Vladimir Zelenski

Aleksandar Ivković: U ovom trenutku, priznanje Kosova Ukrajini bi donelo više štete nego koristi

Danas pre 4 sati
U ovom trenutku mi se čini da bi priznanje Kosova Ukrajini donelo više štete nego koristi. Argument u korist priznanja koji je izneo ukrajinski poslanik Aleksej Gončarenko jeste podrška „zapadnim vrednostima“, ali taj čin ne bi Ukrajini doneo… »

Koliko su bezbedne ukrajinske nuklearke?

Dojče vele pre 1 dan
Posle napada na nuklearnu centralu, za koji se obe strane uzajamno optužuju, Ukrajina traži nove sankcije Rusiji, a ona sa svoje strane najavljuje jačanje protivvazdušne odbrane oko Zaprožja. Ukrajinska i ruska vlada nastavljaju da se spore oko toga… »

Zabranite Rusima da putuju bilo gde Zelenski: Treba ih naterati da žive u svom svetu dok ne promene svoju filozofiju! Svi su…

Kurir pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je svetske lidere da zatvore svoje granice za sve građane "invazione nacije" kako bi dodatno kaznili Kremlj za rat u Ukrajini. "Najvažnije sankcije su zatvaranje granica — jer Rusi oduzimaju tuđu… »

Teror Ukrajinske službe u nikolajevu: Otpočela hapšenja ruskih pristalica, upadaju u stanove, plene imovinu

Srbija danas pre 1 dan
Posle promene na vrhu Ukrajinske službe bezbednosti, počela je čistka u njenim redovima ali i novi talas hapšenja Rusa i rusofila koje Kijev sumnjiči za kontakte sa građanima Rusije. Predsednik Volodimir Zelenski je smenio svog druga iz detinjstva i… »

"Zapad počeo da traži zamenu za Zelenskog" Evo ko na Zapadu slovi kao "nova nada za Ukrajinu"

Srbija danas pre 1 dan
Postoje znaci da Vašington ubrzano traži zamenu za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, izveštava kolumnista RIA Novosti Viktorija Nikiforova. Prema njenim rečima, Zelenski ubrzano gubi popularnost na Zapadu, gde su počeli vrlo često da ga… »

Medvedev: Zelenski poput Hitlera hoće da kažnjava ceo narod

Politika pre 2 sata
MOSKVA - Izjave ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o tome da celokupno rusko stanovništvo smatra odgovornim za vojnu operaciju u Ukrajini zvuče kao ideje Adolfa Hitlera, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij… »

Zelenski pozvao Zapad da zabrani ulaz Rusima na godinu dana

Politika pre 6 sati
KIJEV- Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je zapadne zemlje da zabrane ulazak svim Rusima na godinu dana kako bi sprečili Rusiju da anektira još ukrajinske teritorije. Zelenski je u intervjuu za „Vašington post” ocenio da su… »

Rusija i Ukrajina: „Zabranite Rusima da ulaze u vaše zemlje", traži Zelenski od Zapada

BBC News pre 7 sati
Premijerke Finske i Estonije predlažu ukidanje turističkih viza Rusima. Stop za ruske turiste u francuskom dvorcu nadomak Pariza. Odgovor muzičkog festivala u Crnoj Gori ukrajinskoj grupi Kaluš orkestra. Poziv ukrajinskog predsednika Vladimira… »

Koliko su bezbedne ukrajinske nuklearne elektrane?

Danas pre 7 sati
Posle napada na nuklearnu centralu, za koji se obe strane optužuju, Ukrajina trži nove snakcije Rusiji, a ona sa svoje strane najavljuje jačanje protivvazdušne odbrane oko Zaprožja. Ukrajinska i ruska vlada nastavljaju da se spore oko togako je… »

Zelenski je potpuno izgubio kompas! Olimpijski šampion iz Ukrajine na udaru sopstvene države - zbog Rusa mu oduzeli…

Večernje novosti pre 7 sati
NASTAVLJA se tortura svih sportista koji na bilo koji način imaju dodira sa Rusijom... Foto: Profimedia Naime, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski oduzeo je olimpijskom šampionu u umetničkom klizanju iz 1992. Viktoru Petrenku državnu stipendiju… »

Vesti dana »