Virdžinija

Moguća saradnja Srbije sa Portugalijom u oblasti energetike i zelene energije

Ekapija pre 12 sati
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i ambasadorka Portugalije u Srbiji Marija Virdžinija Mendes da Silva Pina razgovarale su o mogućnostima za saradnju dveju zemalja u oblasti energetike, sa posebnim osvrtom na zelenu energiju… »

Čist „Testosteron” u subotičkom pozorištu

Dnevnik pre 13 sati
Narodno pozorište / Kazalište / Nepsinhaz u Subotici, nakon novogodišnjih praznika, ispunilo je januarski repertoar i praktično će se do kraja ovog meseca, glumci skoro svako veče viđati sa publikom. Zavesa se ponovo podigla 14. januara za… »

"Neuobičajene aktivnosti": Tviter vratio pristup nalogu za rusku vakcinu Sputnjik V

Blic pre 18 sati
Društvena mreža Tviter uklonila je ograničenja koja je nakratko sinoć bila uvela za zvanični nalog za promociju ruske vakcine protiv korona virusa Sputnjik V. Nalogu je ranije danas pristup bio blokiran oko sat vremena, uz obaveštenje da je Tviter… »

Ako je jedna maska dobra – da li su dve bolje

Nova pre 20 sati
Maske su postale stvar bez koje ne izlazimo iz kuće. Znamo da pružaju odličnu zaštitu od koronavirusa, ali da li je dovoljna samo jedna, ili ipak treba da nosimo dve? Ne mora svako da nosi dve maske – ali nauka nam govori da su veoma efikasna… »

Tviter vratio pristup nalogu ruske vakcine: Iz kompanije stiglo hitno saopštenje (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Društvena mreža objasnila gde je nastao problem. Društvena mreža Tviter uklonila je ograničenja koja je nakratko večeras bila uvela za zvanični nalog za promociju ruske vakcine protiv korona virusa Sputnjik V. Nalogu je ranije danas pristup bio… »

Tviter vratio pristup nalogu za rusku vakcinu Sputnjik V

Politika pre 1 dan
MOSKVA – Društvena mreža Tviter uklonila je ograničenja koja je nakratko večeras bila uvela za zvanični nalog za promociju ruske vakcine protiv koronavirusa Sputnjik V. Nalogu je ranije danas pristup bio blokiran oko sat vremena, uz obaveštenje da… »

Tviter "(od)blokirao" rusku vakcinu

B92 pre 1 dan
Društvena mreža Tviter uklonila je ograničenja koja je nakratko večeras bila uvela za zvanični nalog za promociju ruske vakcine protiv koronavirusa sputnjik V. Nalog je ranije danas pristup bio blokiran oko jedan sat, uz obaveštenje da je Tviter… »

Tviter privremeno ograničio pristup nalogu ruske vakcine „Sputnjik Ve“

Sputnik pre 1 dan
Društvena mreža Tviter privremeno je ograničila pristup nalogu ruske vakcine „Sputnjik Ve“ (Sputnik V), a potom ponovo omogućila, saopštio je Ruski fond za direktne investicije. „Pokušavamo da ustanovimo zbog čega je došlo do blokade naloga… »

Ministarstvo turizma: Portugalci hoće da posete Srbiju

Večernje novosti pre 1 dan
SRPSKA delegacija posetiće Institut za turizam Portugalije, ali će i njihovi eksperti obići našu zemlju, kako bi se detaljnije upoznali i razmenili iskustva, a sve u cilju razvoja seoskog i jezerskog turizma kod nas. Kako se navodi u saopštenju… »

Uhapšen muškarac koji je upao u Kapitol u majici na kojoj piše "Kamp Aušvic"

Blic pre 1 dan
Muškarac koji je nosio majicu "Kamp Aušvic" prilikom upada u Kapitol prošlog utorka uhapšen je u gradu Njuport Njuz u državi Virdžinija. Demonstrant je nosio majicu sa nazivom nacističkog logora u Poljskoj je identifikovan i zove se Robert Kit… »

Vesti dana »

Preminule 24 osobe: U Grčkoj 610 novozaraženih virusom korona

Večernje novosti pre 3 satajoš 7 povezanih

Radonjić: Nismo bili ni blizu da zapretimo Valensiji

Mozzart sport pre 3 satajoš 6 povezanih

Prvi kontakt dve administracije: Pens čestitao Kamali Haris

Večernje novosti pre 6 satijoš 3 povezane

Vremeplov: Umro srpski geograf Jovan Cvijić

RTV pre 4 satijoš 1 povezana