Zaječar

(INFOGRAFIKA) Koronavirus u Srbiji: Više od 2.000 zaraženih, “kovid-19 izaziva sterilitet”, “ne treba da brinemo zbog…

Nedeljnik pre 16 dana
Foto: Profimedia Brojke U poslednja 24 sata registrovano je 2.000 novih slučajeva koronavirusa, dok je testirano ukupno 14.007 građana. Potvrđeno je da je preminulo 25 osoba. Prema poslednjim podacima, na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi… »

"Tugo moja, umesto da kupimo kuću ja ti kupujem sanduk": Potresna ispovest supruga preminule porodilje (27) iz Zaječara

Mondo pre 15 dana
Korona virus odneo je život još jedne porodilje iz Srbije. Korona virus odneo je život još jedne porodilje iz Srbije. “Anđele moj, vrati se. Srećo moja. Ostadoše mi dečica bez majke. Rodila si mi zdravu ćerkicu i otišla”, rekao je Bogdan… »

Preminula porodilja iz Niša zaražena koronavirusom, beba negativna VIDEO

B92 pre 15 dana
Niš -- U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu preminula porodilja M.P. koja je na svet donela zdravu bebu Milicu uprkos tome što je ona bila zaražena kovidom 19. M. P, koja je iz Zaječara, preminula jutros u 7. 20 sati. Njena beba Milica… »

Domom se prolama plač, žal i bol "umesto kuće kupujem ti sanduk" Tuga u porodici iz Zaječara nakon smrti porodilje

Srbija danas pre 15 dana
Maja je na svet donela zdravu bebu Milicu tešku dva kilograma i 200 grama. - Anđele moj, vrati se. Srećo moja. Ostadoše mi dečica bez majke. Rodila si mi zdravu ćerkicu i otišla - ovako kroz suze jedva progovara Bogdan Paunović, suprug trudnice… »

U niškom UKC preminula porodilja zaražena kovidom 19

Medijska kutija pre 15 dana
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić saopštio je da je jutros od posledica kovida 19 preminula porodilja M. P. (27) iz Zaječara nakon što je u ponedeljak 26. aprila rodila zdravu devojčicu, koja je negativna na virus. –… »

"Zašto mi je Bože uze? Ostavila si me da lutam sa dva anđela" Potresne reči muža porodilje koja je umrla od korone! (foto)

Srbija danas pre 15 dana
Ovim rečima se na društvenim mrežama oprostio Bogdan Paunović, suprug preminule porodilje Maje Paunović (27) iz Zaječara. , a prethodno je na svet donela zdravu bebu. - Zašto mi je Bože uze? Ostavila si me bez poslednjeg pozdrava, srce moje… »

U Nišu preminula porodilja zaražena koronavirusom

RTS pre 15 dana
U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu preminula je 27-godišnja porodilja B. M. zaražena koronavirusom, a koja je pre dva dana rodila zdravu devojčicu, potvrđeno je RTS-u. Dvadesetsedmogodišnja B. M. iz Zaječara, koja se porodila u niškom… »

Muk i neverica u Zaječaru zbog smrti porodilje

Nova pre 15 dana
U gradu Zaječaru, od jutros su svi u čudu i neverici povodom vesti da je njihova meštanka Maja Pavlovic (27) preminula u bolnici u Nišu, tri dana nakon što se porodila.… »

Uzrok smrti porodilje iz Zaječara otkazivanja bubrega

Novi magazin pre 15 dana
Zamenik direktora zdravstvene ustanove u Nišu Radmilo Janković izjavio je danas da je porodilja (27) iz Zaječara koja je rodila ćerku preminula zbog otkazivanja bubrežene funkcije i funkcije jetre, a da je od početka epidemije korona virusa lečeno… »

Preminula porodilja zaražena koronom u Nišu, beba je dobro

Radio 021 pre 15 dana
U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu preminula je porodilja M. P. zaražena koronavirusom, koja je pre dva dana rodila zdravu devojčicu. Dvadesetsedmogodišnja M. P. iz Zaječara, koja se porodila u niškom Kliničkom centru u 35. nedelji… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
subota
Pretežno vedro
Pretežno vedro
15 ˚C
nedelja
Kiša
Kiša
11˚ / 19˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
12˚ / 18˚

Vesti dana »