Vrnjačka Banja

Olimpijada trećeg doba u šahu: Savez penzionera Vojvodine vicešampion

Dnevnik pre 19 sati
U Vrnjačkoj Banji je, u okviru 12. Olimpijade trećeg doba, održan ekipni turnir u šahu na tri table, uz tempo igre od 10 minuta po igraču. Učestvovalo je 60 ekipa, koje su odigrale sedam kola po Švajcarskom sistemu. Posle vrlo zanimljivih i… »

Divčibare među top destinacijama Srbije

Politika pre 1 dan
Za ljubitelje prirode najlepša mesta u Srbiji za predah tokom vikenda su planine. Jedna od omiljenih destinacijam za odmor naših turista su Divčibare, na planini Maljen. Divčibare je na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – Partnerstvo za bolju… »

Ljajić: ”Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja”

RTV Novi Pazar pre 16 sati
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će Srbija ove godine ispuniti ciljeve iz Strategije razvoja turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i približno 9,6 miliona noćenja. Ljajić je, prilikom otvaranja… »

Pešački mostovi slave ljubav

Večernje novosti pre 17 sati
Leskovčani će uskoro, pored već postojećih, dobiti dve nove gradske atrakcije. DVA pešačka mosta u gradu na Veternici će uskoro dobiti novi izgled - zarad negovanja najlepših emocija, odnosno ljubavi među ljudima. Na frontalni deo mosta kod OŠ… »

Ljajić: Vrnjačka banja i ove godine najposećenija

Beta pre 2 dana
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se model razvoja Vrnjačke banje kao destinacije u kojoj su privatna ulaganja ispratila investicije države, pokazao najuspešnijim i naveo da je ministarstvo… »

Aerodrom kod Kraljeva / Prvi let 1. decembra, poznato i gdje

Sandžak press pre 2 dana
Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić potvrdio je za RTS da će prvi avion sa novootvorenog Aerodroma “Morava” poletjeti 1. decembra. Prvi let bit će za Beč, a Grad Kraljevo je podnio zahtjeve za još nekoliko destinacija. Predrag Terzić je rekao… »

Priznanje Osnovnom sudu u Užicu za efikasnost i kvalitet

Danas pre 2 dana
Osnovni sud u Užicu je dobitnik priznanja Vrhovnog kasacionog suda za doprinos unapređenju efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema u Srbiji. Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević je uručio to priznanje predsednici užičkog suda… »

Prvi avion će sa Aerodroma “Morava” poleteti 1. decembra

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić potvrdio je za RTS da će prvi avion sa Aerodroma “Morava” poleteti 1. decembra. Prvi let biće za Beč, a Grad Kraljevo je podneo zahteve za još nekoliko destinacija. Predrag Terzić je rekao da su tražili da… »

U Srbiji postoje samo 3 apartmana koja koštaju ispod 1.000 dinara po noćenju, a evo gde se nalaze

Telegraf pre 2 dana
Da ni u Srbiji ne možete naći smeštaj ispod 1.000 dinara najbolji je dokaz sajt Booking.com. Naime, noćenje ispod hiljadu dinara jako je teško naći, pa je tako Zaječar ubedljivo najjeftiniji sa cenom noćenja od 705 dinara za dve osobe u novembru… »

Divčibare – nova top destinacija Srbije u narednom periodu

Valjevska posla pre 2 dana
Na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – Partnerstvo za bolju budućnost“ ministar Ljajić je rekao da Srbija u naredne dve do tri godine treba da razvije još pet top destinacija, pored Beograda, Novog Sada, Kopaonika, Zlatibora i Vrnjačke… »

Vremenska prognoza »

Vrnjačka Banja »
subota
Vedro
Vedro
7 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 22˚

Vesti dana »