Vojislav Šešelj - vesti

"Vojvodina je parazit": Šešelj se sprema za promenu Ustava, severna pokrajina će nestati iz Srbije!

Pravda pre 1 sat
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je ukidanje AP Vojvodina i kako za Espreso kaže zatražiće da se prilikom prve promene Ustava Srbije to pitanje pokrene!
Podigla se velika prašina kada je Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije rekao da treba razmišljati i o pokretanju pitanja AP Vojvodina, te su ga na društvenim mrežama razni pojedinci odmah osudili za velikosrpski nacionalizam i kako... »

Obradović odgovorio Bojani Maljević: Ne razumem je, mi smo antifašisti

Telegraf pre 2 sata
Komentarišući kritike glumice, koja je za njega rekla da je fašista, Obradović je kazao da ne razume zašto se ona na taj način poistovećuje sa Vučićem
Lider Dveri Boško Obradović ocenio je da je aktuelna rasprava o Predlogu zakona o finansiranju Vojvodine farsa čiji je cilj da vlast sakrije temu Kosova i Metohije i fingira postojanje dijaloga u parlamentu. - Ovo je providan... »

Šešelj se sprema za promenu Ustava, severna pokrajina će nestati iz Srbije!

Alo pre 2 sata
Alo: Šešelj se sprema za promenu Ustava, severna pokrajina će nestati iz Srbije!
Lider radikala traži ukidanje AP Vojvodina.
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je ukidanje AP Vojvodina i kako za Espreso kaže zatražiće da se prilikom prve promene Ustava Srbije to pitanje pokrene! Podigla se velika prašina kada je Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije rekao da treba... »

Radikali najavili protestnu šetnju 24. marta

Danas pre 3 sata
Povodom dvadesetogodišnjice početka NATO agresije na SR Jugoslaviju 24. marta Srpska radikalna stranka organizovaće protestnu šetnju.
Vojislav Šešelj, predsednik SRS na konferenciji za novinare najavio je da će najpre u 12 sati biti održan skup ispred Ruskog cara u u Beogradu, posle kojeg će okupljeni krenuti u protestnu šetnju do Predsedništva na Andrićevom... »

Šešelj: Presuda skandalozna i neprofesionalna

Politika pre 8 sati
Povećanje kazne Radovanu Karadžiću sa 40 godina zatvora na doživotni zatvor je skandalozna i neprofesionalna odluka Žalbenog veća Mehanizma u Hagu, smatra lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. „Presuda je skandalozna i izrečena je u skladu sa najgorom tradicijom Tribunala i predstavlja... »

Reagovanja povodom odluke haga Šešelj: Presuda Karadžiću je skandalozna i neprofesionalna; Bramerc: Sud poslao važnu poruku da pravda može pobediti zlo

Večernje novosti pre 23 sata
Presuda Žalbenog veća Mehanizma za krivične sudove u Hagu, koje je izreklo doživotnu kaznu zatvora bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, izazvala je brojne reakcije
Povećanje kazne Radovanu Karadžiću sa 40 godina zatvora na doživotni zatvor je skandalozna i neprofesionalna odluka Žalbenog veća Mehanizma u Hagu, smatra lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. Pročitajte još: PRESUDA U... »

Šešelj pobesneo na presudu Karadžiću, razotkrio pozadinu Haga!

Alo pre 1 dan
Alo: Šešelj pobesneo na presudu Karadžiću, razotkrio pozadinu Haga!
@Presuda je zasnovana na lažnim svedočenjima, nametnutim činjenicama@, smatra lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.
Povećanje kazne Radovanu Karadžiću sa 40 godina zatvora na doživotni zatvor je skandalozna i neprofesionalna odluka Žalbenog veća Mehanizma u Hagu, smatra lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. - Presuda je skandalozna i... »

Šešelj razotkrio pozadinu nasilnih protesta, pa našem poznatom voditelju uputio žestok izazov (foto/video)

Srbija danas pre 3 dana
Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je jutros u emisiji "Novo jutro" kod Predraga Sarape.
Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je u emisiji "Novo jutro" kod Predraga Sarape. Tema razgovora bili su neredi koji se dešavaju na ulicama Beograda, a koje predvode Boško Obradović i Dragan Đilas. PO "RECEPTU OLUJE": Cilj... »

Šešelj izazvao Sarapu! Voditelj će morati da ode kod Vučića, sedne sa njim za sto i onda uradi jednu brutalnu stvar!

Alo pre 3 dana
Alo: Šešelj izazvao Sarapu! Voditelj će morati da ode kod Vučića, sedne sa njim za sto i onda uradi jednu brutalnu stvar!
Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je jutros u emisiji "Novo jutro" kod Predraga Sarape.
Tema razgovora bili su neredi koji se dešavaju na ulicama Beograda, a koje predvode Boško Obradović i Dragan Đilas. Lider Srpske Radikalne stranke žestoko je osudio "kolovođe" ovog skupa okarakterisavši ih kao pripadnike... »

Šešelj: I vojska da zavede red ako treba

Mondo pre 4 dana
Lider radikala Vojislav Šešelj o protestu opozicije kaže da njegovoj stranci "ne pada na pamet da prečicom dođe do vlasti".
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj usprotivio se ovakvim načinom iskazivanja nezadovoljstva kako to čine lideri opozicionog bloka Savez za Srbiju i njihove pristalice. "Mi srpski... »

©2019 Netmark d.o.o.