Vinča - vesti

Srpske Missice u poseti muzeju najstarijih parfema na svetu - Dorin Maison Pariz (foto) (video)

Telegraf pre 17 sati
Da li ste se nekada pitali gde je nastao prvi parfem i kada? Srpske manekenke Miss Yu kompanije na čelu sa Vesnom De Vinčom su bile u poseti muzeju Dorin u Parizu i ugostio ih je njegov vlasnik lično. Pogledajte kako je ta poseta izgedala...
- Posetili smo Šatu, Parisko "Dedinje". Tamo nas je dočekao gradonačelnik i generalni direktor muzeja Dorin Bašar Nazri koji nas je sproveo u fantastičan muzej najstarijih parfema na svetu. Osim njega dočeku je prisustvovao i... »

Vremeplov (21. april 2018)

RTS pre 2 dana
RTS: Vremeplov (21. april 2018)
Svetski dan astronomije (obeležava se u subotu najbližu početku mesečeve prve četvrti). Dan Instituta za nuklearne nauke "Vinča".
753. p.n.e. - Romul osnovao "večni grad" Rim 1142. - Umro Pjer Abelar, francuski teolog i filozof (L Pale, 1079 - Sen Marsel, 21. 04. 1142) 1699. - Umro Žan Batist Rasin, francuski književnik, akademik (La Ferte - Milon, 21. 12.... »

U Skupštini Srbije obeleženo 70 godina rada Instituta "Vinča"

Srbija danas pre 2 dana
Predsednica Vlade Srbije kaže da joj je veoma važno što "Vinča" daje dobar primer saradnje nauke i privrede
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije nudi svu pomoć Institutu za nuklearne nauke "Vinča" da Srbija ostvari svoje potencijale, kako bi se u budućnosti takmičila sa najboljima u Evropi. Brnabić je u Skupštini... »

Mašine u Vinči do kraja godine

Večernje novosti pre 2 dana
Uskoro završetak potrebne dokumentacije za izgradnju postrojenja za preradu komunalnog otpada u Vinči. Na ovaj način biće rešen dugogodišnji problem odlaganja komunalnog otpada
IZGRADNjA postrojenja za preradu čvrstog komunalnog otpada u Vinči počeće do kraja godine. Prema najavama gradonačelnika Siniše Malog, očekuje se završetak potrebne dokumentacije, kako bi radovi mogli da počnu. Kako je istakao,... »

Brnabić u „Vinči”: Jaka nauka u interesu napretka

Politika pre 2 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Vlada Srbije nudi svu pomoć Institutu za nuklearne nauke „Vinča” da Srbija ostvari svoje potencijale, kako bi se u budućnosti takmičila sa najboljima u Evropi
Brnabić je u Skupštini Srbije gde je obeleženo 70 godina rada Instituta kazala da „Vinča” treba da bude stub razvoja Srbije. „Trebaće nam vaša pomoć, ali znam da imate potencijal i da malo fali da imamo drugačiju Srbiju, Srbiju... »

Brnabić: “Vinča” treba da bude stub razvoja Srbije (foto)

Telegraf pre 3 dana
Brnabić je u Skupštini Srbije gde je obeleženo 70 godina rada Instituta kazala da “Vinča” treba da bude stub razvoja Srbije
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije nudi svu pomoć Institutu za nuklearne nauke “Vinča” da Srbija ostvari svoje potencijale, kako bi se u budućnosti takmičila sa najboljima u Evropi. Brnabić je u Skupštini... »

Institut Vinča obeležio 70 godina postojanja: Moderna kuća znanja koja ide u korak sa svetom

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Institut za nuklearna istraživanja ``Vinča`` danas je u Skupštini Srbije, gde je taj Institut i osnovan, obeležio 70 godina postojanja, odnosno pravljenja prve laboratorije u ``Vinči``.... »

Vinča vodeća institucija ne samo u Srbiji, već i u Evropi

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je svoje obraćanje počela rečima ``poštovani najpametniji ljudi u Srbiji`` i kazala da je to vodeća institucija ne samo u Srbiji, već i u Evropi i da je ponosna što je predsednica Vlade ``zemlje koja ima... »

70 Godina instituta Vinča: Moderna kuća znanja koja ide u korak sa svetom, Brnabićeva dobila plaketu

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Institut za nuklearna istraživanja "Vinča" danas je u Skupštini Srbije, gde je taj Institut i osnovan, obeležio 70 godina postojanja, odnosno pravljenja prve laboratorije u "Vinči". Akademski hor "Obilić" otpevao je na početku obeležavanja jubileja državnu himnu Srbije "Bože, pravde"... »

Ana Brnabić na obeležavanju jubileja instituta "Vinča"

Blic pre 3 dana
Institut za nuklearne nauke "Vinča" danas obeležava 70 godina od osnivanja, a svečanosti u Domu Narodne skupštine će prisustvovati predsednica Vlade Ana Brnabić. Direktorka Instituta "Vinča" dr Milica Marčeta Kaninski uručiće premijerki Brnabić plaketu povodom obeležavanja ovog značajnog jubileja,... »

©2018 Netmark d.o.o.