Zoran Babić

Potpisan ugovor za završetak petlje kod Batajnice, radovi treba da počnu za nekoliko dana

Kamatica pre 5 dana
Ugovor su potpisali v. d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić i direktor ogranka za građevinske poslove firme Strabag Dragan Ršumović. Projekat izgradnje petlje Batajnica finansiran je iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj, a obuhvata… »

Vekić izabran za predsednika Mladih SDS, Petrović za zamenika

Blic pre 7 dana
Zoran Vekić iz Gradiške izabran je danas za predsednika Mladih Srpske demokratske stranke na Saboru koji je održan u hotelu Bosna u Banjaluci. Vekić je u drugom krugu od 202 delegata koliko je prisustovalo Saboru osvojio podršku 108 delegata. Za… »

Suđenje za udes kod doljevca Sestra stradale na naplatnoj rampi Doljevac: Hoću da vidim originalni snimak sudara i tražim…

Večernje novosti pre 9 dana
Zoran Babić rekao i da ostaje pri izjavi koju je ranije dao u Tužilaštvu. DA mogu da vratim vreme, voleo bih da taj 31. januar nije ni postojao. Iskreno mi je žao - rekao je pred Osnovnim sudom u Nišu Zoran Babić, v. d. direktora "Koridora Srbije"… »

Teško povređena Mirjana Aleksić tvrdi da je pravi snimak nesreće namerno sklonjen! Počelo suđenje!

Alo pre 9 dana
U trenutku udesa u „škodi“ je bio i Zoran Babić, tadašnji direktor „Koridora Srbije“, koji je prvi put saslušan u ulozi svedoka. Bivši direktor „Koridora Srbije“ izjavio da je spavao u vreme nesreće i da ga je probudilo naglo kočenje… »

Potpisan ugovor i završetku radova na izgradnje petlje Batajnica

Srbija danas pre 9 dana
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić prisustvovao je 13. februara potpisivanju Ugovora o završetku radova na izgradnji petlje Batajnica, koji su u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun potpisali v.d. direktora… »

Slučaj "Doljevac": Oštećeni tražili da vide snimak, sudija naveo - u aprilu

N1 Info pre 10 dana
U niškom Osnovnom sudu nastaljeno suđenje Dejanu Stanojeviću (36), vozaču, za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je učestvovalo vozilo u kom se nalazio v.d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić, a kada je poginula Stanika Gligorijević… »

Suđenje za nesreću na rampi Doljevac: Sudija najavio prikazivanje snimka u aprilu

Insajder pre 9 dana
Na suđenju Dejanu S. (36), vozaču Koridora Srbije za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, u Osnovnom sudu u Nišu svedočio je i v.d. direktora Zoran Babić. Kako prenose Južne vesti, Babić je rekao da je u… »

Zoran Babić na suđenju za nesreću kod Doljevca: Ne znam šta se desilo, spavao sam

Medijska kutija pre 10 dana
Vršilac dužnosti direktora “Koridora Srbije” Zoran Babić rekao je danas u Osnovnom sudu u Nišu da je u trenutku teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 31. januara prošle godine na naplatnoj rampi Doljevac “spavao na zadnjem sedištu”… »

“Voleo bih da vratim vreme, da taj dan nije ni postojao…”: Babić ponovio da je sedeo na zadnjem sedištu auta u nesreći…

Nedeljnik pre 10 dana
Foto Nedeljnik Direktor Koridora Zoran Babić ponovio je danas u svedočenju u Osnovnom sudu u Nišu da se nalazio na zadnjem sedištu automobila, u momentu saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac u januaru prošle godine, u kojoj je stradala… »

"Voleo bih da taj dan nije postojao" Babić na suđenju otkrio detalje udesa na rampi Doljevac

Srbija danas pre 10 dana
Nekadašnji direktor "Koridora Srbija" izrazio najiskrenije saučešće porodici nastradale Stanike Gligorijević. Nastavljeno je suđenje Dejanu S. (36), vozaču nekadašnjeg direktora "Koridora Srbija" Zorana Babića, zbog nesreće na rampi Doljevac… »

Vesti dana »

Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom

Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

Uživo: Ben pogodio za vođstvo Zvezde

B92 pre 10 minutajoš 14 povezanih

Poraz Denvera u Oklahomi, Jokić odličan

Dnevnik pre 8 satijoš 16 povezanih

Narednih dana toplo

Radio 021 pre 4 satajoš 14 povezanih