Vladan Vukosavljević - vesti

Kriza kapaciteta

Danas pre 16 minuta
Izgleda da će popečitelj kulture i informisanja Vladan Vukosavljević skorih dana biti viđen za Mladenovac, a može mu se dogoditi i da završi u ropotarnici istorije, odakle ga – smatra jedna škola ovdašnjeg ciničkog mišljenja – nije trebalo ni vaditi.
Okanimo se mi, međutim, cinika, pa se pozabavimo faktografijom. Šta je, dakle, popečitelj zabrljao. Šta nije! Greh koji je počinio ravan je onom Adamovom. Vukosavljević se, naime, u nekoj proseravaonici u gnevu osvrnuo na... »

Hrvatska: Nacista u rijalitiju?!

Mondo pre 47 minuta
Na hrvatskoj Novoj TV startovala nova sezona rijalitija Farma - jedan učesnik je već na naslovnim stranama
Foto: MONDO, Stefan Stojanović Dok mi svakodnevno gledamo Zadrugu i Parove i čitamo šta su vlasnik Pinka Željko Mitrović i ministar kulture Vladan Vukosavljević rekli jedan drugome na temu "štetnosti rijalitija" i "gledanja... »

Vukosavljević i Mitrović u klinču, a Brnabićka krivi Đilasa

Cenzolovka pre 51 minut
Zbog emitovanja rijalitija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ministar kulture Vladan Vukosavljević i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, zaratili su saopštenjima. Naime, resorni ministar se založio da rijaliti program treba da se oporezuje i da je, kako je ocenio sramota za medijsku scenu.
Premijerka Ana Brnabić nije podržala ministra kulture, a za uvođenje rijalitija optužuje Dragana Đilasa. Na to mu je Mitrović uzvratio, nazvavši ga – “površnom neznalicom“. Pljuvanje, psovanje, pa i tuča – upravo je to najčešća... »

Vukosavljević: Rijaliti su sramota za medijsku scenu – Mitrović: Ministar je površna neznalica

Cenzolovka pre 2 sata
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i Vlasnik Pinka Željko Mitrović „ušli” su u polemiku koja je počela izjavom ministra da rijaliti programi ne bi smeli da se emituju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.
Vukosavljević je kazao i da je apsurdno na tim televizijama emitovati program, „koji duhovno i mentalno uništava jedan narod”, te da su rijaliti programi „sramota za medijsku scenu”, i da bi voleo da Ministarstvo kulture i... »

Ministar kulture će, izgleda, izgubiti bitku od Željka, Kije, Lune, Stanije…

BizLife pre 9 sati
Foto: Youtube screenshot I dok se na TV Pink čitaju nova pisma vlasnika ove televizije Željka Mitrovića sa novim porukama ministru kulture, juče su se oglasile i druge ličnosti koje su svojim izjavama pokazale da ministru u ovoj priči, ipak, niko neće „čuvati leđa“. Ministar kulture Vladan... »

Rijaliti (ili) polemika - ko je prvi počeo?

RTV pre 1 dan
RTV: Rijaliti (ili) polemika - ko je prvi počeo?
BEOGRAD - Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosvljević ocenio je danas da su prestali da postoje svi razumni razlozi za nastavak iznuđene polemike sa Željkom Mitrovićem, koga naziva "pustoglavim".
"Preduslov za bilo kakvu civilizovanu debatu je uzdržavanje od laži i kleveta, a budući da je to u njegovom poslednjem obraćanju izostalo, ne preostaje ništa drugo nego da na ovu prepisku stavim tačku", poručio je u saopštenju... »

Vukosavljević: Polemisaću s Mitrovićem kad se upristoji

Blic pre 19 sati
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević rešio je da stavi tačku na polemiku sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem na temu rijaliti programa, navodeći da je polemika i inače bila iznudjena, te da se i ne može voditi civilizovano ako se druga strana služi lažima i klevetama.... »

Tasovac: Borba protiv rijalitija osuđena na nesupeh

Danas pre 19 sati
Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac ocenio je da je direktna borba protiv rijalitija, koju je pokrenuo ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, osuđena na neuspeh zato što „mehanizam društvenog sablažnjavanja upravo daje vetar u leđa i vidljivost rijalitijima“.
Tasovac, koji je bio prethodni ministar za kulturu, za TV Prva je kazao da je dobro što takve debate postoje u javnosti, ali i da je upozoravao da će od čitave debate o kulturi u medije da se prelije samo deo o rijalitijima. „Ja... »

Vukosavljević i Mitrović nastavili polemiku, ministar najavio kraj prepiske

Beta pre 1 dan
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i vlasnik i generalni direktor Pink medija grupe Željko Mitrović nastavili su danas polemiku o uticaju rijaliti programa na medijsku scenu Srbije, nakon koje je ministar najavio da više u toj raspravi neće učestvovati. Mitrović je, u saopšenju... »

Ministar Vukosavljević odgovara mitroviću: Zaslužujemo da budemo pošteđeni rijalitija, nije im mesto na nacionalnim televizijama

Kurir pre 1 dan
Žestoko! Ministar kulture zalaže se za proterivanje rijalitija s nacionalnih kanala!
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević na tribini „Je li stvarno lepše sa kulturom“ založio se da rijaliti programi budu skinuti s kanala s nacionalnom frekvencijom i da se njihovo gledanje posebno plaća. - Niko ne... »

Đurić: Brisel će malo sačekati na Vučića

Dnevnik  pre 57 minuta  još 24 povezane

Deo Novog Sada u petak bez vode

Radio 021  pre 1 sat  još 20 povezanih

Uefa naredne nedelje odlučuje o kazni za Ronalda

Beta  pre 1 sat  još 31 povezana

Srbija se popela na 35. mesto na rang-listi Fifa

Beta  pre 4 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.