Zoran Drobnjak

Vučić obišao poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer u blizini Šida

Dnevnik pre 4 dana
ŠID: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u okviru obilaska Sremskog okruga posetio poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer u Kukujevcima kod Šida i istakao da će u ovu opštinu morati da se ulaže više novca. Sa njim su u obilasku bili i… »

Vučić u obilasku Sremskog okruga: U Inđiji posetio fabriku plastike, u Staroj Pazovi fabriku za slatkiše

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Inđiju, gde obilazi proizvodni pogon kompanije "Plastik Gogić. Vučića su dočekali Slobodan Gogić, vlasnik kompanije i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, a prisustvuju i ministar trgovine… »

Meštani čačanskih i lučanskih sela ponovo blokirali magistralu kod naplatne rampe u Pakovraću

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Čačak - Meštani čačasnkih i lučanskih sela nezadovoljni eksproprijacijom zemljišta za izgradnju deonice auto-puta od Pakovraća do Požege blokirali su u 16 časova kružni tok u Pakovraću na magistralnom putu Čačak - Požega kod naplatne rampe… »

Blokada u Pakovraću i Preljini, meštani kažu – Drobnjak nije ispunio obećanje

N1 Info pre 11 dana
Meštani sela kroz koje prolaze auto-putevi Miloš Veliki i Moravski koridor pojačavaju blokade jer direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak nije ispunio obećanje i dogovor koji je postigao sa meštanima oko cene zemljišta. Blokirani su tačno u 16 sati… »

Blokada u Pakovraću i Preljini, meštani kažu – Drobnjak nije ispunio obećanje

Morava info pre 11 dana
ČAČAK – Meštani sela kroz koje prolaze auto-putevi “Miloš Veliki“ i “Moravski koridor“ pojačavaju blokade jer direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak nije ispunio obećanje i dogovor koji je postigao sa meštanima oko cene zemljišta… »

Meštani nezadovoljni eksproprijacijom blokirali kružni tok u Pakovraću na putu Čačak-Požega

Euronews pre 11 dana
Meštani čačanskih i lučanskih sela nezadovoljni eksproprijacijom zemljišta za izgradnju deonice auto-puta "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege blokirali su u 16 časova kružni tok u Pakovraću na magistralnom putu Čačak - Požega kod naplatne… »

Za danas i vikend blokade puteva u okolini Čačka zbog eksproprijacije

Nova ekonomija pre 11 dana
Meštani sela kroz koje prolaze auto-putevi Miloš Veliki i Moravski koridor pojačavaju blokade jer direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak nije ispunio obećanje i dogovor koji je postigao sa meštanima oko cene zemljišta. Kako je preneo portal… »

Danas nema blokade u Pakovraću, meštani se dogovorili sa Drobnjakom

Morava info pre 23 dana
ČAČAK – Meštani više sela odložili su blokade magistrale Čačak – Užice na petlji u Pakovraću kod Čačka i lokalnog puta u selu Markovica kod Lučana koje su najavili za nedelju, 26. februar, jer je postignut dogovor sa direktorom Javnog… »

Odložena blokada Ibarske magistrale u Pakovraću, meštani postigli dogovor sa "Putevima Srbije"

Radio 021 pre 23 dana
Meštani više sela odložili su blokade Ibarske magistrale na petlji u Pakovraću kod Čačka i lokalnog puta u selu Markovica kod Lučana koje su najavili za nedelju, 26. februar. Blokade su odložene jer je postignut dogovor sa direktorom "Puteva… »

Država i meštani sela u okolini Čačka, Kraljeva, Lučana i Požege se dogovorili

Insajder pre 24 dana
Meštani više sela odložili su blokade Ibarske magistrale na petlji u Pakovraću kod Čačka i lokalnog puta u selu Markovica kod Lučana koje su najavili za nedelju, 26. februar, jer je postignut dogovor sa direktorom Javnog preduzeća (JP) "Putevi… »

Vesti dana »