Zlatibor - vesti

KCS dobio najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubrezima

RTS pre 23 minuta
RTS: KCS dobio najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubrezima
Klinika za urologiju KCS dobila je najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu. Za njega su ministarstvo zdravlja i KCS izdvojili nešto više od 48 miliona dinara. Direktor Klinike za urologiju prof. dr Zoran Džamić je rekao za RTS da je u pitanju "pametni" aparat koji primenjuje kombinaciju rendgenskog zračenja i ultrazvuka.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je prilikom obilaska Klinike za urologiju rekao da će se na novom aparatu godišnje lečiti nešto manje od dve hiljade pacijenata i da aparat predstavlja zlatni standard u toj oblasti medicine.... »

Otvara se Centar za prostatu u Kliničkom centru Srbije

Večernje novosti pre 40 minuta
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u Kliničkom centru Srbije biti otvoren Centar za prostatu
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u Kliničkom centru Srbije biti otvoren Centar za prostatu. "U pripremi je otvaranje Centra za prostatu u KCS, gde će se lekari baviti samo problematikom prostate", rekao je... »

Uskoro Nacionalni program obuke za minimalno invazivnu kolorektalnu i analnu hirurgiju

Ekapija pre 58 minuta
(Foto: TippaPatt/shutterstock.com) (Foto: TippaPatt/shutterstock.com) Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar i profesor Amdžad Parvaiz (Amjad Parvaiz), jedan od najvećih svetskih stručnjaka u oblasti kolorektalne hirurgije, sastali su se u četvrtak (19. aprila 2018) u Beogradu, povodom... »

Najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu u KCS

Studio B pre 1 sat
Klinika za urologiju KCS dobila je najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu, a za njega su ministarstvo zdravlja i KCS izdvojili nešto više od 48 miliona dinara.Otvara se Centar za prostatu u Kliničkom centru Srbije
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je, prilikom obilaska Klinike za urologiju, da će na novom aparatu godišnje biti lečeno nešto manje od dve hiljade pacijenata i da aparat predstavlja zlatni standard u toj oblasti medicine.... »

Najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu u KCS

B92 pre 1 sat
B92: Najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu u KCS
Klinika za urologiju KCS dobila je najsavremeniji aparat za razbijanje kamena u bubregu, a za njega su ministarstvo zdravlja i KCS izdvojili nešto više od 48 miliona dinara.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je, prilikom obilaska Klinike za urologiju, da će na novom aparatu godišnje biti lečeno nešto manje od dve hiljade pacijenata i da aparat predstavlja zlatni standard u toj oblasti medicine.... »

Održani "Radio dani" na Zlatiboru, medijska regulativa u centru pažnje

Radio 021 pre 16 sati
Na Zlatiboru je od 15. do 17. aprila održan seminar pod nazivom "Radio dani" u organizaciji RAB Srbija.
Seminar je bio namenjen radijskim profesionalcima - vlasnicima i direktorima radio-stanica, urednicima, voditeljima i dizajnerima zvuka. Jedna od tema koja je privukla pažnju bila je "Autorska prava i medijska regulativa", pre... »

Nacionalni program za kolorektalnu i analnu hirurgiju

RTS pre 23 sata
RTS: Nacionalni program za kolorektalnu i analnu hirurgiju
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i profesor Amdžad Parvaiz, jedan od najvećih svetskih stručnjaka u oblasti kolorektalne hirurgije, sastali su se u Beogradu povodom uspostavljanja Nacionalnog programa obuke za minimalno invazivnu kolorektalnu i analnu hirurgiju u Srbiji.
Zlatibor Lončar je istakao da će pružiti svu neophodnu podršku tom projektu i omogućiti nesmetanu komunikaciju sa svim relevantnim zdravstvenim akterima u Srbiji, poput Kliničkog centra Srbije i drugih zdravstvenih ustanova.... »

Borac već misli o Tamišu i Zvezdi

Mozzart sport pre 23 sata
Trener Čačana, Jovica Arsić se ne zavarava pobedom nad Zlatiborom, jer na redu su, po rosteru poprilično neugodni Pančevci
Čačani su ponovo demonstrilali silu, i to surovu na Zlatiborcima koji su kraj Morave bukvalno deklasirani sa čak 109:80 u prvom kolu Superlige Srbije. Da takav rezultat ne treba da zavara, kaže i šef struke Borca, Jovica Arsić... »

Besplatan pregled kičme i stopala za decu u Dino Parku Zlatibor

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Povodom Svetskog dana planete, u nedelju 22.aprila, od 10:00 časova u Dino parku biće organizovan besplatan pregled stopala i kičme za decu. Preglede će vršiti stručni tim lekara iz Čačka. Tog dana deca će moći da uživaju i u bogatom programu koji je pripremljen za njih. Glas zapadne... »

Zlatibor se predstavlja francuskim medijima i turoperatorima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Zlatibor- Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na velikoj međunarodnoj konferenciji na temu „Prezentovanje turističkih proizvoda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištu“ koja će biti održana 20. aprila 2018. godine u hotelu „Bah“ u Beogradu, navodi TO. Konferenciji prisustvuje... »

Stefanović demantuje: Šešelj se nije rvao

Mondo  pre 1 sat  još 15 povezanih

Lavrov: S napadom SAD nestala naša moralna obaveza o S-300

Politika  pre 2 sata  još 15 povezanih

Tvorac "novičoka" o slučaju "Skripalj"

RTS  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.