Vesna Zmijanac

Ljubav (ne) bira! Poznati partnere vrte u krug: To se nikada neće promeniti! Ovi parovi će vas iznenaditi

Kurir pre 3 sata
Među javnim ličnostima nije retka pojava da između sebe menjaju partnere koji su takođe poznati. Toga je bilo oduvek, pa i danas. Jedan od primera koji je javnosti i medijima bio posebno interesantan tokom nekoliko poslednjih decenija jeste odnos… »

Ovo je uništilo porodicu: Nikolija i Relja sa ćerkama izašli iz Vesninog stana, nisu mogli više da izdrže

Svet & Skandal pre 23 sata
Odnos Nikolije i Relje sa Vesnom Zmijanac uvek je pod lupom javnosti Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ljubav koja traje već punu deceniju ne vole da eksponiraju, a kao kruna skladnog odnosa… »

Kolega hteo da ga ubije zbog žene: Naš pevač imao burne ljubavi, voleo njegovu ženu, a bio zaljubljen i u folk zvezdu

Blic pre 1 dan
Pevač Nino Rešić preminuo je 2007. u 43. godini, a o detaljima iz njegovog životai dan danas se spekuliše. Posebnu pažnju izazivale su njegove ljubave veze, a nedavno se pričalo o njegovom odnosu sa koleginicom Vesnom Zmijanac. Za svog života, on… »

Buran ljubavni život nina rešića Voleo suprugu svoga kolege "platio je 20.000 € da me ubiju zbog žene"

Alo pre 1 dan
Voleo žene a najviše tuđe. Nino Rešić, pevač i otac zvezde "Granda" i bivše zadrugarke Sandre Rešić, preminuo je 17. oktobra 2007. u 43. godini. Iako je od tada prošlo dosta vremena, o njegovom životu i dačlje se često priča. Naročito o… »

"Kolega platio 20.000 € da me ubiju zbog žene!" Nino imao burne ljubavi! Voleo suprugu ovog pevača, bio zaljubljen u folk…

Kurir pre 1 dan
Nino Rešić, pevač i otac zvezde "Granda" i bivše zadrugarke Sandre Rešić, preminuo je 17. oktobra 2007. u 43. godini. Iako je od tada prošlo dosta vremena, o njegovom životu i dačlje se često priča. Naročito o njegovim ljubavnim vezama, pa je… »

Nikolija i Relja napustili stan Vesne Zmijanac? Kupili luksuzan penthaus, a priča se da je ovo razlog njihove selidbe!

Mondo pre 1 dan
Nikolija Jovanović i reper Relja Popović navodno su napustili stan pevačicine majke, Vesne Zmijanac i preselili se u luksuzan penthaus na Vračaru. Nikolija Jovanović i reper Relja Popović navodno su napustili stan pevačicine majke, Vesne Zmijanac i… »

Relja i Nikolija napustili vesnu zmijanac! Bračni par se ponovio luksuznim stanom na Vračaru, a evo u kakvim su sada…

Kurir pre 1 dan
Vesnina ćerka, pevačica Nikolija Jovanović i Relja sa ćerkama su živeli u njenom stanu, ali su odlučili da kupe novu nekretninu. Naime, kako su dobili i drugu devojčicu, shvatili su da im treba veći prostor, te su uzeli luksuzni penthaus. Kako se… »

Relja i Nikolija napustili vesnin stan: Kupili luksuzni penthaus na Vračaru, a ovo je razlog zbog kojeg su se preselili

Blic pre 1 dan
O odnosu pevačice Vesne Zmijanac i njenog zeta Relje Popovića dosta se spekuliše, a iako kruže priče da se ne slažu najbolje, istina je potpuno drugačija. Vesnina ćerka, pevačica Nikolija Jovanović i Relja sa ćerkama su živeli u njenom stanu… »

Alo! Ekskluzivno otkriva Popović i Jovanovićeva napustili Vesnin stan, ovo je razlog

Alo pre 1 dan
Popularne trep zvezde rešile su da se osamostale i izađu iz nekretnine u kojoj su živeli sa ćerkicama. Uprkos spekulacijama da se jedna od najvećih muzičkih zvezda, pevačica Vesna Zmijanac ne slaže sa zetom Reljom Popovićem, te da među njima… »

Da li si sećate keve iz "velikog brata"?! Pravila haos u rijalitiju, vređala Vesnu Zmijanac i pljuvala Golubovićevu, a onda…

Alo pre 1 dan
Nekadašnje Zoričine komšije u Slankamenu pokazale su trošnu vikendicu gde je ona živela s porodicom, pa su ispričale da se tu više ne može naći i da o njoj ništa ne znaju od 2020. godine. Zorica Marković, poznatija u narodu pod nadimkom Keva… »

Vesti dana »