Zagorka Dolovac

Jovanović Ćuta: republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac se pravi slepa

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da se republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac ``pravi slepa`` dok ministri Siniša Mali i Novica Tončev ``zgrću lovu na rajskim ostrvima``.… »

Protest ispred Republičkog javnog tužilaštva, okupljeni poručili da hoće pravdu

N1 Info pre 4 dana
Nekoliko stotina građana okupilo se na "Protestu protiv državnog kriminala" u Beogradu ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva. Aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta poručio je da se tužiteljka Zagorka Dolovac "pravi slepa" dok ministri Siniša… »

Vučić sutra sa nadležnima o inicijativi za međunarodnu saradnju

B92 pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom. Sem ministra unutrašnjih poslova, u razgovoru će učestvovati i državna sekretarka Ministarstva pravde Bojana Šćepanović, republička… »

Piše Milenko Vasović: Primite Kurca u SNS

Nova pre 9 dana
Zašto je austrijski kancelar podneo ostavku - zato što je mlakonja i jedan običan slabić!? Samo se budala može povući pod optužbom da je „prekršio poverenje“ i nekakvih sumnji na korupciju. Bečka gospoda i dekadentna Evropska unija… »

Udruženje tužilaca o aferama: Virus ćutanja se širi, pozitivna Zagorka Dolovac

Nova pre 13 dana
Udruženje tužilaca Srbije (UTS) oglasilo se danas povodom upornog ignorisanja svojih kolega i nosilaca najviših javnotužilačkih funkcija najveće aktuelne afere, u javnosti poznate kao slučaj Jovanjica. UTS je na svom Tviter nalogu javno prozvalo… »

Sastanak Dačića, Brnabić, Dolovac u vezi s Poglavljem 23 koje se tiče promene Ustava

RTV pre 19 dana
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac razgovarali su danas u parlamentu o koordinaciji aktivnosti u vezi sa Akcionim planom za Poglavlje 23 u okviru… »

Dačić sa Brnabić i Dolovac o Poglavlju 23, koji se bavi pravosuđem

Blic pre 19 dana
U Skupštini Srbije u toku je sastanak predsednika parlamenta Ivice Dačića sa premijerkom Anom Brnabić povodom nastavka realizacije aktivnosti koja je predviđena u revidiranom akcionom planu za Poglavlje 23 u okviru pristupnih pregovora Srbije i… »

U toku sastanak Dačić - Brnabić

B92 pre 19 dana
Beograd -- U Skupštini Srbije u toku je sastanak predsednika parlamenta Ivice Dačića sa premijerkom Anom Brnabić. Sastanak se održava povodom nastavka realizacije aktivnosti koja je predviđena u revidiranom akcionom planu za Poglavlje 23 u okviru… »

Serž Bramerc u Beogradu – sastanak tužilaca iz regiona, susret i sa Vučićem

N1 Info pre 30 dana
U Beogradu je počeo dvodnevni Regionalni sastanak tužilaca o saradnji u procesuiranju ratnih zločina, kojoj prisustvuje i glavni tužilac Rezidualnog mehanizma za krivične sudove Serž Bramerc. Sastanku prisustvuje i Republički javni tužilac Zagorka… »

Polemisalo se, polemisalo pa se i glasalo – Sombor je najlepši grad u Srbiji

Luftika 16.08.2021
Na pitanje “Koji je najlepši grad u Srbiji”, a povodom polemike na tu temu koja se pojavila na Redditu, anketu je sproveo Telegraf, a a pobedio je – Sombor. Od 2.366 pristiglih glasova, za Sombor se odlučilo 17,84 posto ljudi, a odmah za petama mu… »

Vesti dana »