Zadruga

(VIDEO) Dalila kupila ocu skupocenu mašinu: Huso dobio auto, a govorio da ne želi ništa od ćerkinih krvavo zarađenih para

Blic pre 17 minuta
Dalila Dragojević trenutno je u Šepku i vreme provodi sa ocem Husom Mujićem. Dalila je prvi put po izlasku iz "Zadruge" otišla u kuću gde je živela sa bivšim mužem Dejanom, a sada je na Instagramu sve iznenadila kada je objavila šta je priredila… »

Dalila nije štedela Dragojevićka drešila kesu za oca Husa, nećete verovati kad vidite šta mu je poklonila

Alo pre 17 minuta
Ima se, može se. Može se reći da je drugoplasirana učesnica Zadruge 5 Dalila Dragojević prilično profitirala nakon boravka u Beloj kući, te je odlučila da počasti svog oca Husa Mujića. Naime, Dalila je ocu poklonila skupoceni kabriolet marke BMW… »

Tara Simov se zaigrala u fotošopu: Bivša zadrugarka promenila lični opis, ali i dalje prerađuje fotke, fanovi je urnisali…

Kurir pre 1 sat
Nekadašnja zadrugarka T ara Simov, koja je u više navrata diskvalikovana je po svemu sudeći promenila lični opis. Kontroverzna bivša zadrugarka poznata po tučama u Zadruzi i dalje intrigira javnost svojim objavama na mrežama i ponašanjem van… »

Došla je gola i bosa, trošila sam 10.000 nedeljno na nju! Kuma tuži Dalilu Dragojević, otkriva: "Njoj se svideo dever"

Mondo pre 58 minuta
Dalila Dragojević je za venčanje s Dejanom za kumu izabrala Gordanu Gocu Vasić, iako nisu stare prijateljice, već je ona bila njena podrška. Dalila Dragojević je za venčanje s Dejanom za kumu izabrala Gordanu Gocu Vasić, iako nisu stare… »

Dalila kupila ocu skupocen automobil! Huso govorio da ne želi ništa od ćerkinih krvavo zarađenih para, a sada preokret…

Kurir pre 35 minuta
Dalila Dragojević otišla je u rodni Šepak gde provodi vreme sa ocem Husom Mujićem i majkom Eminom. Ona je prvi put po izlasku iz "Zadruge" otišla u kuću gde je živela sa bivšim mužem Dejanom, a sada je na Instagramu sve iznenadila kada je… »

Ministarstvo za brigu o selu sprovelo četiri programa u Merošini

Euronews pre 35 minuta
Pomogli smo Merošini u formiranju zadruga i podizanju kuća za mlade ljude, obezbedili smo prevoz, a u pripremi su i veliki infrastukturni projekti, putevi, vodovod i kanalizacija, rekao je danas ministar za brigu o selu Milan Krkobabić prilikom… »

Zaigrala se u fotošopu Tara Simov promenila lični opis, a i dalje prerađuje fotografije (foto)

Alo pre 35 minuta
Tara izazvala haos novom fotografijom. Nekadašnja zadrugarka Tara Simov, koja je u više navrata diskvalikovana je po svemu sudeći promenila lični opis. Kontroverzna bivša zadrugarka poznata po tučama u Zadruzi i dalje intrigira javnost svojim… »

Ministarstvo za brigu o selu sprovelo četiri programa u Merošini

RTV pre 1 sat
MEROŠINA - Pomogli smo Merošini u formiranju zadruga i podizanju kuća za mlade ljude, obezbedili smo prevoz, a u pripremi su i veliki infrastukturni projekti, putevi, vodovod i kanalizacija, rekao je danas ministar za brigu o selu Milan Krkobabić… »

Poznati na aerodromu neprepoznatljivi! Kija i Sevićka bez šminke, evo kako izgledaju kad misle da ih niko ne gleda! (foto)

Kurir pre 1 sat
Mnoge javne ličnosti borave u Crnoj Gori, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog odmora. Samim tim se brojni poznati svakodnevno mogu videti na beogradskom aerodormu, gde je paparaco Kurira danas zatekao pevačicu Anu Sević, Kristinu Kiju Kockar i… »

Fontana u dvorištu, u sobi vaučer od: 50.000 evra Zavirite u kuću Dejana Dragojevića u Veterniku: "Plakao sam bez…

Blic pre 3 sata
Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević nakon što je izašao iz pomenutog rijalitija vratio se u rodni Veternik gde nije bio 5 godina zbog nesuglasica sa porodicom zbog tadašnje supruge Dalile. Sada, Dragojević uživa u porodičnoj kući sa mama… »

Vesti dana »