Vladan Vukosavljević

Drama u vladi: Ministar kulture Vladan Vukosavljević jedva preživeo, krenuo mu tromb!

Kurir pre 5 sati
Opasno: Čelniku resora kulture pre desetak dana otekla je noga, zbog čega se hitno javio lekaru. Ustanovljeno je da mu je krenuo ugrušak u nozi. Vladanu Vukosavljeviću, ministru kulture, pre desetak dana otekla je noga, a na hitnom lekarskom pregledu… »

Ministar Vukosavljević čestitao građanima Dan slovenske pismenosti i kulture

RT Kragujevac pre 4 dana
Povodom 24. maja Dana slovenske pismenosti ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije, Vladan Vukosavljević čestitao je građanima Srbije praznik, Dan Ćirila i Metodija koji se odlukom Vlade od prošle godine obeležava kao Dan slovenske… »

Vukosavljević čestitao građanima Dan Ćirila i Metodija

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Ministar kulture i informisanja čestitao je građanima Srbije Dan Ćirila i Metodija, koji se odlukom Vlade Republike Srbije, donetoj na inicijativu Ministarstva kulture i informisanja, od prošle godine 24. maja obeležava kao Dan slovenske… »

Vukosavljević: Tekovine srpske kulture trn u nozi šovinističkim krugovima u okruženju

Danas pre 6 dana
Izjava ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića povodom Dana slovenske pismenosti U ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje lično ime čestitam građanima Srbije praznik, Dan Ćirila i Metodija, koji se odlukom Vlade Republike… »

U redu za Vladu: Maja Gojković, Jelena Trivan, Marko Čadež

Nova pre 9 dana
Mesec dana pre izbora u političkim krugovima počele su spekulacije ko bi mogao da ostane bez ministarske fotelje, ali i ko će od novih kadrova da dođe u Nemanjinu 11. Gotovo je izvesno da u budućoj vladi funkcije ministara neće obavljati Rasim… »

Vukosavljević: Medijska strategija ima legitimitet

Cenzolovka pre 12 dana
Ministar kulture iinformisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da bi on lično voleo da Ministarstvo ima veća ovlašćenja, da može da izriče konkretne mere i one koji krše zakon kazni ili opomene. On je rekao da veruje da će Srbija uspeti da… »

Vukosavljević: Fridom haus ne otkriva rupu na saksiji kada govori o medijima

N1 Info pre 14 dana
Nema države gde mediji nisu izloženi političkom uticaju, ali neki od uvida Fridom hausa jesu vredni pažnje, rekao je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević u Novom danu. "Fridom haus zvuči pompezno, postoje i Reporteri bez granica i… »

Vukosavljević: Voleo bih da Ministarstvo ima veća ovlašćenja, da može da kazni one koji krše zakon

Danas pre 14 dana
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da bi on lično voleo da Ministarstvo ima veća ovlašćenja, da može da izriče konkretne mere i one koji krše zakon kazni ili opomene. On je rekao da veruje da će Srbija uspeti da… »

Srbija i Hrvatska: Čiji su Nikola Tesla i Marin Držić?

Radio 021 pre 19 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Srbija uputila protestnu notu evropskoj komesarki za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i omladinu Mariji Gabrijel, povodom objave na internet prezentaciji Evropske unije da je… »

Tesla nije Hrvat! Ministar kulture Vladan Vukosavljević: EU da se izvini srpskom narodu

Kurir pre 20 dana
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je juče, povodom toga što se na internet prezentaciji Evropske unije navodi da je Nikole Tesla „čuveni Hrvat“, da je reč o bezbroj puta ponovljenom falsifikatu i da se nada da će to… »

Vesti dana »