Vuk Kostić

Žena je stub morala

Vesti online pre 14 sati
Ulogom Dare u seriji “Kamiondžije d.o.o.” oduševila je publiku širom Srbije, a briljirala je kao Ljiljana u filmskom hitu “Toma”. Paulinu Manov, talentovanu glumicu, publika je zavolela kao Sonju i u “Apsolutnih sto”. Igrala je devojku… »

Petar Strugar: Nekada je data reč imala vrednost

Nova pre 8 dana
Kada je pre deset godina Petar Strugar u "Montevideu" zaigrao Mošu Marjanovića, kamera ga je zavolela, a i publika koja ga je do sada pratila u brojnim televizijskim i bioskopskim ostvarenjima. Ovih dana na veliko platno stigao je i film Ognjena… »

"Stiže tužba RTS-u! Ne zna se ko je gore prošao" - Vesna Dedić o skandalu i izjavi Vuka Kostića da bi ubio devojku

Mondo pre 8 dana
Voditeljka, novinarka i spisateljica Vesna Dedić bila je gošća emisije "Realna priča" gde je otkrila detalje iz svoje dugogodišnje karijere. Voditeljka, novinarka i spisateljica Vesna Dedić bila je gošća emisije "Realna priča" gde je otkrila… »

UČE OD NAJBOLJIH: Mladi i talentovani pirotski golmani na kampu Milana Borjana u Crnoj Gori

Pirotske vesti pre 14 dana
Dva mlada pirotska golmana, uzdanice Radničkog, Uroš Krstić i Vuk Kostić, 2010. godište, inače golmani selekcije petlića u Radničkom, učestvovaće na kampu mladih golmana koga u Crnoj Gori organizuje čuveni golman Milan Borjan. Kamp traje do 17… »

Obnaženi Vuk Kostić u društvu lepotice: Intrigantna objava glumca, a sa njim atraktivna plavuša (Foto)

Večernje novosti pre 14 dana
Foto: Instagram Naime, Vuk se fotografisao obnažen, u društvu aktraktivne plavuše koja pleni izgledom. Iako je sasvim jasno da je glumac na masaži, ova objava sa Instagram storija sigurno će privući pažnju i pripadnica lepšeg pola. A šta je… »

Nova sezona hit serije “Ubice mog oca” samo na MTEL TV-u!

Vesti online pre 16 dana
Publika sa velikim nestrpljenjem očekuje petu sezonu serije “Ubice mog oca”! Sudeći po reakcijama publike ovo je jedna od najiščekivanijih premijera ove sezone. Svi su željni novih avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić), ali i… »

I ne znate da se iza nje krije tragična ljubavna priča! Veliki pesnik njoj je posvetio je ovu pesmu, a svi misle da je…

Kurir pre 17 dana
Ljubav Laze Kostića i Lenke Dunđerski nije jedina romantičarska ljubav sa nesrećnim krajem o kojoj se i danas priča u književnim krugovima i koju pamti domaća istorija. Gotovo jednako tragična bila je ljubav mladog pesnika Branka Radičevića… »

Vuk Kostić progovorio o tragedijama u porodici

Vesti online pre 19 dana
Glumac Vuk Kostić i vrlo mlad je izgubio oca Mihajla Kostića Pljaku, a sa njegovom smrću i dalje ne može da se pomiri. On je imao samo 21 godinu kada je ostao bez velikog oslonca. Vuk ne krije koliko mu nedostaje otac, ali otkriva i sa kakvim… »

Vuk Kostić: Otac mi je bio uzor u svemu, ali nije uspeo da pogleda moj prvi film

Telegraf pre 19 dana
"Jeste da sam ga izgubio kad mi je bila 21 godina, ali stigao je da mi prenese sve što je znao", rekao je glumac. Glumac Vuk Kostić otkrio je da mu otac Mihajlo Kostić Pljaka i dalje nedostaje, ali da je od njega mogao mnogo toga da nauči. Naime… »

Vuk Kostić je izgubio oca kao mladić, ali od njega je naučio sve: "Bio je najjači i najbrži"

B92 pre 20 dana
Glumac Vuk Kostić otkrio je da mu otac Mihajlo Kostić Pljaka i dalje nedostaje, ali da je od njega mogao mnogo toga da nauči. Naime, Vukov otac je umro kada je glumac imao 21 godinu. "Moj otac je u kratkom roku doživeo niz tragedija koje su ga… »

Vesti dana »