Zdravko Krivokapić

Crnogorska skupština ponovo usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti

Danas pre 19 minuta
Skupština Crne Gore glasovima 41 poslanika vladajuće većine, usvojila je danas zakone koje je predsednik države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje. Poslanici su ponovo izglasali izmene i dopune Zakona o slobodi veroispovesti, kreditnim… »

Skupština Crne Gore ponovo usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti (video)

Blic pre 25 minuta
Skupština Crne Gore ponovo je danas usvojila usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti koje je 29. decembra prošle godine predsednik ove države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje. Za izmene i dopune Zakona o slobodi veroispovesti… »

“Nisam ja čestitao Dan Republike Srpske, sticajem okolnosti sam Željku Cvijanović nazvao devetog januara…”

Nedeljnik pre 7 minuta
Fotografija: Srđa Boljević, dnevni list Dan, Podgorica Premijer Crne Gore Zdravko Krvokapić izjavio je danas da nije čestitao Dan Republike Srpske predsednici tog entiteta Željki Cvijanović, a da je njegov poziv “usledio u prvom slobodnom… »

Ponovo usvojeni zakoni koje je Đukanović vratio parlamentu

Sputnik pre 1 sat
Skupština Crne Gore je ponovo usvojila izmene i dopune Zakona o slobodi veroispovesti, glasovima 41 prisutnog poslanika vlasti. Ponovo su usvojene i izmene i dopune zakona o kreditnim institucijama, izmene Zakona o sanaciji kreditnih institucija i… »

Milo pregažen! Skupština Crne Gore ponovo usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti! (video)

Pravda pre 31 minuta
Skupština Crne Gore ponovo je danas usvojila usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti koje je 29. decembra prošle godine predsednik ove države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje. Zasedanje je počelo oko 13 sati, sa sat vremena… »

Ponovo izglasan Zakon o slobodi veroispovesti

B92 pre 1 minut
Skupština Crne Gore ponovo je danas većinom glasova izglasala Zakon o slobodi veroispovesti, koji je predsednik Milo Đukanović ranije odbio da potpiše. Zasedanje je počelo oko 13 časova, sa satom zakašnjenja, a u parlament su stigli svi ministri i… »

Skupština Crne Gore ponovo izglasala Zakon o slobodi veroispovesti

N1 Info pre 43 minuta
Skupština Crne Gore ponovo je, glasom 41 poslanika vlasti, izglasala Zakon o slobodi veroispovesti, koji je predsednik Milo Đukanović ranije odbio da potpiše. Kako su prenele Vijesti, sednica prvog vanrednog zasedanja Skupštine u ovoj godini počela… »

Crna Gora ponovo usvojila “novi” Zakon o slobodi veroispovesti koji je Milo odbio da potpiše: “Skandalozan dopis…

Nedeljnik pre 1 sat
Foto: Profimedia Skupština Crne Gore je ponovo usvojila izmene i dopune Zakona o slobodi veroispovesti, glasovima 41 prisutnog poslanika vlasti, prenose Vijesti. Sednica Prvog vanrednog zasedanja Skupštine o ovoj godini počela je sa zakašnjenjem od… »

Skupština Crne Gore ponovo usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti (video)

Alo pre 1 sat
Skupština Crne Gore ponovo je danas usvojila usvojila izmene Zakona o slobodi veroispovesti koje je 29. decembra prošle godine predsednik ove države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje. Zasedanje je počelo oko 13 sati, sa sat vremena… »

Usvojene izmene Zakona o slobodi veroispovesti: Glasao 41 poslanik u Crnoj Gori (video)

Srbija danas pre 1 sat
Na sednicu je stigao i premijer Zdravko Krivokapić. Skupština Crne Gore počela je zasedanje na kojem bi trebalo da glasa o zakonima koje je usvojila 29. decembra prošle godine, a koje je predsednik države Milo Đukanović vratio na ponovno… »

Vesti dana »