Vladimir Stojković - vesti

Dekan FMN: Profesor Stojković nije smenjen, jedan razgovor je ispolitizovan

Radio 021 pre 1 dan
Profesor dr Miodrag Stojković nije smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu, kaže za "Novosti" dr Vladimir Jakovljević, dekan ovog fakulteta.
Dodaje da se o smeni i ne razmišlja i tako će biti sve dok dr Stojković eventualno ne odluči drugačije. Informacije o smeni poznatog genetičara sa čelnog mesta katedre koju je i osnovao podigle su veliku prašinu u javnosti.... »

Stojković ipak NIJE SMENJEN, na Fakultetu medicinskih nauka demantuju spekulacije u javnosti

InfoKG pre 1 dan
Profesor dr Miodrag Stojković nije smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu, kaže za "Novosti" dr Vladimir Jakovljević, dekan ovog fakulteta. Dodaje da se o smeni i ne razmišlja i tako će biti sve dok dr Stojković eventualno ne odluči drugačije.... »

Tadić opet rešeta, Ljajić se preporodio u Turskoj

B92 pre 1 dan
B92: Tadić opet rešeta, Ljajić se preporodio u Turskoj
Srpski fudbaleri nisu bili preterano efikasni protekle nedelje, ali su pojedinci nastavili sa dobrim igrama u najjačim evropskim ligama.
Predrag Rajković je opet sačuvao gol svog Makabija, kao i Vladimir Stojković u prvom meču Partizana u 2019. Marko Dmitrović je i dalje van tima Eibara zbog povrede kuka, dok u ponedeljak igraju Ueska Aleksandra Jovanovića i... »

Nova šefica katedre za matične ćelije u Kragujevcu podnela ostavku posle samo jednog dana na toj poziciji

Telegraf pre 2 dana
To sam učinila da moje delo i ime ne bi bilo izvrgnuto ruglu, napisala je ona
Prof. dr Biljana Ljujić, koja je nakon smene našeg čuvenog genetičara dr Miodraga Stojkovića došla na mesto šefa katedre za matične ćelije na Fakulteta medicinskih nauka (FMN-u) u Kragujevcu, podnela je ostavku. Ona je to mesto... »

Genetičar Stojković smenjen s mesta šefa katedre?

Večernje novosti pre 3 dana
Genetičar Miodrag Stojković nije šef katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN-u) u Kragujevcu
Genetičar Miodrag Stojković nije više šef katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN-u) u Kragujevcu, javlja portal "Glas Šumadije", ali nije jasno da li je smenjen ili je profesorka tog... »

‘Grobari’ već nezadovoljni: Treći minut utakmice i ‘Uprava, napolje’, kasnije nakratko prekunit meč (foto)

Hot sport pre 3 dana
Meč u Bačkoj Palanci je počeo i to u znaku navijača Partizana koji su odmah imali šta da poruče svojoj upravi. Grupa navijača Partizana smeštena bliže golu Vladimira Stojkovića meč je počela koreografijom na kojoj su bile crne i bele zastavice. Ipak, već u trećem minutu začula se pesma ‘Uprava... »

Smenjen najpoznatiji srpski genetičar: Dr Miodrag Stojković nije više šef katedre, i on i kolege se bune, a dekan tvrdi da je "sve po dogovoru"

Blic pre 3 dana
Genetičar dr Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN-u) u Kragujevcu. Na to mesto, odlukom dekana FMN, dr Vladimira Jakovljevića, upravo je, saznaje... »

Smenjen genetičar svetskog glasa Miodrag Stojković: Ugrožena Katedra za matične ćelije FMN?

InfoKG pre 3 dana
Genetičar Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu. Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića imenovana je profesorka tog... »

Smenjen profesor Miodrag Stojković

BizLife pre 3 dana
Foto: screenshot Genetičar Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu. Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, saznaje... »

Genetičar Stojković nije više šef katedre koju je ranije osnovao

Južne vesti pre 4 dana
Leskovački genetičar Miodrag Stojković smenjen je sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu. Na njegovo mesto imenovana je profesorica Biljana Ljujić. Stojković danas nije bio dostupan za komentar. Kako je dekan Vladimir Jakovljević izjavio za Danas,... »

©2019 Netmark d.o.o.