Zoran Babić

Da, budala si!

Danas pre 3 dana
Da li i vi mislite da je predsednik Srbije, od miline nazvan Prvorođeni, budala? I nemam problem sa tim da to javno kažem. Zašto? Zato što sve godine tera sve nas da mu verujemo na reč da je snimak saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod… »

Vučić dva puta javno rekao da je video snimak nesreće

Danas pre 7 dana
Predsednik Srbije negirao da poseduje snimak udesa na naplatnoj rampi kod Doljevca Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je juče navode da poseduje snimak teške saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, koju je pre više od dve godine… »

Vučić tvrdi da kod sebe nema 2 minuta snimka nesreće u Doljevcu

Južne vesti pre 8 dana
Iako je u javnosti tvrdio da je i sam odgledao 2 minuta snimka na kojem je zabeleženo, kako je rekao, da Zoran Babić nije bio za volanom "škode" koja je izazvala nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, a zatim i pozvao supruga žene stradale u tom… »

Vučić: Niko mi nije tražio snimak sa naplatne rampe Doljevac

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode da poseduje snimak udesa sa naplatne stanice Doljevac u kom je učestvovao tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić, a u kom je stradala jedna osoba. Na pitanje zbog čega sudu nije dostavio… »

Vučić demantovao da poseduje snimak udesa u kom je učestvovao Zoran Babić

Radio 021 pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je danas navode da poseduje snimak udesa sa naplatne rampe Doljevac u kom je učestvovao direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić, a u kom je stradala jedna osoba. "Niti me je ko pitao, niti posedujem snimak… »

Vučić demantovao da poseduje snimak udesa u kom je učestvovao Zoran Babić

Danas pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je danas navode da poseduje snimak udesa sa naplatne stanice Doljevac u kom je učestvovao tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić a u kom je stradala jedna osoba. „Niti me je ko pitao niti… »

Predsednik će pozdraviti učesnike: U međustranačkom dijalogu o poboljšanju izbornih uslova učestvuju predstavnici 26…

Večernje novosti pre 10 dana
Foto: Instagram Očekuje se da razgovori traju dugo, jer svaka partija ima po deset minuta vremena da iznese svoje stavove, što znači da će polemisati najmanje četiri i po sata. Najavljeno je da će učesnike na početku pozdraviti predsednik… »

Palma zapretio Vučiću, ovaj mu uzvratio preko Đanija! Rijaliti se nastavlja

Pravda pre 10 dana
Neverovatna predstava se odigrava između Aleksandra Vučića s jedne i Dragana Markovića Palme i Socijalističke partije Srbije s druge strane. Nakon što je Mića Jovanović (gotovo izvesno po Vučićevom nalogu) ponovo optužio Palmu za pedofiliju i… »

Prelević: Ne savetujem Vučiću da se vakciniše u Doljevcu, čujem da tu vozi Babić

Novi magazin pre 11 dana
Advokat Božo Prelević izjavio je da ne bi savetovao predsedniku Srbije da se vakciniše u Doljevcu jer čuje da Zoran Babić tu vozi auto, pa se "boji za njegov život i bezbednost". "Ako bi se vakcinisao na svakom mestu gde ne funkcioniše pravna… »

Prelević: Bolje da Vučić ne ide u Doljevac, tu vozi Babić

Nova pre 11 dana
Advokat Božo Prelević izjavio je da ne bi savetovao predsedniku Srbije da se vakciniše u Doljevcu jer čuje da Zoran Babić tu vozi auto, pa se "boji za njegov život i bezbednost". „Ako bi se vakcinisao na svakom mestu gde ne funkcioniše pravna… »

Vesti dana »