Vrnjačka Banja - vesti

Ostavila korpu sa bebom u taksiju

B92 pre 17 sati
B92: Ostavila korpu sa bebom u taksiju
Nepoznata žena ostavila je taksisti u Vrnjačkoj Banji korpu u kojoj je bila beba, pod izgovorom da je u korpi mačka.
Žena je u taksi vozilo ušla sa dvoje dece i s korpom i nakon vožnje izašla iz automobila i zamolila taksistu da pričuva mačku u korpi dok se ne vrati. Pošto se žena nije vratila, taksista je otvorio korpu i video da je u korpi... »

Nezapamćen slučaj u Vrnjačkoj Banji! Žena ostavila korpu sa bebom u taksiju i nestala

Srbija danas pre 10 sati
Beba je stara nekoliko dana.
Nepoznata ženska osoba ostavila je taksisti u Vrnjačkoj Banji korpu u kojoj je bilo dete, pod izgovorom da je u korpi mačka. Žena je u taksi vozilo ušla sa dvoje dece i korpom i nakon vožnje izašla iz automobila i zamolila taksistu da pričuva mačku u korpi dok se ne... »

Pogledajte Ovo je majka koja je u Vrnjačkoj Banji ostavila bebu u taksiju (video)

Večernje novosti pre 15 sati
Sigurnosne kamere zabeležile su snimak žene koja je u četvrtak oko 15.00 časova, ostavila bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju
Sigurnosne kamere zabeležile su snimak žene koja je u četvrtak oko 15.00 časova, ostavila bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju. Ona je u taksi firme „Belimi“ iz Trstenika ušla sa... »

Majka ostavila bebu u taksiju

Politika pre 18 sati
VRNjAČKA BANjA – Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode, taksista u Vrnjačkoj Banji dovezao je juče bebu u hitnu službu Doma zdravlja, o čemu je obaveštena policija koja je ubrzo pronašla majku. U MUP-u navode da... »

Ovo je majka koja je ostavila bebu u taksiju u Vrnjačkoj Banji (foto)

Alo pre 15 sati
Alo: Ovo je majka koja je ostavila bebu u taksiju u Vrnjačkoj Banji (foto)
Snimci i fotografije sa sigurnosih kamera na osnovu koji je policija pronašla majku koja je ostavila bebu u taksi vozilu u Vrnjakoj Banji dostupni su javnosti.
Ona je tek rođenu bebu ostavila u taksi vozilu u Vrnjačkoj Banji pod izgovorom da ne sme mužu da kaže da se porodila. Policija je ženu iz okoline Smedereva, koja prema nezvaničnim informacijama već ima sedmoro dece, pronašla uz... »

Prve fotografije majke koja je ostavila bebu u taksiju u Vrnjačkoj Banji! (foto)

Srbija danas pre 15 sati
Snimci i fotografije sa sigurnosih kamera na osnovu koji je policija pronašla majku koja je ostavila bebu u taksi vozilu u Vrnjakoj Banji dostupni su javnosti.
Ona je tek rođenu bebu ostavila u taksi vozilu u Vrnjačkoj Banji pod izgovorom da ne sme mužu da kaže da se porodila. Policija je ženu iz okoline Smedereva, koja prema nezvaničnim informacijama već ima sedmoro dece, pronašla uz... »

Taksista kome je majka ostavila bebu u kolima u Vrnjačkoj Banji otkrio šta se zapravo desilo!

Alo pre 16 sati
Alo: Taksista kome je majka ostavila bebu u kolima u Vrnjačkoj Banji otkrio šta se zapravo desilo!
Žena koja je, kako se nezvanično saznaje rodom iz Smedereva, na privremenom radu u inostranstvu i majka čak sedmoro dece, ostavila je žensku bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju.
Zanimljivo je da je krila da ima dete u korpi, rekavši prvobitno da je u njemu mačka. Taksista Miloš Mitrović, kada je shvatio da se majka neće vratiti, odmah je odveo dete u Dom zdravlja u Vrnjačku Banju. Majka tek rođene bebe,... »

Ovo je beba koju je majka ostavila u taksiju u Vrnjačkoj Banji: Evo šta se sada dešava sa njom! (foto)

Alo pre 17 sati
Alo: Ovo je beba koju je majka ostavila u taksiju u Vrnjačkoj Banji: Evo šta se sada dešava sa njom! (foto)
Pošto se žena nije vratila, taksista je otvorio korpu i video da je u korpi beba koju je odvezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji.
Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu. Kako navode, taksista u Vrnjačkoj Banji dovezao je u sredu bebu u hitnu službu Doma zdravlja, o čemu je obaveštena policija koja je ubrzo... »

Žena koja je ostavila bebu u taksiju je u Vrnjačkoj Banji sa drugo dvoje dece radila nešto što će vas zgroziti! (video)

Alo pre 18 sati
Alo: Žena koja je ostavila bebu u taksiju je u Vrnjačkoj Banji sa drugo dvoje dece radila nešto što će vas zgroziti! (video)
Neverovatno
Majka koja je juče ostavila bebu u korpi u taksiju i taksisti rekla da je to mačka i da je pričuva dok ona nešto završi, snimljena je kako se nakon toga hladokrvno šeta gradom sa drugo dvoje dece. Snimci sa signurnosnih kamera menjačnice u Vrnjačkoj Banji pokazali su... »

Taksisti rekla da je u korpi mačka?! Pronađena majka koja je ostavila bebu u Vrnjačkoj Banji

Srbija danas pre 19 sati
Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu!
Taksista u Vrnjačkoj Banji dovezao je juče bebu u hitnu službu Doma zdravlja, a potom je obaveštena policija koja je ubrzo pronašla majku. U MUP-u navode da se dete nalazi u Opštoj bolnici u Kraljevu i da je o slučaju obavešten... »

©2019 Netmark d.o.o.