Vladimir Rebić - vesti

Ako neko dira snimke, uključuje se alarm

Nova ekonomija pre 21 sat
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da sistem video nadzora u Beogradu ne može da se zloupotrebi jer će pristup imati samo MUP, iako iz tog Ministarstva već godinama kontinuirano cure različite informacije. "Ovaj sistem je zaštićen i ne može da se zluopotrebi, pre svega jer ne može da mu se... »

Rebić: Nove kamere u Beogradu namenjene preventivnom delovanju

Novi magazin pre 1 dan
Direkor policije Vladimir Rebić rekao je danas da je postavljanje novih kamera i videonadzora u saobraćaju u Beogradu pre svega namenjeno da "preventivno deluje na građane zbog saznanja da će lakše i efikasnije biti otkriveni".
"Ovaj sistem je zaštićen i ne može da se zluopotrebi, pre svega jer ne može da mu se pristupi preko interneta. Pristup će imati samo ljudi iz MUP-a. Ako neko od njih neovlašćeno pristupi odmah će se aktivirati alarm", rekao je... »

Pokušano ubistvo bivšeg policajca

Politika pre 10 dana
Slučaj će brzo biti rasvetljen, kaže direktor policije Vladimir Rebić
Novi Sad – U eksploziji automobila preksinoć u Novom Sadu teško je povređen Dalibor Bogdanović (42) zvani Boća, a od siline detonacije izbijena su stakla na radnjama, kući i parkiranim automobilima u Ulici Ilije Birčanina.... »

Policija o novim kamerama: "Novi sistem video nadzora koji koristi veštačku inteligenciju"

Blic pre 11 dana
Direktor srpske policije Vladimir Rebić najavio je danas uvođenje novog sistema video nadzora u Beogradu koji će koristiti veštačku inteligenciju. - Dobićemo sistem koji forsira tzv. veštačku inteligenciju. Želimo da smanjimo angažovanje ljudskih resursa, trošenje nepotrebnih sati rada policijskih... »

Video nadzor u Beogradu uz pomoć veštačke inteligencije

Politika pre 11 dana
Direktor srpske policije Vladimir Rebić najavio je danas uvođenje novog sistema video nadzora u Beogradu koji će koristiti veštačku inteligenciju, prenosi Tanjug. „Dobićemo sistem koji forsira tzv. veštačku inteligenciju. Želimo da smanjimo angažovanje ljudskih resursa, trošenje nepotrebnih sati... »

MUP- Rebić: Video nadzor u Beogradu uz veštačku inteligenciju

Studio B pre 11 dana
Direktor srpske policije Vladimir Rebić najavio je uvođenje novog sistema video nadzora u Beogradu koji će koristiti veštačku inteligenciju.
„Dobićemo sistem koji forsira tzv. veštačku inteligenciju. Želimo da smanjimo angažovanje ljudskih resursa, trošenje nepotrebnih sati rada policijskih službenika i da to nadomestimo adekvatnim softverom koji omogućava video... »

Direktor policije o eksploziji u Novom Sadu: Pokušaj ubistva lica iz kriminogene sredine, biće brzo rasvetljen

Blic pre 11 dana
Sinoć se u Novom Sadu dogodio pokušaj ubistva jednog lica iz kriminogene sredine, postoje određena saznanja po kojima postupa policija zajedno s Tužilaštvom i verujem da će ovaj pokušaj ubistva biti ubrzo rasvetljen, izjavio je danas direktor srpske policije Vladimir Rebić. On je za RTS rekao i da... »

Rebić: U Novom Sadu pokušaj ubistva kriminalca

RTS pre 11 dana
RTS: Rebić: U Novom Sadu pokušaj ubistva kriminalca
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je sinoć u Novom Sadu pokušano ubistvo lica iz kriminogene sredine.
Vladimir Rebić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da postoje određena saznanja po kojima postupa policija zajedno sa tužilaštvom. Direktor policije ukazao je da je od početka godine rešeno više od 95 odsto ubistava. Napominje... »

Eksplodirao automobil u Novom Sadu, povređen muškarac

RTS pre 11 dana
RTS: Eksplodirao automobil u Novom Sadu, povređen muškarac
Bivši policajac povređen je u eksploziji automobila u Ulici Ilije Birčanina 9 na Detelinari, saznaje portal 021.
U pitanju je beli BMV koji, prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, pripada povređenom Daliboru Bogdanoviću Boći, nekadašnjem novosadskom policajcu. Povređenom je amputirana potkolenica i on je u svesnom stanju prevezen u... »

Kao u Velikom bratu: Beograd pod 1.000 kamera

Nova ekonomija pre 19 dana
Akcija postavljanja 1.000 kamera na 800 lokacija u Beogradu nedavno je pokrenuta, a ovaj poduhvat MUP je najavio još prošle godine, piše Blic.
Kamere će beležiti saobraćajne prekršaje vozača, a deo njih koristiće se i za izvršenje zadataka MUP-a. Prema rečima stručnjaka, ovi uređaji biće znatno moderniji nego oni na koje smo do sada navikli, te će moći bez problema da... »

©2019 Netmark d.o.o.