Zdravko Mamić - vesti

Potvrđena druga optužnica protiv Mamića, očekuje se izručenje iz BiH

Slobodna Evropa pre 1 dan
Na Županijskom sudu u Osijeku danas je potvrđena druga optužnica protiv bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenika.
Mamić, njegov sin Mario, brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, biznismeni Sandro Stipančić i Igor Krota, te menadžer Nikky Artur Vuksan terete se da su u sklopu zločinačkog udruženja oštetili Dinamo za oko 27... »

Nova optužnica protiv Mamića, biće izručen Hrvatskoj?

Mondo pre 1 dan
"Alfa i omega" zagrebačkog Dinama bi zbog nove optužnice mogao biti izručen Hrvatskoj. Procenjuje se da je "modre" oštetio za 27 miliona evra.
Županijski sud u Osijeku potvrdio je drugu optužnicu USKOK-a protiv Zdravka Mamića, nekadašnjeg prvog čoveka Dinama iz Zagreba, pošto se uz još šestoricu okrivljenih tereti da je taj klub oštetio za oko 27 miliona evra (200... »

Gotovo! Zdravku Mamiću potvrđena optužnica i određen pritvor!

Kurir pre 1 dan
Protiv bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića i još šestorice optuženih, koji se terete da su oštetili klub za oko 27 miliona evra, sudsko veće u Osijeku danas je potvrdilo optužnicu.
Prihvaćen je i predlog tužilaštva da se Mamiću odredi istražni zatvor, dok ostalim optuženima nije određen, prenela je Hina. Zamenik direktora Uskoka Sven Mišković rekao je da će biti zatraženo Mamićevo izručenje iz BiH, u skladu... »

Hrvatski mediji bruje o susretu: Mamiću se ispunila želja da upozna Vučića

Pravda pre 42 dana
Mamiću se konačno ispunila želja da upozna Aleksandra Vučića, piše hrvatski portal 24 sata.
Tom portalu, kao i većini hrvatskih medija, susret nekadašnjeg "prvog čoveka" FK Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića sa srpskim predsednikom u Mostaru najzanimljivije što se danas dogodilo u tom gradu, u kojem je upravo otvoren... »

Zdravko Mamić oduševljen susretom sa predsednikom Vučićem: Rado ću doći u Srbiju, čim mi to okolnosti dopuste!

Kurir pre 43 dana
Bivši izvršni predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je da je susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru bio slučajan, "veoma simpatičan" i da mu je rekao da će rado doći u Srbiju, čim mu to okolnosti dopuste.
On je za list Alo rekao da je i ranije govorio koliko ceni Vučića, a da je sada imao priliku da ga upozna i da ima utisak da je susret bio srdačan. Prema njegovim rečima, do susreta je došlo tako što je sa prijateljima krenuo na... »

Upoznao sam velikog rivala iz Zvezde!

Alo pre 43 dana
Alo: Upoznao sam velikog rivala iz Zvezde!
„Susret je bio slučajan, ali srdačan. Čast mi je što smo razgovarali. Pitao me je za zdravlje i iskreno mi je rekao da sam dobrodošao u Srbiju. Vaš predsednik mi je čestitao na fudbalskim ostvarenjima“
Novogodišnja želja Zdravka Mamića, koju je 31. decembra 2018. podelio sa čitaocima „Alo!“, ostvarila se četiri meseca kasnije u Mostaru. Podsetite se tog intervjua: LEGENDA DINAMA PRIZNALA! Zdravko Mamić za Alo! : Voleo bih da... »

Hrvatski mediji bruje o susretu: Mamiću se ispunila želja da upozna Vučića

B92 pre 43 dana
B92: Hrvatski mediji bruje o susretu: Mamiću se ispunila želja da upozna Vučića
Mamiću se konačno ispunila želja da upozna Aleksandra Vučića, piše hrvatski portal 24 sata.
Tom portalu, kao i većini hrvatskih medija, susret nekadašnjeg "prvog čoveka" FK Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića sa srpskim predsednikom u Mostaru najzanimljivije što se danas dogodilo u tom gradu, u kojem je upravo otvoren... »

Zdravku Mamiću se konačno ostvarila novogodišnja želja iz Alo! da upozna Aleksandra Vučića (foto)

Alo pre 43 dana
Alo: Zdravku Mamiću se konačno ostvarila novogodišnja želja iz Alo! da upozna Aleksandra Vučića (foto)
Ovo mu je bila velika želja
Nekadašnji čelnik fudbalskog kluba Dinamo Zagreb danas je posetio 22. Međunarodni sajam privrede u Mostaru. Mamiću se tom prilikom ispunila novogodišnja želja koji je izrazio u intervjuu za Alo! da upozna predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je otkrio u razgovoru... »

Mamić upoznao Vučića: Znam da je hvalio moj rad, on je Zvezdaš i razume se u fudbal! (foto)

Kurir pre 43 dana
Bivši čelnik Fudbalskog kluba Dinamo Zagreb Zdravko Mamić u Mostaru se sastao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Mamić i Vučić srdačno su se rukovali. Zdravko Mamić više nije član Dinama, a susret se dogodio na Međunarodnom sajmu privredeu Mostaru. Mamić, koji je od hrvatskog pravosuđa pobegao u BiH, ranije je izjavljivao da mu je velika... »

"Znam da me je hvalio, navija za zvezdu i razume se u fudbal": Zvanično se upoznali Zdravko Mamić i Aleksandar Vučić /foto/

Blic sport pre 43 dana
Zdravku Mamiću se konačno ispunila želja da upozna Aleksandra Vučića, piše hrvatski portal "24sata", kojem je, kao i većini hrvatskih medija, susret nekadašnjeg "prvog čoveka" FK Dinama iz Zagreba sa srpskim predsednikom u Mostaru najzanimljive što se dogodilo u tom gradu, u kom je upravo otvoren... »

Lozničanin prodavao drogu

Politika  pre 49 minuta  još 19 povezanih

Počeli evropski izbori, prvi na glasanju Holanđani i Britanci

Al Jazeera  pre 3 sata  još 15 povezanih

Tereza Mej podnosi ostavku ?

Večernje novosti  pre 5 sati  još 14 povezanih

Zvezda opterećena značajem trofeja

Politika  pre 1 sat  još 13 povezanih

Preminuo i drugi migrant nađen u Futogu u cisterni

Novi magazin  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.