Vladimir Putin

Rusija i Ukrajina: Kontraofanziva Ukrajinaca je započela, tvrdi Putin, vapaj ugroženih od poplava: „Pomozite, umiremo bez…

Danas pre 6 sati
Dok ukrajinska vojska vodi žestoke borbe sa ruskim trupama u oblasti oko Zaporožja na jugoistoku zemlje, stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije upozoravaju na opasnost od izbijanja kolere u regionu Hersona koji je poplavljen posle uništavanja… »

Putin smatra da ukrajinska kontraofanziva nije uspela

Danas pre 9 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je velika kontraofanziva koju Ukrajina priprema mesecima „počela“ na frontu, ali da snage Kijeva nisu stigle da „postignu ciljeve“. „Možemo u potpunosti reći da je ofanziva počela, o… »

Putin se hitno oglasio: Ukrajinska ofanziva počela, neprijatelj trpi strašne gubitke na svim frontovima, ali pretnja još…

Kurir pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je ukrajinska ofanziva počela na svim frontovima! - Možemo sa sigurnoću da kažemo da je kontraofanziva počela, a o tome svedoči upotreba strateških rezervi - rekao je šef države. Putin je naglasio… »

Koliko je ljudi bilo na šestom protestu protiv nasilja? Stručnjak dao procenu

N1 Info pre 1 dan
Novinar Aleksandar Gubaš, koji se više od tri decenije bavi procenom broja učesnika na različitim skupovima, ocenjuje u izjavi za portal N1 da je na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" u petak, 9. juna bilo prisutno između 35.000 i 40.000 ljudi… »

Krim ima vode za 500 dana, rezervoari su napunjeni

Politika pre 1 dan
MOSKVA – Potpredsednik vlade Rusije Marat Husnulin izjavio je danas da su svi krimski rezervoari napunjeni i da vode ima za 500 dana, nakon napada na hidroelektranu Nova Kahovka. Šef administracije Novokahovskog gradskog okruga Vladimir Leontjev… »

Putin: Počela ukrajinska kontraofanziva, Kijev pretpreo značajne gubitke

Politika pre 1 dan
SOČI - Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je ukrajinska kontraofanziva počela, te da se to vidi iz korišćenja strateških rezervi. "Možemo apsolutno jasno da kažemo da je počela ukrajinska ofanziva. O tome svedoči upotreba… »

Rat – dan 471: Gađan dečiji kamp engleskim raketama; Oglasio se Putin: Počela ukrajinska kontraofanziva

B92 pre 1 dan
Završen je 471. dan rata u Ukrajini. Ruske snage tvrde da su oborile "mete" iznad njihovog grada Belgoroda, dok Ukrajina tvrdi da je žestoko u Donjecku. U međuvremenu oglasio se američki predsednik Džozef Bajden koji je rekao da su zapadne države… »

Otkriveno kada će Rusija početi da raspoređuje nuklearno oružje u Belorusiji

Vesti online pre 1 dan
Rusija će početi da raspoređuje taktičko nuklearno oružje u Belorusiji nakon što objekti za skladištenje budu spremni od 7. do 8. jula, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin u razgovoru sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u… »

Putin smatra da ukrajinska kontraofanziva nije uspjela

Slobodna Evropa pre 1 dan
Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u petak 9. juna da je velika kontraofanziva koju Ukrajina priprema mjesecima "počela" na frontu, ali da snage Kijeva nisu stigle da "postignu ciljeve". "Možemo u potpunosti reći da je ofanziva počela, o… »

Kurti u Dubrovniku: Primijeniti sporazum o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije

Slobodna Evropa pre 1 dan
Kosovo i Srbija imaju sporazum o normalizaciji odnosa kojeg moraju primijeniti, poručio je 9. juna kosovski premijer Albin Kurti na konferenciji u Dubrovniku. Dodao je da primjena osnovnog sporazuma i hapšenje ili odlazak tridesetak ekstremista sa… »

Vesti dana »