Virdžinija

Isplivali šokantni detalji! Princ Endru i Epstajn orgijali zajedno na pedofilskom ostrvu: Bili su sa 9 mladih žena, odala ih…

Kurir pre 17 minuta
Novi dokumentarac preispitaće tvrdnje da se princ Endru pridružio orgijama koje su imali pedofil Džefri Epstajn i devet mladih žena, dok jedna Britanka tvrdi da je Epstajn voleo da "sakuplja ljude", a da mu je princ zapravo "najveći trofej"… »

Princ Endrju i Epstajn imali orgije sa 9 devojaka na "pedofilskom ostrvu": Strašno svedočenje žrtve

Telegraf pre 2 sata
Navodno je pedofil smatrao da je princ njegov najveći trofej. Novi dokumentarac preispitaće tvrdnje da se princ Endrju pridružio orgijama koje su imali pedofil Džefri Epstajn i devet mladih žena, dok jedna Britanka tvrdi da je Epstajn voleo da… »

Radetu šerbedžiji Zoranov brk: Uz Gagin čamac, sada imam još jednu veliku nagradu

Kurir pre 13 sati
Zasluženo Glumac osvojio dva priznanja - za pozorište Ulisis i sjajnu ulogu Džordža u predstavi „Ko se boji Virdžinije Vulf“. U Zaječaru je nastavljen 28. pozorišni festival Dani Zorana Radmilovića. U prepunoj sali teatra druge večeri… »

Nagrada Zoranov brk Tanji Bošković i Radetu Šerbedžiji

Ist media pre 1 dan
ZAJEČAR, (IST Media) U Zaječaru je sinoć nastavljen pozorišni festival 28. „Dani Zorana Radmilovića“. U prerepunoj sali teatra druge festivalske večeri izvedena je predstava „Ko se boji Virdžinije Vulf“, u koprodukciji Ulisis teatra iz… »

Zoranov brk Radetu Šerbedžiji za Džordža u „Ko se boji Virdžinije Vulf?“

Danas pre 1 dan
Drugo festivalsko veče 28. Dana Zorana Radmilovića Odgovor na ovo pitanje koje je Edvard Olbi postavio u svom najpoznatijem komadu dobila je zaječarska publika druge festivalske večeri ovogodišnjih Dana Zorana Radmilovića. Predstava Ko se boji… »

Ovo su 6 podmuklih simptoma raka debelog creva

Vesti online pre 2 dana
Rak debelog creva, treća je najčešća vrsta kancera kod muškaraca i žena, što se završava sa skoro 50.000 smrtnih slučajeva godišnje. Procenjuje se da u svetu od kolorektalnog kancera oboli preko 1,2 miliona ljudi, dok skoro više od polovine… »

Počeo novi šok rijaliti: "Postanite vegatarijanci, ili ćemo vam zaklati ljubimca i moraćete da ga pojedete!"

Blic pre 3 dana
Šokantni novi rijaliti šou traži od porodica da postanu vegeterijaci ili da pojedu sopstvenog kućnog ljubimca. Šou “Meat the Family” Kanala 4 prvo od porodica koje jedu mnogo mesa zahteva da odu kući i da se brinu o životinji koja najčešće… »

Branko Cvejić otvara Dane Zorana Radmilovića

Danas pre 4 dana
U zaječarskom teatru danas je održana pres-konferencija na kojoj je bilo reči o predstojećim „Danima Zorana Radmilovića“ koji će u Zaječaru biti održani po 28. put, od 18. do 25. oktobra…. ….kao i o premijeri predstave„Petra“ koja će… »

Uđite u luksuzni dom Siniše Mihajlovića: Nameštaj i detalji sijaju toplotom i ljubavlju! (foto)

Telegraf pre 7 dana
Supruga Arijana i ćerke Virdžinija i Viktorija su najzaslužnije za uređenje enterijera. Siniša Mihajlović se vratio u svoj dom posle druge faze lečenja od leukemije. Ništa nema veću toplinu od doma, a Sinišina porodica se potrudila da ga… »

Kultna porodična drama obeležila pretposlednje veče JoakimInterFesta

RT Kragujevac pre 8 dana
Na pretposlednjoj večeri Joakiminterfesta, izvedena je predstava „Ko se boji Virdžinije Vulf“ Edvarda Oldija, u režiji Lenke Udovički. Inače, ova predstava je kooprodukcija Beogradskog dramskog pozorišta i kazališta Ulisis iz Zagreba. Glavna… »

Vesti dana »