Vršac

Nešović: Krajnji rezultat zavisi od našeg pristupa

IndeksOnline pre 3 sata
Novi Pazar – Košarkaš Novog Pazara Aleksej Nešović rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra maksimalno od prvog minuta da bi ostvarila pobedu u Vršcu, u predstojećoj utakmici trećeg kola Košarkaške lige Srbije. “Imaju dve pobede i to je… »

Šehović u novoj ulozi: Savo Milošević odgovarao na pitanja mladog fudbalera (video)

Hot sport pre 3 sata
Fudbaleri Partizana danas su posetili galeriju Srpske akademije nauka i umetnosti. Nakon posete mladi fudbaler Partizana Zlatan Šehović našao se u ulozi novinara i ‘propitao’ je trenera Savu Miloševića koji je bio prijatno iznenađen voditeljskim… »

Edukacija za osnovce povodom evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima

RTV pre 8 sati
GUDURICA - Danas se obeležava Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima, jedne od najkompleksnijih kriminalnih pojava koja pogađa savremeno društvo i predstavlja kršenje ljudskih prava zagarantovanih međunarodnim pravom i nacionalnim zakonodavstvom… »

Nešović: U Vršcu maksimalno od prvog minuta

RTV Novi Pazar pre 9 sati
Košarkaš Novog Pazara Aleksej Nešović rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra maksimalno od prvog minuta da bi ostvarila pobedu u Vršcu, u predstojećoj utakmici trećeg kola Košarkaške lige Srbije. “Imaju dve pobede i to je znak da moramo… »

Nešović: U Vršcu maksimalno od prvog minuta

Radio sto plus pre 9 sati
Košarkaš Novog Pazara Aleksej Nešović rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra maksimalno od prvog minuta da bi ostvarila pobedu u Vršcu, u predstojećoj utakmici trećeg kola Košarkaške lige Srbije. "Imaju dve pobede i to je znak da moramo… »

Jednokratna pomoć za školarce u Vršcu

Dnevnik pre 11 sati
Deci, učenicima iz porodica koje su korisnici novčane socijalne pomoći Centra za socijalni rad Vršca, ovih dana se isplaćuje jednokratna pomoć, namenjena za opremanje za školu. Učenici osnovnih škola dobijaju po 1.500 dinara, srednjih škola po… »

Sedam mališana više nije u mraku

Vesti online pre 1 dan
Kada smo prvi put ispisivali redove o sudbini mlade udovice Sanje Bartok (31) iz Gudurice kraj Vršca, bilo je to povodom plemenitog odziva HO „Nemanjići“ iz Tićina u Švajcarskoj, koji su krajem 2015. ovoj nesrećnoj ženici i njenim petoro… »

Paketi za najugroženije na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

RTV pre 1 dan
VRŠAC - Širom sveta danas se obeležava Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, a u našoj zemlji, i dalje je najugroženije stanovništvo koje živi izvan urbanih područja. Tim povodom Crveni krst Vršac danas je podelio dvadesetak paketa pomoći… »

Državni lov na uzbunjivače

Danas pre 1 dan
Sud kaznio potpredsednicu DS Draganu Rakić sa 200.000 dinara zbog pisanja u Danasu Nakon hapšenja Aleksandra Obradovića iz Valjeva, koji je ukazao na otkrio korupciju i umešanost oca ministra unutrašnjih poslova Srbije u sumnjivim poslovima prilikom… »

Karavan igre se nastavlja baletskim predstavama u Vršcu

Dnevnik pre 1 dan
VRŠAC: U Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Milenijum sutra se nastavlja Karavan igre izvođenjem dve baletske predstave. Od 18 sati je predstava „Pariski život”, a od 20 biće izvedene popularne varijacije klasičnog repertoara „Baletski gala… »

Vremenska prognoza »

Vršac »
subota
Vedro
Vedro
19 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 25˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 26˚

Vesti dana »

Kocijančič: Slučaj pratimo pažljivo

Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp: Erdogan želi da prekid vatre funkcionše

Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Stigao pehar iz Tokija

Danas pre 1 satjoš 1 povezana