Vojin Ćetković

„Mosfilm” partner u srpskom „Bauku”

Politika pre 3 dana
Ruska producentska kuća na čijem je čelu slavni reditelj Karen Šahnazarov, koproducent je filma Gorana Radovanovića o NATO agresiji, u kojem su za glavne uloge viđeni Jovana Stojiljković i Vojin Ćetković. Nije kako se htelo već kako se moralo… »

Reakcije glumaca na vest da je Jokić MVP: Vojin napisao jednu rečenicu, Anđelkin status je hit

Telegraf pre 9 dana
Srbin je zvanično najbolji košarkaš na svetu za ovu sezonu. Srpska košarka može da se pohvali da ima najbolje sportiste sveta. Naime, nakon što je Vasa Micić osvojio nagradu za najkorisnijeg košarkaša Evrolige, najprestižnijeg evropskog… »

Premijere u junu: Ćetković i Ceca Bojković u Širokoj zemlji

Nova pre 13 dana
Bližimo se kraju prvog dela pozorišne sezone, ali neki teatri će i tokom juna imati premijere. Predstava “Široka zemlja” Artura Šniclera, imaće svoje prvo izvođenje u Srbiji 17. juna na Velikoj sceni JDP “Ljuba Tadić” u Jugoslovenskom… »

Izvadio je 100 maraka i dao mi za piće Vojina u vojsku ispratio Gaga i Glogi, prvu noć spavao pored klozeta, a onda je dobio…

Kurir pre 16 dana
Bata Živojinović sredio je Vojin Ćetković da to kom služenja vojnog roka može i da radi! Dva glumca su se veoma zbližili 1998. godine tokom snimanja serije „Porodično blago" i otad su postali dobri prijatelji. Kada je Vojin otišao u vojsku… »

Jubilarni "hotel slobodan promet":Vodvilj Žorža Fejdoa na sceni JDP pedeseti put

Večernje novosti pre 28 dana
Jugoslovensko dramsko Ovaj naslov doživeo je trijumf na pariskoj premijeri davne 1894, i od tada do danas, zadržao status (uz "Bubu u uhu") najpopularnijeg vodvilja Žorža Fejdoa, kralja tog žanra i najvećeg francuskog komediografa posle Molijera… »

Sloboda i Vojin proslavili 13 godina braka: "Volim da pripadam, da imam decu i dom"

Telegraf pre 31 dana
"Volim da pripadam i da meni neko pripada, da imam decu i dom", istakla je Sloboda. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković 12. maja proslavili su godišnjicu braka. Poznati glumački par venčao se 12. maja 2008. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog… »

"Stalno ste pod pritiskom": Vojin i Sloboda nakon 13 godina braka progovorili o iskušenjima i ćerkama: "Osećala sam grižu…

Blic pre 31 dana
Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na večnu ljubav zakleli su se 12. maja 2008. u „Crkvi Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi. Ove godine proslavljaju trinaest godina bračnog života i… »

Brak nam je napet, stalno smo pod pritiskom! Sloboda i Vojin o privatnom životu, otkrili kako vaspitavaju ćerke i čemu se…

Kurir pre 31 dana
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović važe za jedan od najskladnijih parova, a ove godine će proslaviti 13 godina braka. Oni retko pričaju o detaljima iz privatnog života, a sada su otkrili kroz kakva iskušenja su prošli, ali i kako vaspitavaju… »

Sloboda Mićalović: Volim što mi je brak blago napet

Nova pre 31 dana
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, koji važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, ove godine slave 13 godina braka. Ovim povodom su otkrili kroz kakva su iskušenja tokom godina prošli, te kako vaspitavaju ćerke Milu i Veru… »

Nedelja prođe- Vojin Ćetković: Nije loše biti čovek

Večernje novosti 16.05.2021
Foto Z. Jovanović Vojin Ćetković nastupa i u pozorištu, ali najšira publika ga pamti po brojnim TV serijama i filmovima. Upravo se reprizira serija "Moj rođak sa sela", u kojoj tumači lik oficira Vranića. * Da li gledate reprizu "Rođaka" i drugih… »

Vesti dana »