Vladimir Rebić

Radna grupa za zagađenje vazduha ima 29 članova

Radio 021 pre 11 sati
Odluka o obrazovanju Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zagađenja vazduha, na čijem će čelu biti predsednica Vlade Ana Brnabić, objavljena je u najnovijem Službenom glasniku. Pored Brnabić, u Radnoj grupi će biti i ministar zaštite… »

Objavljena odluka o radnoj grupi za zagađenje vazduha

Ritam grada Kg pre 9 sati
Odluka o obrazovanju Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zagađenja vazduha, na čijem će čelu biti premijerka Ana Brnabić, objavljena je u najnovijem “Službenom glasniku”. Pored Brnabić u Radnoj grupi će biti i Goran Trivan, ministar… »

Ana Brnabić predsednica Radnog tela za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha u Srbiji

Danas pre 4 dana
Premijerka Ana Brnabić imenovana je danas za predsednicu Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha u Srbiji koja je danas formirana na sednici Vlade sa ciljem da prati, analizira i razmatra najvažnija pitanja u oblasti zaštite… »

Ana Brnabić predsednica Radnog tela za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha u Srbiji

Novi magazin pre 4 dana
Premijerka Ana Brnabić imenovana je danas za predsednicu Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha u Srbiji koja je danas formirana na sednici Vlade sa ciljem da prati, analizira i razmatra najvažnija pitanja u oblasti zaštite… »

Kako je "Malčanski berberin" planirao otmicu Monike i gde se krio, sada mu preti doživotni zatvor

RTV pre 15 dana
BEOGRAD - Ninoslav Jovanović, osumnjičen za otmicu Monike Karimanović, rekao je pred tužiocem da je odluku da otme baš tu devojčicu doneo u trenutku kada je prolazio pored nje, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić. "Rekao joj je da je… »

Direktor policije: Ninoslav Jovanović otkrio detalje otmice

Prva pre 15 dana
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu Monike K, rekao pred tužiocem da je odluku da je otme doneo u trenutku. Ninoslav Jovanović, poznat pod nadimkom Malčanski berberin, je u nedelju uhapšen nakon… »

Malčanski berberin je saslušan, opisao je do detalja kako je oteo malu Moniku! "Odluku sam doneo kada sam prošao pored nje"

Alo pre 15 dana
Užas. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović, rekao pred tužiocem da je odluku da je otme doneo u trenutku kada je prolazio pored nje. "Silovao sam Moniku, životinjski sam… »

Rebić: Ninoslav Jovanović se dobro pripremio za skrivanje, planirao otmicu neke devojčice

Insajder pre 15 dana
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je otimičar dvanaestogodišnje devojčice iz okoline Niša Ninoslav Jovanović uhvaćen na osnovu dojave meštana sela Malča koji su ga primetili u dvorištu kuće u tom selu, što su prijavili… »

“Prevario je da je električar u školi, pitao je za put i ubacio u kola…”: Ninoslav Jovanović opisao otmicu Monike…

Nedeljnik pre 15 dana
Foto: MUP Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović, rekao pred tužiocem da je odluku da otme devojčicu doneo u trenutku kada je prolazio pored nje. Rebić je rekao da na… »

„Rešio da je otme dok je prolazio pored nje“: Malčanski berberin opisao kako je oteo Moniku

Sputnik pre 15 dana
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović, rekao pred tužiocem da je odluku da je otme doneo u trenutku kada je prolazio pored nje. Ninoslav Jovanović je juče uhapšen nakon… »

Vesti dana »