Zabrana okupljanja

Razbijena studentska korona žurka u Zagrebu: Policija zatekla 64 ljudi, među njima mladić oboleo od kovida

Blic pre 5 sati
Pripadnici zagrebačke Policijske uprave sproveli su raciju u studentskom udruženju gde su zatekli i legitimisali 64 osobe, od kojih je za jednog 31-godišnjaka utvrđeno da ima izrečenu meru kovid lečenja u kući. Policija je raciju sprovela protekle… »

Protest u Gračanici, otac tvrdi da mu je obezbeđenje bez razloga pretuklo sina

N1 Info pre 1 dan
Treći dan za redom meštani Gračanice protestuju zbog načina na koji se vodi istraga u slučaju prebijanja mladića Luke Dimitrijevića od strane trojice radnika obezbeđenje preduzeća za proizvodnju i preradu pečuraka čiji je vlasnik Albanac… »

Ublažavanje mera: U Sloveniji od ponedeljka dozvoljena javna okupljanja do 100 ljudi, u Italiji popuštanje restrikcija za 10…

Blic pre 1 dan
Javna okupljanja, mitinzi i priredbe u Sloveniji biće dozvoljeni od ponedeljka, 19. aprila, ali na njima može prisustvovati najviše 100 osoba. Odluku o epidemiološkom merama, koje se odnose na okupljanja, Vlada Slovenije izmenila je jer je raniju… »

Nastavljeni protesti u Gračanici, zatražena unutrašnja kontrola rada policije

RTV pre 1 dan
GRAČANICA - U Gračanici su danas nastavljeni protesti građana nezadovoljnih radom policije, a u vezi slučaja napada na srpskog mladića u ovom mestu koji se dogodio pre tri dana. Trojica Albanaca su privedena pa puštena iste noći, a slučaj… »

Negirao postojanje korone, pa preminuo od te bolesti: Poznati Norveški teoretičar ilegalno pravio okupljanja

Večernje novosti pre 2 dana
POPULARNI norveški teoretičar zavere Hans Garder (60), koji je negirao da je koronavirus opasan, preminuo je upravo od te bolesti, nakon što je bio domaćin dva događaja u svom domu. Garder je preminuo 6. aprila, prema preliminarnom izveštaju… »

Mere će biti ukinute kad broj novozaraženih bude dvocifren

Politika pre 5 dana
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, izjavio je da je za uklanjanje svih mera zabrane okupljanja i za uklanjanje svih ostalih mera neophodno da na dnevnom nivou broj zaraženih bude dvocifren, odnosno da ih bude manje od 100… »

"Toplo vreme neće doneti olakšanje" Koliko daleko je ukidanje mera? Poznato je kada bismo mogli da se vratimo svakodnevnim…

Srbija danas pre 5 dana
Da li možemo da se nadamo novom popuštanju mera? Ukidanje zabrane okupljanja maksimalno do pet, ali i generalno popuštanje mera vezano je za magični dvocifreni broj. Eliminacija mera moguća je sa ispod 100 zaraženih na dan. Trenutno, prvi cilj je… »

Aca Lukas NADUVAO kolege pevače! Pale TEŠKE reči!

Svet & Skandal pre 4 dana
Pevač Aca Lukas prema pisanju domaćih medija, opet je nanišanio kolege koje se bune zbog rigoroznih epidemioloških mera i zabrane javnih okupljanja. Takođe, poručio je da mnoge kolege traže pomoć, a imaju po nekoliko stanova u Beogradu. –… »

Tiodorović: Ukidanje mera kada broj obolelih padne ispod 100

Top press pre 4 dana
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, izjavio je da je za uklanjanje svih mera zabrane okupljanja i za uklanjanje svih ostalih mera neophodno da na dnevnom nivou broj zaraženih bude dvocifren, odnosno da ih bude manje od 100… »

Tiodorović: Ukidanje mera kada broj obolelih padne ispod 100

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, izjavio je da je za uklanjanje svih mera zabrane okupljanja i za uklanjanje svih ostalih mera neophodno da na dnevnom nivou broj zaraženih bude dvocifren, odnosno da ih bude manje od… »

Vesti dana »