Zaporožje

Ruskom ambasadoru u Londonu izražen protest zbog aneksije četiri ukrajinska regiona, sankcije guvernerki Centralne banke…

Blic pre 20 minuta
Ruski ambasador u Londonu Andrej Kelin izjavio je da mu je britansko ministarstvo inostranih poslova danas izrazilo protest zbog aneksije četiri ukrajinska regiona i da je uputilo zahtev ruskim trupama da se bezuslovno povuku iz tih regiona i sa Krima… »

Putin potpisao pripajanje četiri ukrajinske oblasti Rusiji

Glas Amerike pre 24 sata
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je dokument o aneksiji četiri ukrajinske oblasti koje su okupirale ruske snage i koje su na osporavanim referendumima izglasale pripajanje Rusiji. "Ovo je volja miliona ljudi", rekao je Putin pred… »

RAT U UKRAJINI Kijev aplicirao za članstvo u NATO, Rusija uložila veto na nacrt rezolucije SB UN

Euronews pre 24 sata
Rat u Ukrajini ušao je u 219. dan, a Rusija je, kako je najavljeno, formalno anektirala četiri dela Ukrajine - Lugansk, Donjeck, Zaporožje i Herson. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski upozorio je Rusiju da sledi "veoma oštar" odgovor Kijeva… »

Odgovor Zelenskog Rusiji: Ukrajina zvanično podnela zahtev za pridruživanje NATO-u

Kurir pre 24 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon što je Rusija četiri ukrajinske oblasti proglasila svojim, da će njegova zemlja zatražiti "ubrzan" prijem u NATO savez. -Preduzimamo odlučan korak, potpisivanjem ukrajinske aplikacije za… »

Zaharova: Zemlje G7 nikad ne prepoznaju demokratiju

Politika pre 1 sat
MOSKVA – Zemlje Grupe sedam nikada ne prepoznaju demokratiju, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Zaharova je ovo izjavila komentarišući izjave ministara inostranih poslova G7, koji su odbili da priznaju… »

Zaharova: Zemlje G7 nikad ne prepoznaju demokratiju

Vesti online pre 2 sata
Zemlje Grupe sedam nikada ne prepoznaju demokratiju, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Zaharova je ovo izjavila komentarišući izjave ministara inostranih poslova G7, koji su odbili da priznaju pridruživanje… »

Za 15 godina nisam čuo ovakav putinov govor Šok otkriće novinara - "Bio bih veoma zabrinut!"

Alo pre 6 sati
Novinar "Fajnenšel tajmsa" Maks Sedon prokomentarisao je na društvenim mrežama govor Vladimira Putina povodom pripajanja četiri ukrajinske teritorije Rusiji. Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin u petak najavio spajanje ukrajinskih oblasti… »

VIDEO Ukrajina će tražiti ubrzan prijem u NATO

Radio 021 pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je u petak, nakon što je Rusija četiri ukrajinske oblasti proglasila svojim, da će njegova zemlja zatražiti ubrzan prijem u NATO savez. "Preduzimamo odlučan korak, potpisivanjem ukrajinskog zahteva za… »

Zelenski: Ukrajina će tražiti ubrzan prijem u NATO

Insajder pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon što je Rusija četiri ukrajinske oblasti proglasila svojim, da će njegova zemlja zatražiti "ubrzan" prijem u NATO savez. "Poduzimamo odlučan korak, potpisivanjem ukrajinske aplikacije za… »

"Gledao sam puno putinovih govora za 15 godina, ovo nikad nisam čuo!" Ugledni novinar šokirao otkrićem

Mondo pre 6 sati
Poznati novinar Fajnenšel tajmsa Maks Sedon prokomentarisao je na društvenim mrežama govor Vladimira Putina povodom aneksije. Poznati novinar Fajnenšel tajmsa Maks Sedon prokomentarisao je na društvenim mrežama govor Vladimira Putina povodom… »

Vesti dana »