Vladan Vukosavljević

Svečanost u Vukovoj zadužbini: Pisma iz samoće

Večernje novosti pre 2 dana
Nagrade Vukove zadužbine u četvrtak uručene Milivoju Pavloviću i Marti Frajnd. Vukosavljević: Ovo priznanje laureatima donosi pričest onog najvrednijeg što je srpska kultura porodila. NA svečanosti u Vukovoj zadužbini u četvrtak su uručene… »

Uručene nagrade Vukove zadužbine

RTS pre 3 dana
U svečanoj sali Doma Vukove zadužbine uručene su nagrade za 2018. godinu. Dobijanje Vukove nagrade je jedna vrsta pričesti, rekao je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević. Ovogodišnja nagrada Vukove zadužbine za umetnost pripala je… »

Međunarodni susreti pisaca: Otkriveni bareljefi sa likovima Svetog Save, Vuka i Njegoša

Blic pre 3 dana
U okviru 56. Međunarodnih susreta pisaca, ministar kulture Vladan Vukosavljević i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otkrili su bareljefe u bronzi u bronzi sa likovima Svetog Save, Vuka karadžića i Petra Petrovića Njegoša… »

Čuvari srpskog identiteta

Večernje novosti pre 3 dana
U UKS otkriveni reljefi u bronzi sa likovima Svetog Save, Vuka i Njegoša. Vukosavljević: Naša kultura mora imati svoje lice, dubinu i izraz. U svečanoj sali Udruženja književnika Srbije u sredu je upriličena svečanost povodom postavljanja reljefa… »

Otkriveni bareljefi u bronzi sa likovima Svetog Save, Vuka Karadžića i Petra Petrovića Njegoša

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - U Udruženju književnika Srbije u okviru 56. Medjunarodnih susreta pisaca ministar kulture Vladan Vukosavljević i književnik Milovan Vitezović otkrili su bareljefe u bronzi sa likovima Svetog Save, Vuka Karadžića i Petra Petrovića… »

Vukosavljević: Sveti Sava, Vuk i Njegoš stožerne ličnosti srpske kulture

RTS pre 4 dana
U svečanoj sali Udruženja književnika Srbije, u okviru 56. Međunarodnih susreta pisaca, ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otkrili su bareljefe u bronzi sa likovima… »

Počeli 54.“Mokranjčevi dani“: Tragom najvećeg srpskog kompozitora, u slavu umetnosti

Blic pre 7 dana
U slavu najvećeg srpskog kompozitora, Stevana Stojanovića Mokranjca, u dvorištu njegove rodne kuće u Negotinu, uz zvuke fanfara, podizanje festivalske zastave i Šestu rukovet, 54. “Mokranjčeve dane“, svečano je proglasio otvorenim Vladan… »

Ministar Vukosavljević svečano otvorio 54. „Mokranjčeve dane“

Danas pre 8 dana
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević danas je svečano otvorio 54. „Mokranjčeve dane“ u kompleksu Mokranjčeve rodne kuće u Negotinu. „Ako je zadatak svake generacije koja postoji na nekoj sceni u datom istorijskom trenutku da… »

U čast rodonačelnika srpske muzike: U Negotinu počinju 54. „Mokranjčevi dani“

Večernje novosti pre 8 dana
Festival će u 17 časova u dvorištu Mokranjčeve rodne kuće, nakon pozdravne reči Vladimira Veličkovića, predsednika opštine Negotin, otvoriti, kako se očekuje, Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja. U Negotinu će u subotu u… »

Otvoreni "Mokranjčevi dani"

RTS pre 8 dana
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević svečano je otvorio 54. "Mokranjčeve dane" u kompleksu Mokranjčeve rodne kuće u Negotinu. U okviru ceremonije svečanog otvaranja Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin je poželeo… »

Vesti dana »