Vršac - vesti

Dete joj umiralo u bolovima, dok su lekari pili rakiju?! Majka ogorčena! Novi incident u bolnici u Srbiji?!

Srbija danas pre 4 sata
Nakon što je Srbiju potresao snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu, gde navodno doktorka nije želela da pregleda dete sa visokom temperaturom jer nije njen pacijent, iz Opšte bolnice u Vršcu stiže još jedna skandalozna situacija u kojoj su lekari, navodno, zanemarili bolesno dete i to - zbog alkohola!
M. R. ispričala je da je njeno dete živo zahvaljući osoblju Instituta za majku i dete u Beogradu, gde ga je u poslednjem trenu prebacila i gde je dobilo adekvatnu terapiju. Kako kaže, dok joj je ćerka gorela od temperature u... »

Novi skandal u zdravstvu: Lekari pili rakiju usred bolnice, a devojčici dali pogrešnu dijagnozu

Telegraf pre 6 sati
"Rekli su da dete ima upalu pluća, pa onda da ima virus koji će proći. Uzela sam je i odvela na Institut za majku i dete"
Nakon što je Srbiju juče potresao snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu, na kome se vidi kako doktorka odbija da pregleda bebu sa temperaturom 39,5 jer nije njen pacijent, iz Opšte bolnice u Vršcu stiže još jedna skandalozna... »

Teške optužbe majke iz Vršca: Lekari i sestre pili rakiju dok mi je dete umiralo od vatre!

Alo pre 6 sati
Alo: Teške optužbe majke iz Vršca: Lekari i sestre pili rakiju dok mi je dete umiralo od vatre!
Rekli su da ćerka ima upalu pluća, pa onda da ima virus koji će proći. Uzela sam je i odvela na Institut za majku i dete, gde su utvrdili da ima jaku upalu uva, priča ogorčena Maja R.
Nakon što je Srbiju potresao snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu, gde navodno doktorka nije želela da pregleda dete sa visokom temperaturom jer nije njen pacijent, iz Opšte bolnice u Vršcu stiže još jedna skandalozna situacija u... »

Pili rakiju na poslu dok mi je dete gorelo od temperature! Majka iz Vršca teško optužuje lekare! Novi skandal u srpskom zdravstvu?

Kurir pre 7 sati
Rekli su da ćerka ima upalu pluća, pa onda da ima virus koji će proći. Uzela sam je i odvela na Institut za majku i dete, gde su utvrdili da ima jaku upalu uva, priča ogorčena Maja Rajčić
Nakon što je Srbiju juče potresao snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu, na kome se vidi kako doktorka odbija da pregleda bebu sa temperaturom 39,5 jer nije njen pacijent, iz Opšte bolnice u Vršcu stiže još jedna skandalozna... »

Skandal U VRŠCU: Pili alkohol, pa pregledali decu

Večernje novosti pre 18 sati
Zdravstvena inspekcija ponovo kontroliše rad pedijatara u Opštoj bolnici u Vršcu. Majka tvrdi da joj je devojčica neadekvatno lečena
JOŠ jedan skandal u vršačkoj bolnici! Osoblje Dečjeg odeljenja pilo je alkohol u radno vreme, što je dokumentovala Maja Racić iz Plandišta, čija je 16-mesečna ćerka, kako tvrdi, dve nedelje neadekvatno lečena u toj ustanovi. Oba... »

Užas kod Vršca, nađeno 70 leševa životinja

Mondo pre 1 dan
Kod Vršca je u poslednja dva dana nađeno čak 70 leševa životinja koje su uginule, pretpostavlja se, usled trovanja na obližnoj njivi.
Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija "Juče i danas pronađeni su leševi 55 golubova, šest gugutki, jedne zeba, šest koza i jedne mačke. Prema rečima meštana stradao je i fazan, a deo leševa ptica i drugih životinja tokom noći... »

Pomor životinja kod Vršca

Politika pre 1 dan
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da se na obodu Vršca dogodio masovan pomor divljih i domaćih životnija zato što su se najverovatnije otrovale semenom pšenice koja je tretirana protivzakonitim furadanom. Predstavnici Društva za zaštitu i proučavanje ptica u sredu 17.... »

Pronađeno 70 leševa životinja kod Vršca, uzrok trovanje

Studio B pre 1 dan
Leševi oko 70 životinja pronađeni su poslednja dva dana kod Vršca, a Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pretpostavlja da je uzrok uginuća životinja trovanje od semena pšenice sa obližnje njive.
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije navelo je na svom Fejsbuk nalogu da su pronađeni ostaci 55 golubova, šest gugutki, jedne zebe, šest koza i jedne mačke. „Prema rečima meštana stradao je i fazan, a deo leševa ptica i... »

Latinski dragulji biblioteke u Vršcu

RTV pre 1 dan
RTV: Latinski dragulji biblioteke u Vršcu
VRŠAC - Gradska biblioteka u Vršcu, kao rezultat bogate tradicije i nasleđa, raspolaže bogatstvom od oko 200.000 knjiga, među kojima je oko 5.000 starih i retkih knjiga. Neke od najdragocenijih među njima napisane su na latinskom jeziku.
U Gradskoj biblioteci u Vršcu čuvaju se četiri retke knjige na latinskom jeziku. Doktor filozofije i književnosti prof.Italo Ronka održao je 2001. godine predavanje na ovu temu, i otkrio zanimljive stvari o četiri izdanja koja se... »

Gradska uprava Vršca u projektu inkluzije Roma

Dnevnik pre 1 dan
VRŠAC: U Gradskoj kući u Vršcu održan je drugi krug radionica s ciljem izrade lokalnog akcionog plana za Rome koji bi trebalo da u naredne tri godine definiše potrebe i prioritete kada je u pitanju život ove nacionalne zajednice u gradu pod kulom.
Radionici su prisustvovali predstavnici romskih nevladinih organizacija i predstavnici delova grada i naseljenih mesta gde žive Romi kako bi, kao aktivni učesnici, sa svoje strane mogli da sugerišu i kažu šta je ono što je njima... »

Na današnji dan, 21. oktobar

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Potvrđeno: Mesi propušta El Klasiko

Mozzart sport  pre 5 sati  još 2 povezane

Više od šest hiljada vojnika na vežbi „Vek pobednika”

Politika  pre 5 sati  još 1 povezana

Kako su Amerikanci sakrili dokumenta o zločinima nad Srbima

Vesti online  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.