada sama brine i o njoj!

Kurir pre 7 dana
Nikolija Jovanović ovih dana maksimalno je posvećena majci Vesni Zmijanac, koja je nedavno operisana. Međutim, lepo vreme svakako nije propustila, a da ne iskoristi i za šetnju s mlađom ćerkom i zabavi je. Sa izabranikom Reljom Popovićem, Hanu je… »

Ništa ne prepušta slučaju i pored brige o tek operisanoj majci, Nikolija uhvaćena u provodu sa ovom osobom, otkriven…

Alo pre 7 dana
Jovanovićeva je drugu naslednicu rodila u julu 2021. godine. Nikolija Jovanović ovih dana maksimalno je posvećena majci Vesni Zmijanac, koja je nedavno operisana. Međutim, lepo vreme svakako nije propustila, a da ne iskoristi i za šetnju s mlađom… »

Mesecima su krili njeno ime: Prvi put usnimljena ćerka Nikolije i Relje, malena Hana je i prohodala

Telegraf pre 7 dana
Nikoliju su paparaci sada prvi put usnimili upravo sa mlađom ćerkicom Hanom. Pevačica Nikolija Jovanović, trenutno brine o majci, legendarnoj jugoslovenskoj zvezdi Vesni Zmijanac koja je pre dve nedelje operisana zbog problema sa srcem, zbog čega je… »

Vesna Zmijanac uhvaćena ispred bolnice: Evo šta je pevačica radila nakon operacije i gde je za to vreme bila Nikolija -…

Blic pre 7 dana
Popularna pevačica Vesna Zmijanac operisana je 9. marta, a njoj su ugradili bajpas. Pevačica se uspešno oporavlja, a ona je u bolnici provela desetak dana nakon čega je puštena na kućno lečenje. Ekipa emisije "Paparaco lov" je uhvatila pevačicu… »

Prvo pojavljivanje Vesne Zmijanac nakon operacije srca! Evo kako pevačica sada izgleda, Nikolija se ne odvaja od nje (video)

Alo pre 7 dana
Pevačica Vesna Zmijanac već duže vreme ima problem sa dotokom krvi u srce, pa je nedavno operisana u jednoj državnoj bolnici u Beogradu. Kako se Vesna nije pojavljivala u medijima od operacije, ekipa "Paparaco lova" snimila je Vesnu u opuštenom… »

Vesti dana »