Zemljotres

Očekuju još potresa: Jak zemljotres pogodio Filipine, tresla se i Manila! (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
Foto: EMSC Institut je dodao da se potres dogodio na dubini od 74 kilometara i da se očekuju naknadni potresi i šteta, preneo je Rojters. Epicentar zemljotresa je bio u Mindoro provinciji, a osetio se i u Manili. Filipini se nalaze na geološki vrlo… »

Jak zemljotres pogodio Filipine: Jačina bila 5,7 stepeni, očekuju se naknadni potresi

Blic pre 7 sati
Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je region južno od glavnog grada Filipina, saopštio je danas Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju. Institut je dodao da se potres dogodio na dubini od 74 kilometara i da se… »

Pakao na putu ka “boljem životu”: Jezive ispovesti migranata sa Haitija - nisu imali šta da daju razbojnicima, pa su im…

Večernje novosti pre 7 sati
Foto: EPA NJihova sudbina uglavnom je ista - kada ih uhvate, ubrzo ih smeštaju u avione koji ih prebacuju natrag u uništenu domovinu koja mesecima nema stabilnu vlast, od kako je izvršen atentat na predsednika Žovenela Moiza. Naciji koja se nikada… »

Politički zemljotres u Gracu - pobeda komunista

Politika pre 1 dan
BEČ - Na današnjim lokalnim izborima u Gracu, glavnom gradu austrijske pokrajine Štajerske, dogodio se politički zemljotres, pošto je Komunistička partija Austrije (KPO) izborila jasnu pobedu. Prema prvim rezultatima na osnovu dela prebrojanih… »

Jak zemljotres pogodio Filipine

B92 pre 5 sati
Zemljotres jačine 5,7 stepeni Rihtera pogodio je region južno od glavnog grada Filipina, saopštio je Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju. Institut je dodao da se potres dogodio na dubini od 74 kilometara i da se očekuju naknadni… »

Politički zemljotres u Gracu, komunisti pobedili na izborima

Nova pre 6 sati
Na lokalnim izborima u Gracu, glavnom gradu austrijske pokrajine Štajerske, dogodio se politički zemljotres, pošto je Komunistička partija Austrije (KPO) izborila jasnu pobedu. Prema prvim rezultatima, na osnovu dela prebrojanih glasova, KPO je… »

Jak zemljotres pogodio Filipine

Nova pre 6 sati
Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je region južno od glavnog grada Filipina, saopštio je danas Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju. Institut je dodao da se potres dogodio na dubini od 74 kilometara i da se… »

Snažan zemljotres pogodio Filipine

Sputnik pre 6 sati
Zemljotres, jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali, pogodio je region južno od Manile, glavnog grada Filipina, objavio je Institut za vulkanologiju i seizmologiju. Potres je registrovan dogodio na dubini od 74 kilometara,a seizmolozi očekuju i naknadne… »

Snažan zemljotres pogodio Filipine

N1 Info pre 5 sati
Zemljotres magnitude 5,7 stepeni po Rihteru pogodio je područje nedaleko od Manile, glavnog grada Filipina, saopštio je Institut za vulkanologiju i seizmologiju Filipina. Isti izvor navodi da je epicentar potresa bio na dubini od 74 kilometra i da se… »

Snažan zemljotres pogodio Filipine! Zgrade se ljuljale u Manili, ljudi u strahu, očekuju se naknadni udari i šteta!

Srbija danas pre 6 sati
Filipini se nalaze u veoma aktivnom pojasu vatrenog prstena Pacifika. Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je region južno od glavnog grada Filipina, saopštio je danas Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju. Institut… »

Vesti dana »

Izbori u Nemačkoj: SPD u blagom vođstvu

Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Komunistima najviše glasova na izborima u austrijskom Gracu

Slobodna Evropa pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić: U Srbiji uskoro dostupna i vakcina Moderna

Danas pre 5 satijoš 4 povezane

Ima povređenih: Haos na putu Arilje - Požega

Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Građani San Marina izglasali legalizaciju abortusa

Danas pre 4 satijoš 2 povezane