Zoran Živković

UNS: Policija da pronađe odgovorne za razbijanje stakla na automobilu „Glasa Podrinja“

Cenzolovka pre 13 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija pronađe odgovorne za razbijanje stakla na automobilu redakcije "Glas Podrinja" iz Šapca. Direktor „Glasa Podrinja“ Zoran Živković rekao je UNS-u da je u noći između nedelje i ponedeljka… »

UNS: Policija da pronađe odgovorne za razbijanje stakla na automobilu Glasa Podrinja

Novi magazin pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas da policija pronađe odgovorne za razbijanje stakla na automobilu redakcije "Glas Podrinja" iz Šapca. Kako se navodi u saopštenju UNS-a, direktor "Glasa Podrinja" Zoran Živković rekao je da je u… »

Naša sela: Žetva pšenice se privodi kraju

Niške vesti pre 23 dana
Uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama, kombajneri privode kraju ovogodišnju žetvu, uz relativno dobar kvalitet i prinos. Uz to, u ovom izdanju možete saznati i kako je povrtar Zoran Živković iz sela Čokot, uspeo da zaokruži ciklus proizvodnje i… »

Pola veka bube: Jubilej “lepotice” Zorana Živkovića

Večernje novosti pre 25 dana
LIDER Nove stranke Zoran Živković poznat je kao ljubitelj starih automobila, a u kolekciji ima "bubu" i "ajkulu". Na društvenim mrežama u četvrtak je objavio da je čuveni automobil farbike "Folksvagen" napunio 50 godina. Ova zelena "lepotica" je u… »

Milica Pavlović: Volim svoje aristokratsko bledilo!

Mondo pre 28 dana
Milica Pavlović, Katarina Živković, Zorana Pavić i Džejla Ramović nam otkrivaju šta bi radile ako bi se, kao što je najavljeno, zabranila upotreba solarijuma u Srbiji. Ko izbegava solarijume, a ko spava u njima, saznaćete u našem videu! Podeli… »

Šta će pevačice ako zabrane solarijume? (video)

Mondo pre 29 dana
Nedavno je u Srbiji pokrenuta inicijativa da se solarijumi u potpunosti zabrane. Šta o ovome misle, pitali smo dame koje bi tom odlukom bile najdirektnije pogodjene. Nedavno je u Srbiji pokrenuta inicijativa da se solarijumi u potpunosti zabrane. Šta o… »

Živković: Rusija ima uticaj na desnicu preko koje šalje poruku Vučiću

Danas pre 30 dana
Protesti u Beogradu su povezani sa takozvanim inostranim faktorom, i to sa Moskvom, koja ima uticaj na desničare u Srbiji, smatra poslanik u dosadašnjem sazivu srpskog parlamenta i lider Nove stranke Zoran Živković. „Rusija na ovaj način šalje… »

Živković: Moskva preko desničara šalje poruku Vučiću

Nova pre 30 dana
Protesti u Beogradu su povezani sa takozvanim inostranim faktorom, i to sa Moskvom, koja ima uticaj na desničare u Srbiji, smatra poslanik u dosadašnjem sazivu srpskog parlamenta i lider Nove stranke Zoran Živković. “Rusija na ovaj način šalje… »

Bratislav Živković novi šef u Inđiji

Mozzart sport 06.07.2020
Aleksandar Janjić smenjen zbog problema u komunikaciji sa rukovodstvom. Nova sezona – novi trener. Inđija je naprasno rešila da se rastane sa Aleksandrom Janjićem i funkciju šefa stručnog štaba poveri Bratislavu Živkoviću. Do promene na klupi… »

Bravo Srbine - nemački ministar pohvalio srpskog heroja za izuzetan podvig!

Alo 04.07.2020
Zoran Živković se od srca zahvalio na srdačnoj pohvali saveznog ministra unutrašnjih poslova Nemačke. Federalni ministar unutrašnjih poslova Nemačke Horst Zehofer zahvalio se Srbinu Zoranu Živkoviću (44), koji je 18. juna sprečio otmicu… »

Vesti dana »