Volkswagen Golf

TCR-a Istočna Evropa 15 automobila za otvaranje sezone na Hungaroringu

Zoom UE pre 4 dana
HUNGARORING – Prvenstvo TCR u Istočnoj Evropi započinje ovog vikenda na Hungaroringu sa 15 automobila. Među onima koji se bore za titulu su šampion 2019. i vicešampion 2020. godine Milovan Vesnić koji je svoju CUPRU zamenio za Audi RS 3 LMS… »

Nagradna igra Generali nagrađuje

Biznis i finansije pre 19 dana
Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje nagradnu igru „Generali nagrađuje” do 11.maja 2021. Mogućnost osvajanja neke od vrednih nagrada imaju svi koji su ugovorili Generali osiguranje… »

Generali nagrađuje: Osiguraj i odvezi

Bonitet pre 20 dana
Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje nagradnu igru „Generali nagrađuje”. Registracija za nagradnu igru “Osiguraj i odvezi” počinje zvanično danas, a trajaće do 11.maja 2021… »

Počela nagradna igra Osiguraj i odvezi

Nova ekonomija pre 20 dana
Registracija za nagradnu igru Generali Osiguranja Srbija “Osiguraj i odvezi” počinje zvanično danas na ovoj stranici, saopštila je kompanija. Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje… »

Nagradna igra “Generali nagrađuje”

Nedeljnik pre 20 dana
Od danas počinje registracija za učešće u nagradnoj igri Generali Osiguranja Srbija “Osiguraj i odvezi”. Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje nagradnu igru „Generali… »

HGP-turbo Volkswagen Golf R sa 444KS

Auto blog pre 20 dana
Pod haubom fabričkog VW Golfa R je 2,0 litarski turbo benzinac koji raspolaže sa 320KS i 420 Nm obrtnog momenta, ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 4,7 sekundi, dok je najveća brzina el. ograničena na 250 km/h (opciono 270 km/h). Kome to nije dovoljno… »

Golf pao na treće mesto: Koji su automobili trenutno najprodavaniji u EU

Srbija danas pre 22 dana
Francuski modeli su se u februaru probili na prve dve pozicije. Prema rezultatima koje je prikupio JATO Dynamics, najtraženiji automobil u 27 zemalja EU tokom proteklog meseca bio je Peugeot 208 (18.375 primeraka), dok je na drugom mestu model istog… »

Ko će koga “odrati”? VW Golf R vs Honda Civic Type R (VIDEO)

Nova pre 23 dana
Klasa: Hothatch. Direktni rivali. Preko 300 KS svaki, staza, dva vozača i kamere da zabeleže trku. U videu ispod imaćete prilike da vidite kako su se na odmeravanju snaga pokazali VW Golf i Honda Civic. Ali, ovde nije reč o standardnim, već o… »

Kažnjen još jedan bahati vozač: Muškarac mahnito jurio saobraćajnicom, momentalno kažnjen sa 1.110 evra

Srbija danas pre 25 dana
Policija je u sredu oko 18 časova na putnom pravcu Podgorica–Bar zaustavila vozilo ''VW Golf'' podgoričkih registracija kojim je upravljao I.K. (34). - On je upravljao vozilom brzinom 174km/h van naseljenog mesta gde je dozvoljena brzina kretanja do… »

Ovo su najprodavaniji modeli u Evropi: Peugeot prestigao VW

Nova pre 24 dana
Posle drastičnog prošlogodišnjeg pada uzrokovanog pandemijom, ove godine svedočimo velikim promenama na evropskom tržištu. Tu pre svega mislimo na to što je gotovo večiti evropski bestseler VW Golf sada tek na trećem mestu. Ispred njega su, ni… »

Vesti dana »