Vladimir Bilčik

Nataša Dragojlović: Kroz kakve naočare EU posmatrači gledaju izbore u Srbiji?

Nova pre 3 dana
Iz Brisela, sedišta EU dobili smo ovih dana potvrdu da će šestočlana misija Evropskog parlamenta boraviti u Srbiji između 14. i 19. decembra, da će se tih dana posmatrati sve ono što se dešava oko izbora u različitim delovima naše zemlje. Na… »

Evropski parlament će poslati posmatračku misiju na izbore 17. decembra

Politika pre 2 dana
Evropski parlament će poslati posmatračku misiju za praćenje parlamentarnih izbora u Srbiji 17. decembra, koju će predvoditi ;evropski zastupnik Klemen Grošelj. Juče je održan konstitutivan sastank delegacije koja će biti deo šire posmatračke… »

Bilčik za Euronews Srbija: Delegacija EP dolazi u Srbiju, cilj da osiguramo da građani mogu da glasaju u fer uslovima

Euronews pre 3 dana
Delegacija Evropskog parlamenta boraviće u Srbiji od 14. decembra kako bi posmatrala predstojeće izbore, potvrđeno je za Euronews Srbija u Briselu. Grupu će činiti nekoliko evroparlamentaraca, među kojima je i aktuelni izvestilac za Srbiju Vladimir… »

"Imamo svoja pravila igre koja stranci treba da poštuju" Gajić: Budu li objektivno, uveriće se da su naši izbori…

Kurir pre 3 dana
Delegacija Evropskog parlamenta, koja će posmatrati izbore u Srbiji, boraviće u Beogradu od 14. do 18. decembra, potvrdio je izvestilac za Srbiju Vladimir Bilčik. Delegacija bi trebalo da posmatra izbore ne samo u Beogradu već i i u pojedinim mestima… »

Posmatračka misija Evropskog parlamenta na izborima 17. decembra

B92 pre 3 dana
Evropski parlament će poslati posmatračku misiju za praćenje parlamentarnih izbora u Srbiji 17. decembra, koju će predvoditi evropski zastupnik Klemen Grošelj. Juče je održan konstitutivan sastanak delegacije koja će biti deo šire posmatračke… »

Evropski parlament će poslati posmatračku misiju na izbore 17. decembra

Danas pre 3 dana
Evropski parlament (EP) će poslati posmatračku misiju za praćenje parlamentarnih izbora u Srbiji 17. decembra, koju će predvoditi evropski zastupnik Klemen Grošelj, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Danas je održan konstitutivan sastank… »

Šestočlana misija Evropskog parlamenta posmatraće izbore u Srbiji

Radio 021 pre 3 dana
Evropski parlament poslaće šestočlanu misiju u Srbiju, koja će u izbornoj sedmici posmatrati izborni proces. Kako N1 saznaje, delegaciju će činiti: Vladimir Bilčik, Viola Fon Cramon Taubadel, Klemen Grošelj, Havije Nart, Andreas Šider i Malin… »

Šestočlana misija EP posmatraće izborni proces u Srbiji

N1 Info pre 3 dana
Evropski parlament poslaće šestočlanu misiju u Srbiju, koja će u izbornoj sedmici posmatrati izborni proces.     Kako N1 saznaje, delegaciju će činiti: Vladimir Bilčik, Viola Fon Cramon Taubadel, Klemen Grošelj, Havije Nart, Andreas Šider… »

Evropski parlament šalje posmatračku misiju koja će pratiti izbore u Srbiji

Slobodna Evropa pre 3 dana
Evropski parlament (EP) će poslati posmatračku misiju za praćenje parlamentarnih izbora u Srbiji koji će biti održani 17. decembra, potvrđeno je u ovoj instituciji. U utorak 5, decembra je održan konstitutuivan sastanak, gde je dogovoreno da ovu… »

Evropski parlament šalje šestočlanu misiju koja će posmatrati izbore u Srbiji

Nova pre 3 dana
Evropski parlament poslaće šestočlanu misiju u Srbiju, koja će u izbornoj sedmici posmatrati izborni proces, prenosi N1. Misija će boraviti u Srbiji od 16. do 19. decembra i pratiće sve ono što se dešava tokom izbornog dana u Srbiji. Delegaciju… »

Vesti dana »