Vladimir Mirončikov

Srpski bokseri se za naredna takmičenja pripremaju u Budvi, Sofiji i na Paliću

Sportski žurnal pre 4 dana
Na međunarodnom trening kampu u glavnom gradu Bugarske pripreme uoči odlaska u Albenu realizuje ženska selekcija. Muška boks seniorska selekcija Srbije nalazi se u Budvi gde učestvuje u trening kampu uoči početka inauguracionog "EUBC elit men… »

Pripreme na Jahorini: Dodik posetio boksere Srbije

Kurir pre 27 dana
Najbolji bokseri i bokserke Srbije, od kadetskog uzrasta do seniora, kako u muškoj tako i ženskoj kategoriji nalaze se na bazičnim pripremama na Jahorini sa ciljem da što spremnije dočekaju takmičenja koja im slede u narednom periodu. Svi putevi i… »

Bokseri i bokserke Srbije pripremaju se na Jahorini: Glavni cilj OI u Parizu

Politika pre 27 dana
JAHORINA – Najbolji bokseri i bokserke Srbije nalaze se na bazičnim pripremama na Jahorini, sa ciljem da što spremnije dočekaju seriju izazova u narednom periodu, sve do Olimpijskih igara u Parizu. Srbija već ima dve olimpijske vize (Vahid Abasov i… »

Bokseri i bokserke Srbije pripremaju se na Jahorini: Glavni cilj OI u Parizu

Sportski žurnal pre 27 dana
Srbija već ima dve olimpijske vize (Vahid Abasov i Natalija Šadrina), a bokseri i bokserke, koji vredno rade pod nadžorom selektora Milana Piperskog i Mirka Ždrala, veruju da će tim za Pariz biti još brojniji. Najbolji bokseri i bokserke Srbije… »

Bokseri i bokserke Srbije pripremaju se na Jahorini: Glavni cilj OI u Parizu

B92 pre 27 dana
Najbolji bokseri i bokserke Srbije nalaze se na bazičnim pripremama na Jahorini, sa ciljem da što spremnije dočekaju seriju izazova u narednom periodu. Srbija već ima dve olimpijske vize (Vahid Abasov i Natalija Šadrina), a bokseri i bokserke, koji… »

Olimpijski duh Paklene pripreme boksera i bokserki Srbije na Jahorini (video)

Alo pre 27 dana
Najbolji bokseri i bokserke Srbije nalaze se na bazičnim pripremama na Jahorini sa ciljem da što spremnije dočekaju seriju izazova u narednom periodu, sve do Olimpijskih igara u Parizu. Srbija već ima dve olimpijske vize (Vahid Abasov i Natalija… »

Bokseri spremni za Evropske igre

Sportski žurnal 16.06.2023
Naši reprezentativci motivisani da u Poljskoj izbore olimpijske vize. Muška bokserska selekcija Srbije završava dvonedeljne pripreme na Zlatiboru pred odlazak u Poljsku na Evropske igre, koje su ujedno i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u… »

Srpski bokseri spremni za Evropske igre

Sport klub 16.06.2023
Muška bokserska selekcija Srbije završava dvonedeljne pripreme na Zlatiboru pred odlazak u Poljsku na Evropske igre, koje su ujedno i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu. Srbiju će u Poljskoj predstavljati Omer Ametović (51kg), Aleksej… »

Srpski bokseri spremni za Evropske igre; Piperski: Biće teško, cilj kvote za OI

Dnevnik 16.06.2023
ZLATIBOR: Muška bokserska selekcija Srbije završava dvonedeljne pripreme na Zlatiboru pred odlazak u Poljsku na Evropske igre, koje su ujedno i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu. Srbiju će u Poljskoj predstavljati Omer Ametović (51kg)… »

Taškent: Svetsko prvenstvo za seniore u boksu od 1. do 14. maja

RTV 30.04.2023
NOVI SAD - Od sutra počinju nadmetanja na Svetskom šampionatu u boksu u glavnom gradu Uzbekistana Taškentu. Na svetskoj smotri olimpijskog boksa, koja će trajati do 14. maja, učestvuje 640 boksera iz 104 zemlje koji će se takmičiti u 13 muških… »

Vesti dana »