Zdravko Ponoš

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se cela opozicija dogovori

Danas pre 9 sati
Jedan od lidera opozicione grupacije „Moramo“ Nebojša Zelenović izjavio je danas da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima samo ako bi se o zajedničkom… »

Skandal! Zdravko Ponoš, NATO kandidat priželjkuje da ambasadori smene Vučića (video)

Srbija danas pre 1 dan
Iz opozicije ne prestaju da pokazuju svoje pravo lice. Danas je i zvanično tajkun Dragan Đilas predložio Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata. Nikola Jovanović - Ponošev stranački kolega: "On je za NATO!" Ponoš: "Američki ambasador Hil… »

ŠEŠELJ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O ATENTATU Milo je Zviceru rekao samo ovo

Alo pre 4 sati
Čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Alo! novina. ZABELELA SRBIJA Sneg ponovo od utorka ŠEŠELJ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O ATENTATU Milo našmrkan Zviceru naručio da ubije Vučića Za doček Nove godine Đukanović je pod dejstvom kokaina odabranom… »

Tadićeva portparolka razbila đilasa: Ko ti je dozvolio da svoju stranku proglašavaš za celu opoziciju?

Alo pre 4 sati
Dragan Đilas je pokazao diktatorsku prirodu. On je samovoljno odlučio da kandidat opozicije na predsedničkim izborima bude Zdravko Ponoš. To je prvo izazvalo reakcije u Narodnoj stranci u kojoj je Ponoš član, a zatim i kod nekih drugih stranaka… »

Ponoš je Đilasov protivkandidat Vučiću, Marinika nosilac liste

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je danas u Novom Sadu Zdravka Ponoša za kandidata opozicije na predsedničkim izborima u Srbiji. „Verujem da Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića. On može da ujedini Srbiju i… »

Sukobi u opoziciji Ako vam Đilas bude kadrirao proći ćete kao Demokratska stranka

Alo pre 6 sati
Povodom izjave Đilas da kandiduje Zdravka Ponoša na predsedničkim izborima oglasili su se funkcioneri Narodne stranke u kojoj je Ponoš. Potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić napisao na Tviteru: Само Поноша нико ништа не… »

UCentar PRVI u Srbiji objavio da će general Ponoš biti predsednički kanditat opozicije!

U centar pre 8 sati
Naš portal PRVI je u Srbiji objavio da će geeral Zdravko Ponoš, biti predsednički kandidat opozicije na aprilskim predesedničkim izborima u Srbiji. Vest je objavljena 14. oktobra 2021. godine. Danas GO Stranke slobode i pravde i zvanično predložio… »

Veljanovski: Ponoš ne može da ostvari ozbiljniji rezultat na izborima

Nova pre 8 sati
Funckioner Građanskog demokratskog foruma, Rade Veljanovski, ocenio je da bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš ne može da ostvari ozbiljniji rezultat kao kandidat opozicije za predsednika Srbije. Predsednik Stranke slobode i… »

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat ako se cela opozicija dogovori

Nova pre 8 sati
Jedan od lidera opozicione grupacije "Moramo" Nebojša Zelenović izjavio je danas da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima samo ako bi se o zajedničkom kandidatu… »

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se opozicija dogovori

N1 Info pre 9 sati
Jedan od lidera opozicione grupacije "Moramo", Nebojša Zelenović, izjavio je da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima, samo ako bi se o zajedničkom kandidatu dogovorile… »

Vesti dana »