Zoran Kesić

Piše Zoran Kesić: Prijatelj

Nova pre 20 sati
Zamolio me je da ostane anoniman i da ga javnosti predstavim kao prijatelja, bez ikakvih daljih detalja našeg “prijateljstva”. Piše: Zoran Kesić ( originalno objavljeno na portalu okruženje.net): Zabrinut je za svoju i bezbednost svoje porodice i… »

Pogledajte 24 minuta sa Zoranom Kesićem – 231. epizoda

Nova pre 3 dana
Pred vama je 231. epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koju sada možete pogledati na portalu Nova.rs. Voditelj Zoran Kesić je u dobro poznatom maniru obradio aktuelne teme na političkoj sceni. Osim standardnih rubrika na koje smo već… »

Pogledajte 24 minuta sa Zoranom Kesićem – 230. epizoda

Nova pre 10 dana
Pred vama je 230. epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koju sada možete pogledati na portalu Nova.rs. Voditelj Zoran Kesić je u dobro poznatom maniru obradio aktuelne teme na političkoj sceni. Osim standardnih rubrika na koje smo već… »

Kesić: Želja da nastavim stvaranje emisije je vid izlečenja

Nova pre 12 dana
"Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dve nedelje", rekao je voditelj Zoran Kesić kroz smeh, u kratkom video klipu koji je napravio prilikom snimanja nove… »

Kesić se vraća i ima važno pitanje za Vučića

Nova pre 13 dana
"Dobro je što se predsednik vakcinisao, pozdravljam vakcinisanje svakog čoveka pa i predsednika, ali pitanje je zašto nije to uradio, ne ranije, nego zašto to nije uradio prvi? Kukavičluk, taktiziranje ili nešto treće, to je već pitanje za njega"… »

Dok čekamo Kesića, pogledajte najzanimljivije momente sezone

Nova pre 17 dana
Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja je trebalo da bude emitovana prošle subote, ponovo je, drugu nedelju zaredom, bila otkazana zbog bolesti voditelja. Kesić je u opširnom saopštenju napisao da će se uskoro, ponovo družiti… »

Zoran Kesić: Ja sam Srbin. Moji tradicionalni prijatelji su Rusi i Grci. A neprijatelji…

Luftika pre 19 dana
Popularni TV voditelj i novinar Zoran Kesić poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. Zbog svojih oštrih stavova u jednom delu populacije je obožavan, a u drugom omražen. Upravo na temu tradiocionalnih prijatelja i neprijatelja srpskog naroda Kesić… »

Ni večeras neće biti “24 minuta”, Kesić objašnjava zašto

Nova pre 19 dana
Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja bi inače trebalo da bude emitovana večeras, ponovo je, drugu subotu za redom, otkazana zbog bolesti voditelja. Kesić se oglasio obaveštenjem koje prenosimo u celosti: “Poštovana… »

“Država da nagrađuje vakcinisane. To je podsticajno i legalno…”

Nedeljnik pre 23 dana
Printscreen/YouTube/24 Minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal Psiholog Žarko Trebješanin, samtra da treba sprovesti sveobuhvatnu kampanju – neophodno je učešće medija, medicinskih stručnjaka, ali i političara koji svakodnevno građanima… »

Kesić: Ne mislim da „24 minuta“ relativizuje ozbiljnu situaciju u društvu (VIDEO)

Danas pre 24 dana
Novinar, TV voditelj i satiričar odgovarao je na pitanja sa Instagrama Jedan sam od onih naivčina koje veruju da se ovaj virus pojavio kao i sve druge pošasti tokom istorije čovečanstva i da je, prosto, posao virusa da nam zagorčava život, a naš… »

Vesti dana »