Zoran Lutovac

Dveri: Prvi i poslednji put o bivšem rukovodstvu DS

Danas pre 1 sat
Šule, Kena i Ješić ne predstavljaju više ništa u DS, ali je zato vladajući režim veoma zainteresovan za njihove usluge, navodi se u saopštenju Dveri. „Režimski mediji već danima daju ogroman prostor bivšem rukovodstvu DS na čelu sa… »

Tribina „Zašto bojkot“ u Požegi

Danas pre 23 sata
Trbina pod nazivom „Zašto bojkot“ održaće se u četvrtak, 17. oktobra u 19 časova, u prostoru mesne zajednice Požega. Sa građanima će, o razlozima za bojkot izbora, razgovarati predsednik DS Zoran Lutovac i kopredsednici te stranke Nebojša… »

Dveri napale Božovića! Obradovićev funkcioner žestoko prozvao demokratu (foto)

Kurir pre 2 dana
Funkcioner Dveri Jugoslav Kiprijanović napao je poslanika Demokratske stranke Balšu Božovića! On je Božovića i još nekoliko demokrata, među kojima su Aleksandra Jerkov i Gordana Čomić, optužio da imaju veliku zastupljenost u "režimskim i… »

Protest "1 od 5 miliona" završen farbanjem ulaza RTS u roze

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od 5 miliona" koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

Protest opozicije završen farbanjem ulaza u RTS u roze

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od pet miliona" koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

Protest „Jedan od pet miliona“ završen farbanjem ulaza u RTS u roze (video)

Sputnik pre 3 dana
U Beogradu je danas održan još jedan protest „Jedan od pet miliona“, koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

U Beogradu održan protest "1 od 5 miliona"

Telegraf pre 3 dana
Među okupljenima bili su predsednik DS Zoran Lutovac, lideri opozicije Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Nebojša Zelenović i Marko Bastać. U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od pet miliona" koji je završen ispred zgrade RTS-a, gde su… »

Lutovac: Samo se bojkotom izbora može afirmisati slobodna volja

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da je cilj kampanje bojkota predstojećih izbora u Srbiji da se izmeni sadašnje stanje u kojem je nemoguće "izjasniti se, formirati volju i iskazati politički stav". "Alternativa bojkotu je… »

DS: OEBS dobrodošao ali kad bude uslova za slobodne izbore

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac poručio je nakon današnjeg sastanka s predstavnicima OEBS-a da je njihova misija dobrodošla, ali da može imati smisla jedino ako se stvore uslovi za slobodne i poštene izbore. Sumirajući utiske… »

Lutovac: Flekenštajn dobro upoznat sa ovdašnjom situacijom

N1 Info pre 7 dana
Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da se sastao "u četiri oka" sa bivšim poslanikom Evropskog parlamenta (EP) Knutom Flekenštajnom, koji posreduje u dijalogu vlasti i opozicije u… »

Vesti dana »

Specijalci ROSU upali u pogrešan stan

Politika pre 4 minutajoš 49 povezanih

Ubijen muškarac u Bariču, telo pronađeno u automobilu

Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih

CarGo podneo krivičnu prijavu protiv taksista

RTV pre 2 satajoš 9 povezanih