Yettel

Insajder dokument posvećen OK Radiju: Pravda na kantaru – drugi deo večeras u 21 h

OK radio pre 6 dana
U Vranju se već godinama sa strahom izgovara ime Dejan Nikolić Kantar. Za jedne privrednik, za druge lokalni moćnik. Za Kantara se čulo i dalje od Vranja kada je počeo da preti novinarima OK Radija. INSAJDER DOKUMENT: PRAVDA NA KANTARU - DRUGI DEO… »

UNICEF humanitarni "Fer play" turnir u basketu u Beogradu: Prikupljeno 2.190.000 miliona dinara za unapređenje mentalnog…

Blic pre 6 dana
UNICEF-ov tradicionalni "Fer-plej" turnir u basketu održan je tokom ovog vikenda u velelepnom "Comtrade sport i event centru" u Beogradu. Na turniru je učestvovalo 29 timova iz korporativnog sektora. Od kotizacija kompanija prikupljeno je 2.190.000,00… »

UNICEF-ov humanitarni Fer plej turnir u basketu u Beogradu

Nedeljnik pre 7 dana
Foto: UNICEF Srbija/2022/Jovanović PRIKUPLJENO 2.190.000,00 DINARA ZA UNAPREĐENJE MENTALNOG ZDRAVLJA DECE I MLADIH UNICEF-ov tradicionalni Fer-plej turnir u basketu održan je tokom ovog vikenda u velelepnom Comtrade sport i event centru u Beogradu. Na… »

UNICEF-ov humanitarni Fer plej turnir u basketu u Beogradu - Prikupljeno 2.190.000 dinara za unapređenje mentalnog zdravlja…

Ekapija pre 7 dana
UNICEF-ov tradicionalni Fer-plej turnir u basketu održan je tokom ovog vikenda u Comtrade sport i event centru u Beogradu. Na turniru je učestvovalo 29 timova iz korporativnog sektora. Od kotizacija kompanija prikupljeno je 2.190.000 dinara. Sredstva su… »

Prikupljeno više od dva miliona dinara za unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih

RTS pre 7 dana
Unicefov tradicionalni Fer-plej turnir u basketu održan je tokom vikenda u velelepnom Komtrejd sport i event centru u Beogradu. Na turniru je učestvovalo 29 timova iz korporativnog sektora. Od kotizacija kompanija prikupljeno je 2.190.000,00 dinara… »

UNICEF humanitarni Fer plej turnir u basketu: Prikupljeno 2.190.000 dinara za unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih

Nedeljnik pre 7 dana
Foto UNICEF Srbija/2022/Jovanović UNICEF-ov tradicionalni Fer-plej turnir u basketu održan je tokom ovog vikenda u velelepnom Comtrade sport i event centru u Beogradu. Na turniru je učestvovalo 29 timova iz korporativnog sektora. Od kotizacija… »

Na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu prikupljeno 2.190.000 dinara

Danas pre 7 dana
UNICEF-ov tradicionalni Fer-plej turnir u basketu održan je tokom ovog vikenda u velelepnom Comtrade sport i event centru u Beogradu, a prikupljeno je 2.190.000 dinara. Na turniru je učestvovalo 29 timova iz korporativnog sektora. Od kotizacija… »

Proverite zašto je Hipernet TV najbolje mesto za sport

Telegraf 01.09.2022
Kompanija Yettel predstavila je Hipernet TV krajem prošle godine i za kratko vreme, uspela da zainteresuje brojne korisnike sadržajem koji nudi. Ovog leta, Hipernet TV predstavio je i najbolji sportski sadržaj koji se emituje u vrhunskom kvalitetu… »

Yettel – Odlično mesto za početak karijere

Blic 24.08.2022
Kao studenti završnih godina, ili tek svršeni diplomci, mladi se često nalaze pred pitanjem: gde započeti svoju karijeru? Da li je za pravi start neophodno imati što više praktičnog iskustva? I na kraju, da li odabrati manju kompaniju, domaću… »

Hipernet TV – mesto najboljeg sportskog sadržaja

Nedeljnik 11.08.2022
Foto: Promo Hipernet ponuda kompanije Yettel, obuhvata usluge fiksnog interneta, televizije, kao i fiksne telefonije. Koristi isključivo optičku mrežu, što garantuje internet odlične brzine i kvalitet usluga na svim mestima na kojima je dostupan… »

Vesti dana »