Vladimir Putin

Čović, Ostojić, Bokan: "Vladalac" ličan i prepun mržnje

RTV pre 20 minuta
BEOGRAD - Dokumentarni film "Vladalac", koji je emitovan na televiziji N1, previše je ličan, prepun mržnje i ličnih stavova pojedinca, a bez osvrta na rad, te je njegov smisao diskreditacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ocenio je večeras… »

Vladimir Putin najavio: Najsavremenije oružje za vojsku i mornaricu!

Srbija danas pre 7 sati
Ruska vojska i mornarica biće opremljene najsavremenijim oružjem koje uključuje laserske i hipersonične sisteme. - Uradićemo najviše što možemo da naša vojska i mornarica budu još naprednije, što znači jačanje sposobnosti strateških snaga… »

Putin: Najsavremenije oružje za vojsku i mornaricu

Blic pre 7 sati
Ruska vojska i mornarica biće opremljene najsavremenijim oružjem koje uključuje laserske i hipersonične sisteme, najavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. - Uradićemo najviše što možemo da naša vojska i mornarica budu još naprednije… »

Vučić: Ne verujem da će nam SAD uvesti sankcije zbog Pancira, ali...

Mondo pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, da i pored kritika američkog generala Srbiji zbog nabavke sistema Pancir, ne smatra da će naša zemlja biti izložena sankcijama. On je naglasio da je reč o skupim mašinama, ali izuzetno vrednim… »

Putin: Laserski i hipersonični sistemi za sve rodove vojske

RTS pre 13 sati
Ruska vojska i mornarica biće opremljene najsavremenijim oružjem koje uključuje laserske i hipersonične sisteme, najavio je ruski predsednik Vladimir Putin. "Uradićemo najviše što možemo da naša vojska i mornarica budu još naprednije, što… »

Bure baruta koje preti da zapali pola sveta: Erdogan hitno nazvao Putina, o svemu su obavešteni Merkel i Makron…

Pravda pre 11 sati
Putin je rekao, kako stoji u saopštenju Kremlja, da je "izuzetno zabrinut" zbog "agresivnog delovanja" pobunjenika u Idlibu. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan najavio je da će se 5. marta sastati sa čelnicima Francuske, Nemačke i Rusije kako bi… »

Vučić se obratio građanima: "Odlučuje se o budućnosti Srbije, neću dati tajkunima da se vrate na vlast!"

Srbija danas pre 1 dan
Neke od tema bile su i situacija na Kosovu i Metohiji, dešavanja u BiH i Crnoj Gori... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros bio specijalni gost Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji. Vučić je prvo prokomentarisao najnovije pojačanje Vojske… »

Čović o filmu "Vladalac": Priča pravljena holivudski, smisao diskreditacija - prepun mržnje

B92 pre 9 sati
Predsednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović ističe da je priča dokumentarnog filma "Vladalac" prepuna mržnje i da stvara ambijent koji vodi u destrukciju Srbije. Predsednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović kaže da ovakva emisija neće biti jedina i… »

Putin: Rusija neće dozvoliti izobličavanje istorije

Sputnik pre 14 sati
Rusija će razotkrivati sve pokušaje izobličavanja istorije i neće dozvoliti nikome da precrta junačke stranice zemlje, rekao je Vladimir Putin u govoru na svečanoj večeri u čast Dana zaštitnika otadžbine koji se danas obeležava u Rusiji… »

Ruska vojska u Siriji uništila dobro opremljene terorističke grupe

Sputnik pre 15 sati
Ruske trupe u Siriji uništile su dobro opremljene terorističke grupe i sprečile velike pretnje Rusiji, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. „Danas je bezbednost Rusije u sigurnim rukama. Naši oficiri i vojnici uporno, dosledno, na novom… »

Vesti dana »