Vladimir Stojković

Spisak kandidata za selektora kraći za jedno ime zbog sjajne ponude sa Bliskog istoka

Alo pre 2 dana
U Emiratima su već neki naši fudbalski treneri, Vladimir Vermezović, Vuk Rašović, do skoro je bio i Aleksandar Veselinović... Kao glavni kandidati za klupu Orlova slove Savo Milošević, Vladan Milojević i Dragan Stojković. Odluka još nije pala… »

Uzrok smrti Novosađanke pokazaće obdukcioni nalaz

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Nakon vesti da je četrdesetogodišnjoj G. V, ledenica pala na glavu u Novom Sadu i da je podlegla povredama nadležni iz Grada navode da je prema njihovim saznanjima tužilac obavešten a preliminarni izveštaj kako kaže pomoćnik… »

Bajbek konačno dobija šansu: Oslabljeni Partizan udara na Zaglebje (sastavi)

Srbija danas pre 1 dan
Prvi pripremni meč. Fudbaleri Partizana, danas od 13 časova igraju prvi pripremni meč u turskom Beleku. Rival je dobro poznati poljski klub Zaglebje koji crno-beli ne pamte po dobru. Uprkos povredama Ivana Obradovića i Saše Zdjelara, zbog kojih se… »

Delegacija SNS na digitalnom izbornom Kongresu CDU

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Internacionalni sekretar Srpske napredne stranke (SNS) i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i visoka delegacija te stranke učestvuju na prvom digitalnom i izbornom Saveznom kongresu nemačke Hrišćansko-demokratske unije… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Vesti online pre 4 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Partizan odleteo na pripreme uz šest novih tinejdžera

Nova pre 4 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar… »

Otputovali na pripreme u toplije krajeve: Crno-beli se otisnuli put Turske (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
FUDBALERI Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Fudbaleri Vojvodine počinju pripreme u Beleku

RTV pre 4 dana
BELEKT - Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas u Tursku, gde će u narednih 15 dana sprovesti glavni deo priprema za narednu polusezonu. Kako je saopšteno na sajtu kluba, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović na pripreme je poveo 29 igrača… »

Vesti dana »