Zdravko Čolić

Stvari se: Menjaju… Saznajte u kakav tip objekta poznate ličnosti danas investiraju

Blic pre 1 dan
Jedna od najvećih balkanskih zvezda, čuveni Zdravko Čolić, odlučio je nedavno da sebe počasti nekretninom na Zlatiboru. I to ne bilo kakvom! Pevač je shvatio da je najbolje da svoj novac investira u luksuzni apartman u objektu koji se još uvek… »

Lepa Brena za doček uzela: 35.000 evra Moraće da vrati novac, a evo koji specijalni ugovor je potpisao Zdravko Čolić

Blic pre 2 dana
Lepa Brena, Zlatan Stipišić Džiboni i Nina Badrić trebalo je da budu glavne zvezde dočeka Nove godine u Budvi, koji je zbog pogoršanja epidemijske situacije otkazan. Međutim, kako su pevači već uzeli polovinu honorara unapred, sada su dužni da… »

Pljušte komentari na račun elegantnog izdanja ćerke Zdravka Čolića (FOTO)

Nova pre 13 dana
Una Čolić dobila je niz komplimenata za najnovije fotografije koje je podijelila na svom Instagramu, a koje su nastale na dočeku Nove godine. Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, devetnaestogodišnja Una Čolić počastila je svoje pratioce na… »

Čolina ćerka bujnim dekolteom raspametila! Uska crvena haljina i golo rame - Skockala se do bola (foto)

Mondo pre 13 dana
Ćerka Zdravka Čolića oduševila je svoje pratioce na Instagramu novom fotkom, a komentari su "pljuštali". Ćerka Zdravka Čolića oduševila je svoje pratioce na Instagramu novom fotkom, a komentari su "pljuštali". Una se ovog puta odlučila za… »

Bujni dekolte, golo rame, tanak struk! Ćerka Zdravka Čolića raspametila fanove vrelim izdanjem, a sve crveno protiv uroka…

Kurir pre 13 dana
Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića Una Čolić veoma je aktivna na svom Instagramu i redovno počasti pratioce provokativnom fotografijom. Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели Una… »

Provokativno izdanje une Čolić! Zdravkova ćerka u uskoj crvenoj haljini, grudi prelivaju iz korseta

Alo pre 13 dana
Retko ko je ostao ravnodušan na ovakvo Unino izdanje. Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić ne prestaje da oduševljava svojom pojavom gde god da se pojavi, a na svom Instagramu redovno počasti pratioce nekom provokativnom… »

Grudi prelivaju iz korseta: Ćerka Zdravka Čolića se skockala do bola, svi se okretali za Unom zbog provokativne haljine

Blic pre 13 dana
Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić ne prestaje da oduševljava svojom pojavom gde god da se pojavi, a na svom Instagramu redovno počasti pratioce nekom provokativnom fotografijom. Naime, Una se ovog puta odlučila za vatrenu crvenu… »

Vinil čuva magiju muzike: Vranjanac Petar Dimitrijević decenijama sakuplja ploče, uglavnom domaći pop i rok

Večernje novosti pre 14 dana
Foto D. Ristić Muziku je počeo da sluša sa ploča koje je kupovao njegov otac i to je bila muzika aktuelna sedamdesetih godina prošlog veka: Zdravko Čolić, "Bijelo dugme", "Bitlsi", "Boni em", "Aba"... Te vinilne stvarčice pune muzičke magije… »

Karleuša ili – okrečite Beograd

Danas pre 15 dana
Ako ste za doček bili u Beogradu – imali ste, nažalost, priliku da istu dočekate na trgu u jednoj porno-vašarskoj atmosferi uz hiper šund Karleuše „i drugara“. Neverovatno je da, u veku informacija, čovek uspeva toliko estetski i… »

Tito, Čola i devojke u trikoima: Kako je predsednik Jugoslavije slavio FOTO

Nova pre 17 dana
Velika balkanska pevačka zvezda, Zdravko Čolić tokom karijere imao je priliku da zapeva pesmu "Druže Tito, mi ti se kunemo", a izvodio ju je i ispred predsednika Jugoslavije. Pesma koju je komponovao Đorđe Novković, tekst je napisala Mira… »

Vesti dana »