Vladimir Putin - vesti

Novine: Vladika Grigorije, Jelena Trivan, "Putin preti"

B92 pre 3 sata
B92: Novine: Vladika Grigorije, Jelena Trivan, "Putin preti"
Dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju donose priče o vladici Grigoriju, Jeleni Trivan, Vladimiru Putinu...
"Alo" piše i da je Mirko Butulija nosio pištolj, ali nije stigao da ga upotrebi u momentu kada je u njega pucao Predrag Đurđev. "Blic" je naslovnu stranu posvetio intervjuu vladike Grigorija. "Kurir" piše da "Putin preti... »

Smrtonosni "Cirkon": Stručnjaci tvrde: Ruski projektili u roku od nekoliko minuta mogu da pogode američke mete

Blic pre 3 sata
Rusik predsednik Vladimir Putin predstavio je novu krstareću hipersoničnu raketu "Cirkon" na govoru pred Federalnom skupštinom, kada je upozorio da će vojska ciljati mete u Americi ukoliko Vašington rasporedi raketne sisteme u Evropi. Da li je "Cirkon" zaista opasan koliko to Putin tvrdi? Ova... »

Putin naređuje redom: Najpovoljnije ovde, najviše tamo...

B92 pre 9 sati
B92: Putin naređuje redom: Najpovoljnije ovde, najviše tamo...
Zlatne i devizne rezerve Rusije u potpunosti pokrivaju celokupan spoljni dug zemlje, prvi put u istoriji, poručio je nedavno ruski predsednik Vladimir Putin.
On je, u godišnjem obraćanju u Federalnoj skupštini, izdvojio četiri ekonomska prioriteta zemlje - rast produktivnosti rada, povećanje izvoza sekundarnih roba, pobolšanje poslovne klime, kao i uklanjanje svih ekonomskih... »

Porošenko se požalio: Putin mi se ne javlja na telefon

Sputnik pre 12 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin se nije javljao ukrajinskom kolegi Petru Porošenku nakon provokacije Kijeva u Kerčkom moreuzu, izjavio je predsednik Ukrajine u intervjuu televiziji „Foks njuz“.
„Poslednji pokušaj da razgovaram sa njim je bio na dan agresije protiv mojih brodova. Pozvao sam ga da ga pitam šta se dešava, ali on nije odgovorio“, požalio se Porošenko. On je pretpostavio da ruski lider nije imao šta da mu... »

Putinov prijatelj skrhan bolom: Brate u veri, savezniče i prijatelju... njegove reči kidaju dušu! (foto)

Alo pre 12 sati
Alo: Putinov prijatelj skrhan bolom: Brate u veri, savezniče i prijatelju... njegove reči kidaju dušu! (foto)
Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg, vođa „Noćnih vukova“, nezvanično, treći čovek Rusije i najbolji prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina duboko je potresen zbog smrti svog, kako ga on naziva, brata.
Pre zločina Butulija pokušao da pomiri Đurđeva s jednim direktorom, ali je izbila svađa i ovaj je potegao pištolj. . Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika... »

Putin totalno ignoriše porošenka: Ni slušalicu neće da podigne

Pravda pre 14 sati
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko izjavio je u intervjuu za Foks Njuz da ruski lider Vladimir Putin nije odgovorio na telefonski poziv nakon provokacije u Kerčkom moreuzu.
"Poslednji put kada sam pokušao da razgovaram sa njim bio je na dan agresije na moje brodove. Pozvao sam ga da mi kaže šta se dešava, a on nije odgovorio", žalio se Porošenko. On je sugerisao da ruski predsednik navodno nije imao... »

I to je rodoljublje: Omaž Putinu na srednjem prstu rukavice ruskog nordijca (FOTO)

Vesti online pre 14 sati
Mimo sportskih postignuća na 41. svetskom prvenstvu u nordijskim disciplinama u austrijskom Tirolu pažnju je na svojevrstan način privukao Vitalij Ivanov.
Vitalij Ivanov (20) važi za jednog od najboljih ruskih takmičara u tzv. severnoj kombinaciji koja se sastoji od skijaških skokova i nordijskog skijanja, ali je na Svetskom šampionatu zauzeo tek 37. mesto. Pažnju, dakle, nije... »

Dačić u priču o Kosovu uvukao i Moskvu: Podržava li Putin zaista razgraničenje

Večernje novosti pre 15 sati
Šef diplomatije tvrdi da je lider ruske federacije izneo predlog o kim koji i on podržava. Zaharova: Ne menjamo stav, rešenje da bude u skladu sa zakonima Srbije
BURU nastalu posle izjave Ivice Dačića da je razgraničenje zvaničan predlog Beograda za rešavanje kosovskog pitanja, i kritika koje je zbog toga izrekao, ministar Nenad Popović, šef diplomatije je u petak pokušao da primiri... »

Zahvaljujući ovom potezu Putina, Valerija je ušla u Ginisovu knjigu rekorda (foto, video)

Blic pre 17 sati
Valeriji Lošak iz Sankt Petersburga trebalo je više od dve godine da uđe u Ginisovu knjigu rekorda, a fotografija ruskog predsednika odigrala je ključnu ulogu u borbi za priznanje njenog dela. Valerija je 2016. napravila par džinovskih čizama od filca i postavila ih kao turističku atrakciju u selu... »

Putin: Rusko oružje nema takmica u svetu

Blic pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je večeras da rusko oružje nema i neće skoro imati takmaca u svetu. "Vi znate da mi na prvo mesto stavljamo opremanje naše armije najmodernijim oružjem, kao i sistemima kontrole i komunikacije. Naše oružje nema takmaca u svetu i mislim da ga neće imati još dugo... »

Đere u finalu: Bedene predao meč zbog povrede

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana

Mirković: Dobra uvertira za derbi

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.