Zdravko Čolić

Ni Zdravko Čolić nije više što je bio: Fotografija sa plaže ne laže

Story pre 1 sat
Fotografija Zdravka Čolića sa plaže jedinstven je dokaz o izgledu najveće regionalne zvezde. Karijeru, koja i danas traje, Čola je izgradio zahvaljujući hitovima, ali najpre manekenskom držanju, odličnoj figuri i šarmu kojem je malo koja dama… »

Čola Bio priveden, a evo za šta mu se sudilo: "Ispitivali su me tri dana od 8 ujutru do 8 uveče, vikali: "Gde ste osudili…

Blic pre 11 sati
Zdravko Čolić godinama je jedan od najpoznatijih i najcenjenih pevača sa naših prostora, a malo ko zna da je svojevremeno završio u pritvoru o čemu je godinama kasnije, samo jednom, detaljno pričao. Naime, Čola je sredinom osamdesetih godina… »

Sve su mu oduzeli... Zdravko Čolić nakon hapšenja prošao je pravu agoniju

Gloria pre 1 dan
Zdravko Čolić uhapšen je tokom osamdesetih godina prošlog veka, a evo zbog čega se našao iza rešetaka. Blistavom i nestvarnom karijerom može se pohvaliti pevačka legenda Zdravko Čolić. Miljenik žena uvek je širokim osmehom i vanserijiskim… »

Samo jednom govorio o hapšenju! Čola završio u pritvoru, ima i dosije - "Vikali su pred sudom: Osudite ga, kriv je!"

Mondo pre 1 dan
Zdravko Čolić jednom prilikom je govorio o svom privođenju. Zdravko Čolić jednom prilikom je govorio o svom privođenju. Pevač Zdravko Čolić svojevremeno je završio u pritvoru o čemu je kasnije i detaljno govorio. Kako je objasnio za medije, on… »

"Vikali su pred sudom: Kriv je, osudite ga!" Zdravko Čolić o agoniji kroz koju je prošao zbog hapšenja: Sve su mi oduzeli!

Kurir pre 1 dan
Pevač Zdravko Čolić svojevremeno je završio u pritvoru o čemu je kasnije i detaljno govorio. Naime, on je sredinom osamdesetih, kako je istakao, odlučio da postane privrednik, a dogodio mu se peh zbog kog je završio kod sudije i dobio dosije… »

Pratili su me, Bio sam natovaren i sve su mi oduzeli: Zdravko Čolić izneo detalje hapšenja, pa otkrio zbog čega je završio…

Alo pre 1 dan
Čolić je bio priveden, pa pušten da se brani sa slobode, a razlog tome bila je kupovina deviza. Pevač Zdravko Čolić svojevremeno je završio u pritvoru o čemu je kasnije i detaljno govorio. Naime, on je sredinom osamdesetih, kako je istakao… »

Zdravko Čolić progovorio o danima koje je proveo u zatvoru, vikali su: "Kriv je,osudite ga"

Telegraf pre 1 dan
I njemu se desio peh. Zdravko Čolić nije poznat po incidentima, pa je tako uvek važio za "dobrog momka" na domaćoj javnoj sceni, ali mu se jednom desio peh. Dogodio mu se takav propust zbog kog je morao kod sudije, a zbog čega ima i dosije. On je… »

Livija (22) je skočila u smrt da odbrani čast: Ostalo je misterija šta se tačno dogodilo u sobi 651 Studenjaka

Kurir pre 1 dan
Danas je zahvaljujući jednoj tužnoj pesmi Zdravka Čolića “Ona spava”, svima poznata strašna sudbina učenice Milice Kostić iz Kruševca koja se bacila u smrt sa 11. sprata solitera da bi spasila čast od grupe silovatelja. Taj jezivi događaj… »

Livija je skočila u smrt da bi se spasila od silovatelja! Nije jedina: Zakucala je na vrata sobe, a onda je počeo horor

Mondo pre 2 dana
Dve devojke su skočile u smrt kako bi se spasile od silovanja. Dve devojke su skočile u smrt kako bi se spasile od silovanja. Učenica Milica Kostić iz Kruševca se 2. septembra 1974. godine bacila u smrt sa 11. sprata solitera kako bi spasila svoju… »

Livija (22) je skočila sa četvrtog sprata "Studenjaka" da bi se spasila silovanja: Zakucala je na vrata sobe 651 ne sluteći…

Blic pre 2 dana
Danas je zahvaljujući jednoj tužnoj pesmi Zdravka Čolića “Ona spava”, svima poznata strašna sudbina učenice Milice Kostić iz Kruševca koja se bacila u smrt sa 11. sprata solitera da bi spasila čast od grupe silovatelja. Taj jezivi događaj… »

Vesti dana »