Vladimir Putin

Vulin: Vojna saradnja sa Rusijom se uspešno sprovodi

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da se sporazum vrhovnih komandanata Srbije i Rusije, predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o vojno-tehničkoj saradnji dve zemlje uspešno sprovodi i nastaviće da daje rezultate… »

Makron ponovo uspostavljava "strategijski dijalog" s Putinom

N1 Info pre 48 minuta
Francuski predsednik Emanuel Makron sutra se na jugu Francuske sastaje sa šefom ruske države Vladimirom Putinom s namerom da kroz "iskren dijalog obnovi nikad dosad nužnije veze" Pariza i Moskve, posebno zbog gorućih pitanja ukrajinske krize, pretnji… »

"Uradiće sve što Putin kaže": Kako Rusija širi uticaj na tri kontinenta uz pomoć privatne armije

Blic pre 7 sati
Da je Rusija uveliko prisutna u Centralnoafričkoj Republici, nije tajna. Ulice su pune propagandnih plakata na kojima piše "Rusija: ruku pod ruku sa vašom vojskom!" Lokalna radio stanica pušta ruske balade i časove ruskog jezika. Novi regruti u… »

Patrijarh Kiril i Putin u borbi protiv bele kuge

Večernje novosti pre 8 sati
Statistički podaci o demografiji i zdravlju stanovništva ozbiljno brinu vlast u Moskvi. OD STALNOG DOPISNIKA - MOSKVA POSLE pet, šest optimističkih godina kad su "rode" donosile više beba nego što su mrtvačka kola vozila na groblja, Rusija je… »

Pripreme za 75. Godišnjicu Dana pobede: Putin okuplja vladare sveta 2020.

Kurir pre 12 sati
Pozivnice za događaj decenije već su upućene Trampu, Makronu, Merkelovoj, Džonsonu, Džong Unu, Si Đinpingu... MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin priprema neviđeni spektakl za vojnu paradu povodom 75-godišnjicu Dana pobede, koja će se… »

Sastanak u Parizu: Putin i Makron 19. avgusta o evropskoj bezbednosti i saradnji

Blic pre 21 sat
Predsednici Rusije i Francuske Vladimir Putin i Emanuel Makron razgovaraće na sastanku 19. avgusta o načinima da se uspostavi bezbednost u Evropi i o saradnji Rusije sa Evropskom unijom, izjavio je Jurij Ušakov, savetnik ruskog predsednika za… »

Vulin sa Šojguom o vojnoj saradnji Srbije i Rusije

Politika pre 20 sati
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se sporazum vrhovnih komandanata Srbije i Rusije, predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o vojno-tehničkoj saradnji dve zemlje uspešno sprovodi i nastaviće da daje rezultate… »

Šta nam otkriva tajanstvena eksplozija o ruskom 'oružju sudnjeg dana'?

B92 pre 22 sata
Analitičari zapravo i ne znaju šta je "Burevestnik", ali smatraju da je to neka vrsta krstarecĚ�e rakete u kojoj je nuklearni reaktor. Jedna eksplozija, objavljena pa naglo otkazana evakuacija jednog sela, pet mrtvih nuklearnih stručnjaka i nešto… »

Rusi traže poštene izbore

Novi magazin pre 22 sata
Nekoliko desetina pristalica ruske opozicije danas je "u samoći" protestovalo u okviru pokreta za osporavanje izbora koji već mesec dana traje u Moskvi, na mestu gde se mali broj ljudi okupio na skupu komunista. Od sredine jula, kada je počeo pokret… »

Erdogan se oslonio na Putina i pobedio Trampa

Sputnik pre 18 sati
Zapadni mediji negoduju jer niko nije kaznio predsednika Turske zbog kupovine ruskih sistema PVO. Američka imperija više ne može da priušti samovoljno ponašanje kao pre, nego mora pažljivo da odmeri svoje snage i da se upusti samo u bitke koje… »

Vesti dana »

Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Beta pre 30 minutajoš 49 povezanih

Islamska država odgovorna za napad na svadbi u Kabulu

Dnevnik pre 4 satajoš 25 povezanih

Đoković: Nisam mogao mnogo da uradim

B92 pre 7 satijoš 17 povezanih

Terzić predstavio Garsiju!

Vesti online pre 3 satajoš 16 povezanih