Vikiliks

Potvrđena optužnica protiv bivšeg službenika CIA za curenje informacija

Politika pre 22 dana
Američki sud je uglavnom potvrdio optužnicu protiv bivšeg softverskog inženjera Centralne obaveštajne agencije (CIA) za najveću krađu poverljivih informacija u istoriji agencije, dok je odbačena optužba za opstrukciju. Džošua Šulte (34)… »

Potvrđena optužnica protiv bivšeg službenika CIA

B92 pre 22 dana
Americki sud potvrdio optuznicu protiv bivšeg softverskog inženjera Centralne obaveštajne agencije za najveću krađu poverljivih informacija u istoriji agencije. Džošua Šulte (34) osuđen je u julu 2022. po četiri tačke za špijunažu i hakovanje… »

Potvrđena optužnica protiv bivšeg službenika CIA Prosleđivao poverljive materijale Vikiliksu

Alo pre 23 dana
Američki sud je danas uglavnom potvrdio optužnicu protiv bivšeg softverskog inženjera Centralne obaveštajne agencije (CIA) za najveću krađu poverljivih informacija u istoriji agencije, dok je odbačena optužba za opstrukciju. Džošua Šulte (34)… »

Kako nas je CIA špijunirala: Potvrđena optužnica protiv bivšeg službenika Agencije za curenje informacija

Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKI sud je danas uglavnom potvrdio optužnicu protiv bivšeg softverskog inženjera Centralne obaveštajne agencije (CIA) za najveću krađu poverljivih informacija u istoriji agencije, dok je odbačena optužba za opstrukciju. Foto Shutterstock… »

Potvrđena optužnica protiv bivšeg službenika CIA za curenje informacija: Poverljivi materijali prosleđeni Vikiliksu

Euronews pre 23 dana
Američki sud je danas uglavnom potvrdio optužnicu protiv bivšeg softverskog inženjera Centralne obaveštajne agencije (CIA) za najveću krađu poverljivih informacija u istoriji agencije, dok je odbačena optužba za opstrukciju. Džošua Šulte (34)… »

Australijska Vlada se protivi američkom zahtevu za ekstradiciju Asanža

Insajder 01.08.2023
Australijski premijer Entoni Albanez je danas izjavio da se njegova Vlada "snažno" protivi krivičnom gonjenju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Asanž je osnivač neprofitne izdavačke i medijske organizacije "Vikiliks" (WikiLeaks) koja je… »

Australijska vlada se protivi zahtevu SAD za ekstradiciju Asanža

Radio 021 01.08.2023
Australijski premijer Entoni Albanez je izjavio da se njegova vlada "snažno" protivi krivičnom gonjenju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Asanž je osnivač neprofitne izdavačke i medijske organizacije "Vikiliks" koja je objavila poverljiva… »

Australijska vlada se protivi američkom zahtevu za ekstradiciju Asanža

N1 Info 01.08.2023
Australijski premijer Entoni Albanez je izjavio da se njegova vlada "snažno" protivi krivičnom gonjenju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Asanž je osnivač neprofitne izdavačke i medijske organizacije „Vikiliks“ (WikiLeaks), koja je objavila… »

Australijska vlada se protivi američkom zahtevu za ekstradiciju Asanža

Danas 01.08.2023
Australijski premijer Entoni Albaneze je danas izjavio da se njegova vlada „snažno“ protivi krivičnom gonjenju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Asanž je osnivač neprofitne izdavačke i medijske organizacije „Vikiliks“ (WikiLeaks) koja… »

Papa se sastao sa suprugom Džulijana Ansanža

Danas 30.06.2023
Poglavar Rimokatoličke crkve Franja sastao se danas sa suprugom zatvorenog Džulijana Asanža (Julian Assange), koja je rekla da je gest pape da je primi „dokaz njegovog stalnog pokazivanje podrške“ i zabrinutosti zbog patnje osnivača Vikiliksa… »

Vesti dana »