Vladimir Putin - vesti

Ruski avioni nad Kaspijskim i Crnim morem nosili nove "Kame"

Blic pre 2 sata
Ruski avioni presretači MiG-31 naoružani hipersoničnim raketama "Kinžal" (kama, bodež) izveli su 89 letova nad Kaspijskim i Crnim morem u okviru eksperimentalnih borbenih dejstava, objavio je danas ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. TASS prenosi da je Šojgu to kazao na sastanku čelnika tog... »

Putin: Imamo oružje kakvog nema u svetu

Politika pre 2 sata
MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da novom naoružanju Rusije nema ravnog u svetu i da će ono obezbediti bezbednost zemlje u decenijama koje dolaze, prenosi AP. Navodi se da je Putin, obraćajući se na sastanku sa vojnim vrhom u Moskvi, posebno pomenuo novu hipersoničnu raketu... »

Putin: Novo rusko oružje bez premca

Danas pre 4 sata
Predsenik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da novo rusko oružje nema premca u svetu, što će pomoći bezbednosti zemlje u narednim decenijama.
Putin je u obraćanju na sastanku u Moskvi s najvišim komandantima ruske vojske, spomenuo novi nadzvučni projektil „Kinžal“ i nadzvučni raketni sistem „Avangard“ navodeći da će oni značajno ojačati ruske vojne kapacitete. „Kinžal“... »

Putin osudio progon Jehovinih svedoka

N1 Info pre 13 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin obećao je da će ispitati navode o progonu Jehovinih svedoka u Rusiji.
Rusija je prošle godine zabranila tu hrišćansku zajednicu i proglasila je za ekstremističku organizaciju. Protiv skoro 100 Jehovinih svedoka je podignuta optužnica, a 25 njih suđenje čeka u zatvoru. Aktivisti za ljudska prava su... »

Džihad-automobili i bombe-igračke! Putinu prikazani ratni trofeji iz Sirije (video)

Srbija danas pre 5 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin je u zgradi Ministarstva odbrane pogledao novu izložbu posvećenu naoružanju terorista iz Sirije. Na njoj je prikazano skoro sto različitih tipova oružja.
Među eksponatima se mogu videti legendarni automati koje je koristila Crvena armija u Drugom svetskom ratu. Tu su bili i džihad-automobili. Militanti su u borbama koristili i automobile sa zavarenim oklopom. Военные похвастались... »

Putin: Imamo oružje kakvog nema ravnog u svetu, imamo “Kamu”

IndeksOnline pre 7 sati
MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da novom naoružanju Rusije nema ravnog u svetu i da će ono obezbediti bezbednost zemlje u decenijama koje dolaze, prenosi AP. Navodi se da je Putin, obraćajući se na sastanku sa vojnim vrhom u Moskvi, posebno pomenuo novu hipersoničnu raketu... »

Šok za NATO: Putin objavio spisak špijuna u Srbiji!

Pravda pre 8 sati
Zahvaljujući ruskom predsedniku Vladimiru Putinu otkriven je spisak agenata albanske tajne službe (SHISH) koji vršljaju po Srbiji pod paravanom diplomatskih i poslovnih aktivnosti.
Ugledni britanski list Indipendent, u vlasništvu ruskog oligarha Aleksandra Lebedeva, bliskog Vladimiru Putinu, objavio je spisak glavnih agenata albanske službe koji su operativno delovali u nekoliko zemalja, među kojima je i... »

Zašto je južna srpska pokrajina najveći problem NATO pakta! Hoće li Rusija da ratuje za Kosovo?!

Pravda pre 8 sati
Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin bez oklevanja bi ušao u rat za Kosovo!
Ovo se navodi u poverljivoj analizi operativaca američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), koja je prošle nedelje prosleđena na više adresa visoko pozicioniranih zapadnih diplomata u Beogradu. Analitičari CIA procenjuju da bi... »

Ovo sigurno niste znali! Putin otkrio dva glavna zadatka ruske armije

Srbija danas pre 10 sati
Nuklearna trijada Rusije značajno je ojačala, a udeo savremenog naoružanja iznosi 82 odsto, istakao je Putin
Jačanje odbrambenih kapaciteta „nuklearne trijade“ i pouzdana zaštita od spoljnih pretnji su glavni zadaci vojnih snaga Rusije, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na proširenoj sednici kolegijuma Ministarstva odbrane... »

Putin otkrio dva glavna zadatka ruske armije (video)

Sputnik pre 11 sati
Jačanje odbrambenih kapaciteta „nuklearne trijade“ i pouzdana zaštita od spoljnih pretnji su glavni zadaci vojnih snaga Rusije, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na proširenoj sednici kolegijuma Ministarstva odbrane Rusije.
Sve vrste i rodovi ruske vojske 2018. godine razvijali su se izbalansirano, rekao je Putin. „Sve vrste i rodovi vojski razvijali se balansirano u skladu sa usvojenim planovima i novim državnim programom za naoružavanje i... »

Vest iz Rusije: Partizan sam odlučuje o Top 16!

Mondo  pre 1 sat  još 35 povezanih

Brnabić: EU nikada nije bila direktnija u osudi Prištine

Novi magazin  pre 2 sata  još 29 povezanih

EU zahteva da dijalog sa Srbijom vodi predsednik Kosova Tači

Beta  pre 10 sati  još 27 povezanih

Beograd: Kran blokirao saobraćaj u Takovskoj ulici

BBC News  pre 10 sati  još 28 povezanih

Čepurin: Ispred Vučića natpis – Srbija, ispred Tačija - Tači

Večernje novosti  pre 8 sati  još 26 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.