Zakintos

Grčki sud odložio ponovno suđenje državljanima Srbije za smrt američkog turiste na Zakintosu

Novi magazin 13.01.2020
Grčki sud odložio je danas na neodređeno vreme ponovno suđenje sedmorici optuženih, od kojih su petorica iz Srbije, za smrt američkog turiste od premlaćivanja 2017. godine na ostrvu Zakintos. Odlaganje je odobreno na zahtev advokata optuženih koji… »

Slučaj Zakintos: Odloženo suđenje Srbima za ubistvo američkog turiste

Srbija danas 13.01.2020
Drugo odlaganje. Grčki sud danas je na neodređeno vreme odložio suđenje sedmorici osumnjičenih za za ubistvo turiste Bakarija Hendersona iz Teksasa na Zakintosu 2017. godine, među kojima su i petorica srpskih državljana. Odlaganje je odobreno na… »

Odloženo suđenje optuženima za ubistvo Amerikanca na Zakintosu

RTS 13.01.2020
Suđenje sedmorici osumnjičenih za za ubistvo turiste Bakarija Hendersona iz Teksasa na Zakintosu 2017. godine, među kojima su i petorica srpskih državljana, grčki sud odložio je na neodređeno vreme. Odlaganje je odobreno na zahtev nekih advokata… »

Slučaj "Zakintos": Odloženo suđenje Srbima zbog smrti američkog studenta, ročište zakazano za 13. januar

Blic 08.01.2020
Ponovljeno suđenje u slučaju ubistva američkog studenta Bakarija Hendersona na Zakintosu, za koje su petorica Srba i jedan britanski državljanin bosanskog porekla osuđeni na kazne zatvora od pet do 10 godina, odloženo je za ponedeljak, 13. januar… »

Ponovo pred sudom: Uskoro počinje ponovljeno suđenje Srbima u Grčkoj zbog ubistva američkog studenta

Blic 05.01.2020
Ponovljeno suđenje za ubistvo američkog studenta Bakarija Hendersona (22) na grčkom ostrvu Zakintos u julu 2017, za koje su petorica Srba i jedan britanski državljanin bosanskog porekla osuđeni na kazne zatvora od pet do 10 godina, trebalo bi da… »

"Slučaj Zakintos": Dvojica Srba optuženih za prebijanje oslobođeni optužbe, za januar zakazano novo suđenje

Blic 14.12.2019
Na ponovoljenom suđenju za prebijanje nasmrt američkog studenta Bakarija Hendersona u javnosti poznat kao "Slučaj Zakintos", čiji je početak zakazan za januar 2020. godine pred grčkim sudom, neće se pojaviti optuženi Nenad Jovanović i Siniša… »

Srbima ponovo sude za ubistvo na Zakintosu! Danica iz Subotice ključni svedok u slučaju Zakintos!

Srbija danas 14.12.2019
Na ponovoljenom suđenju za prebijanje nasmrt američkog studenta Bakarija Hendersona (22) u javnosti poznat kao "Slučaj Zakintos", čiji je početak zakazan za januar 2020. godine pred grčkim sudom, neće se pojaviti optuženi Nenad Jovanović i… »

Ponoviće se suđenje za ubistvo na Zakintosu: Majka Amerikanca traži veću kaznu

Večernje novosti 10.12.2019
Majka Bakarija Hendersona rekavši da se nada da će ovog puta pravda biti zadovoljena i da će grčko pravosuđe uvideti da osuđeni zaslužuju veće kazne. Ponovljeno suđenje za ubistvo američkog studenta Bakarija Hendersona (22) na grčkom ostrvu… »

Ponavlja se suđenje za ubistvo američkog studenta na Zakintosu

Radio 021 10.12.2019
Ponovljeno suđenje za ubistvo američkog studenta Bakarija Hendersona (22) na grčkom ostrvu Zakintos 2017. godine, za koje su petorica državljana Srbije i jedan britanski državljanin bosanskog porekla osuđeni na kazne zatvora od pet do 10 godina… »

Suđenje u slučaju Zakintos vraća se na početak - Roditelji Hendersona traže veće kazne za Srbe

Srbija danas 10.12.2019
Amerikanac Bakari Henderson (22) iz Teksasa pretučen je na Zakintosu, a od zadobijenih povreda je ubrzo preminuo. Ponovljeno suđenje za ubistvo američkog studenta Bakarija Hendersona (22) na grčkom ostrvu Zakintos 2017. godine, za koje su petorica… »

Vesti dana »