Zoran Živković

U Surdulici formirano povereništvo Nove stranke

Jug press pre 16 sati
SURDULICA U Surdulici je sinoć formirano povereništvo Nove stranke. Na čelu povereništva je Miloš Stojanović. Predsednik Nove stranke Zoran Živković kaže da je to ” prvo i jedino opoziciono povereništvo u ovom mestu i da “Surduličani sada… »

Živković pozvao SZS da još jednom razmisli o bojkotu

Danas pre 10 dana
Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je večeras Savez za Srbiju (SzS) da još jednom razmisli o bojkotu izbora, jer kako je ocenio, „bojkot nikada u istoriji nije doveo do promene autoritarne vlasti“. „Ja sam stalno pitao šta radimo dan… »

U Skupštini Srbije druga runda dijaloga vlasti i opozicije uz posredovanje EP

Danas pre 11 dana
Uz posredovanje Evropskog parlamenta, danas se u Skupštini Srbije održava druga runda dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima. Kako je javio reporter agencije Beta, sastanku prisustvuju bivši poslanik EP Knut Flekenštajn i šef Delegacije EU u… »

Živković: U dijalogu napravljen mali korak napred, ali problemi nisu rešeni

N1 Info pre 11 dana
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je u pauzi razgovora vlasti i dela opozicije u Narodnoj skupštini, da je napravljen mali korak napred ali da se nije desilo "ništa revolucionarno" i da problemi nisu rešeni. Izvor: N1 Živković je… »

Živković pozvao Jeremića i kolege iz opozicije da još jednom razmisle o bojkotu

N1 Info pre 11 dana
Sami moramo da se izborimo za izborne uslove, saglasni su lideri Narodne stranke i Nove stranke, Vuk Jeremić i Zoran Živković, ali putevi ka tom cilju im se razlikuju. Živković kaže da će odluku o bojkotu doneti kad vidi da li se stvorio minimum… »

Živković pozvao SzS da još jednom razmisli o bojkotu jer on nikada nije doveo do promene vlasti

Beta pre 10 dana
Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je večeras Savez za Srbiju (SzS) da još jednom razmisli o bojkotu izbora, jer kako je ocenio, "bojkot nikada u istoriji nije doveo do promene autoritarne vlasti". "Ja sam stalno pitao šta radimo dan nakon… »

Sagovornici Danasa o obezbeđenju Erdoganove supruge: Potpuno nejasna egzibicija

Danas pre 10 dana
Zoran Živković i Božo Prelević za Danas komentarišu informaciju da je prilikom posete supruge predsednika Turske Emine Erdogan turskoj ambasadi u Beogradu, njeno obezbeđenje naoružano dugim cevima ušlo u obližnji kafić u Krunskoj ulici, zbog… »

Na drugom sastanku vlasti i dela opozicije - o medijima, biračkim spiskovima i finansiranju kampanje

Insajder pre 11 dana
U zgradi Skupštine Srbije počeo je drugi sastanak o izbornim uslovima predstavnika vlasti i dela opozicije uz posredovanje evropskih parlamentaraca. Kako je najavljeno, tema današnjeg sastanka biće mediji, REM, edukacija birača, birački spiskovi i… »

U Skupštini predstavnici vlasti, opozicije i EU uoči početka dijaloga o izbornim uslovima

Danas pre 11 dana
Uoči početka međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta, u Skupštinu Srbije su oko 15 časova došli predstavnici više stranaka vladajuće koalicije i opozicije kao i bivši poslanik EP Knut Flekenštajn i šef… »

Dijalog na poziv Mekalistera uz puno nepoznanica

Slobodna Evropa pre 12 dana
Prvi dan razgovora vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta, koji je počeo u 15 časova, završen je oko 19 časova u Skupštini Srbije. Dijalog se nastavlja 10. oktobra u devet ujutru. Zoran Živković, predsednik Nove stranke, po… »

Vesti dana »