Vojislav Šešelj

Tko je engleski pederski isprdak: Hrvatski desničari na svom skupu u pivnici citiraju Šešelja urnebesno!

Kurir pre 4 dana
Na skupu mladih hrvatskih desnčara u popularnom zagrebačkom pabu u kraju pod nazivom Opatovina citiran je Vojislav Šešelj i naslov njegove knjige o Toniju Bleru. Kako se može videti na fejsbuk stranici "Desničari u pabu", na ovom sastanku koji je… »

"Bio si komunjara teška!" Šešelj i Marić u klinču, stradao Raka Radović: Može kovčeg iznutra da zatvori! (video)

Pravda pre 6 dana
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić imali su urnebesnu "raspravu" u jutarnjem programu. Šešelj je pre toga pohvalio Raku Radovića da "može kovčeg iznutra da zatvori". - To je znak da je sposoban čovek - rekao je… »

Na srpskoj televiziji je počeo rat Marić vs Kesić, a stara kajla je upravo udarila kontraofanzivu. Pale su brutalne…

Alo pre 5 dana
Posle teških uvreda koje je na račun voditelja i novinara Milomira Marića izgovorio voditelj Zoran Kesić stigao je odgovor glavnog urednika TV Hepi. * Kesić vređao Marića * Milomir Marić odlučio da odgovori * U priču se umešan i Vojislav… »

Šešelj ponovo šokira! Šiptari ne podnose Nasera Orića: Bio je na Kosovu kao specijalac, isticao se u batinanju! (video)

Pravda pre 7 dana
Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću, koga, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića, u… »

Tužilac Stamenković za Insajder: Šešelj se tri puta nije odazvao na pozive za saslušanje

Insajder pre 6 dana
Tužilaštvo je do sada tri puta upućivalo poziv za saslušanje Vojislavu Šešelju, predsedniku SRS i narodnom poslaniku, ali se on nijednom nije odazvao, kaže za Insajder Branko Stamenković, tužilac za visokotehnološki kriminal. Kako navodi… »

"Bio je Orić na Kosovu, tamo ga uopšte ne vole. Bio je jak, isticao se..."

Alo pre 6 dana
Šok! Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću. Naime, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića… »

Šešelj otkrio da Albanci ne podnose Nasera Orića: Bio je na Kosovu kao specijalac, isticao se u batinanju! Znaš, bio je…

Kurir pre 6 dana
Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću, koga, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića, u… »

YIHR: Đorđević izjavom u Jajincima uvredio civilne žrtve režima devedesetih

N1 Info pre 8 dana
Inicijativa mladih za ljudska prava ocenila je da je ministar rada Zoran Đorđević izjavom da iz Srbije i od Srba niko nikada nije proteran, a kamoli zatvaran i ubijan, uvredio sve žrtve režima Slobodana Miloševića i njegovih saboraca i saveznika… »

Pomenuo Milomira Marića, izvukao papire i počeo da tera po svome! Emisija poprimila neželjeni pravac!

Alo pre 8 dana
Gosti emisije Hit tvit koja se emituje na TV Pink su Vojislav Šešelj, lider radikala, Aleksandar Stevanović, kopredsednik Stranke moderne Srbije i Goran Vesić zamenik gradonačelnika Beograda. Tema emisije na samom početku bili su radovi u Beogradu i… »

Razbio sve mitove! Šešelj progovorio o 5. Oktobru: Upozorio sam Đinđića da ne napadaju institucije, a oni su poslali…

Kurir pre 8 dana
Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je upozorio Zorana Đinđića i Čedomira Jovanovića, ako za vreme puča 5. oktobra napadnu na bilo koju istituciju u kojoj je srpski radikal rukovodilac, da će se braniti automatskim puškama… »

Vesti dana »