Zdravko Ponoš

INTERVJU Zdravko Ponoš: Vučić skočio kao oparen zbog prelazne Vlade, SPS je sahranio njegov pokret

Nova pre 39 minuta
Lider stranke Srbija centar (SRCE) kaže u intervjuu za Nova.rs da se nakon debate na RTS na izlasku iz studija nije rukovao s Vladimirom Orlićem iz SNS i Đorđem Milićevićem iz SPS, jer nema poštovanja prema ljudima koji prihvate dolazak na debatu… »

Mića Berić u Leskovcu podržao lokalnu listu „Živeti slobodno”, pa otišao na utakmicu “Zdravlja”

Rešetka pre 15 sati
U Leskovcu je danas boravio bivši košarkaški reprezentativac Miroslav Mića Berić, kako bi pružio podršku koaliciji „Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“. Pre odlaska na utakmicu “Zdravlja, održao je konferenciju za… »

Košarkaški reprezentativac Miroslav Mića Berić podržao listu „Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“

Jug press pre 20 sati
LESKOVAC U Leskovcu je boravio bivši košarkaški reprezentativac Miroslav Mića Berić kako bi pružio podršku koaliciji „Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“, a konferencija za medije je održana ispred Plavog paviljona… »

Ovako je Đilas govorio pred izbore 2022: Ponošu lažirao izborni rezultat za 100% VIDEO

B92 pre 2 dana
Beograd -- O izbornim prognozama Dragana Đilasa sa liste "Srbija protiv nasilja" najbolje govori jedan video iz 2022. godine, pišu "Novosti". Kako Dragan Đilas i pred ove izbore obećava pobedu i da će maltene sve osim pobede opozicije biti krađa… »

Evo KAKO JE Dragan Đilas LAGAO pred izbore 2022: Ponošu lažirao izborni rezultat za 100% (foto/video)

Alo pre 2 dana
Dragan Đilas je Ponošu lažirao izborni rezultat, ali realnost je drugačija. Kako Dragan Đilas i pred ove izbore obećava pobedu i da će maltene sve osim pobede opozicije biti krađa izbora, prisetimo se kako je prošle godine predviđao da će, uz… »

Evo kako je Đilas LAGAO pred izbore 2022: Ponošu lažirao izborni rezultat za 100% (VIDEO)

Večernje novosti pre 2 dana
KAKO Dragan Đilas i pred ove izbore obećava pobedu i da će maltene sve osim pobede opozicije biti krađa izbora, prisetimo se kako je prošle godine predviđao da će, uz veću izlaznost, Zdravko Ponoš osvojiti 1.400.000 glasova, a Vučić 1.850.000… »

Ponoš doveo zemljaka iz Hrvatske da vodi kampanju opoziciji: Predrag Vujović pokušava da pegla svađe opozicionara

Večernje novosti pre 2 dana
HRVATSKI državljanin Predrag Vujović, koji se predstavlja kao vodeći PR stručnjak u regionu, vlasnik agencije P. R. A., koja osim u zemljama regiona, ima kancelariju i u Beogradu, osmišljava i vodi kampanju koaliciji „Srbija protiv nasilja“… »

Ponoš doveo zemljaka iz Hrvatske da vodi kampanju opoziciji Alo! otkriva: Predrag Vujović pokušava da pegla svađe…

Alo pre 2 dana
Hrvatski državljanin Predrag Vujović, koji se predstavlja kao vodeći PR stručnjak u regionu, vlasnik agencije P.R.A., koja osim u zemljama regiona, ima kancelariju i u Beogradu, osmišljava i vodi kampanju koaliciji „Srbija protiv nasilja“, čiji… »

Bulatović: Marinika Tepić kolovođa širenja mržnje prema Vučiću i Srbiji

Večernje novosti pre 2 dana
KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović oglasio se posle emisije RTS u kojoj su učestvovali Marinika Tepić i Zdravko Ponoš. Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik -Gostujući večeras u… »

Bulatović: Marinika Tepić kolovođa širenja mržnje prema Vučiću i Srbiji

Politika pre 3 dana
Kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Dejan Bulatović oglasio se večeras saopštenjem: „Gostujući večeras u predizbornom programu drugog kanala Radio Televizije Srbije, Zdravko Ponoš i pogotovo… »

Vesti dana »