Zoran Lutovac

Demokrate neće da ih Obradović disciplinuje

Pravda pre 3 dana
Niko, pa ni uvažene kolege iz SzS-a, ne može voditi kadrovsku politiku u Demokratskoj stranci. Unutarstranačke probleme i nesuglasice ćemo rešavati u okviru nadležnosti stranačkih organa”, poručio je juče predsednik DS-a Zoran Lutovac… »

Demokrate neće da ih Obradović disciplinuje

Politika pre 4 dana
Zoran Lutovac našao se između stranačkih funkcionera koji se protive odluci o bojkotu izbora i lidera Dveri, koga optužuju da se sve smelije meša u unutrašnje stvari DS-a. „Niko, pa ni uvažene kolege iz SzS-a, ne može voditi kadrovsku politiku u… »

Da li Savez za Srbiju rizikuje da izgubi podršku proevropskih birača?

Danas pre 3 dana
Najveći opozicioni blok Savez za Srbiju ne bi smeo da gubi podršku proevropski orijentisanih građana jer mora da iskoristi maksimum potencijala, ali pred njih bi trebao da izađe sa jasnim stavom o ključnim pitanjima, smatraju istraživači javnog… »

Lutovac: Niko sa strane ne može voditi kadrovsku politiku u Demokratskoj stranci

Danas pre 4 dana
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac je danas izjavio da „niko sa strane, pa ni uvažene kolege iz Saveza za Srbiju“ ne mogu voditi kadrovsku politiku u DS, i pozvao članove DS da u javnosti zastupaju „samo stavove definisane kroz… »

Dveri: Prvi i poslednji put o bivšem rukovodstvu DS

Danas pre 5 dana
Šule, Kena i Ješić ne predstavljaju više ništa u DS, ali je zato vladajući režim veoma zainteresovan za njihove usluge, navodi se u saopštenju Dveri. „Režimski mediji već danima daju ogroman prostor bivšem rukovodstvu DS na čelu sa… »

Tribina „Zašto bojkot“ u Požegi

Danas pre 6 dana
Trbina pod nazivom „Zašto bojkot“ održaće se u četvrtak, 17. oktobra u 19 časova, u prostoru mesne zajednice Požega. Sa građanima će, o razlozima za bojkot izbora, razgovarati predsednik DS Zoran Lutovac i kopredsednici te stranke Nebojša… »

Dveri napale Božovića! Obradovićev funkcioner žestoko prozvao demokratu (foto)

Kurir pre 7 dana
Funkcioner Dveri Jugoslav Kiprijanović napao je poslanika Demokratske stranke Balšu Božovića! On je Božovića i još nekoliko demokrata, među kojima su Aleksandra Jerkov i Gordana Čomić, optužio da imaju veliku zastupljenost u "režimskim i… »

Protest "1 od 5 miliona" završen farbanjem ulaza RTS u roze

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od 5 miliona" koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

Protest opozicije završen farbanjem ulaza u RTS u roze

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od pet miliona" koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

Protest „Jedan od pet miliona“ završen farbanjem ulaza u RTS u roze (video)

Sputnik pre 8 dana
U Beogradu je danas održan još jedan protest „Jedan od pet miliona“, koji je završen ispred RTS-a, gde su aktivisti i predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okrečili u roze ulaz u zgradu javnog servisa i zapalili baklje. Na početku protesta… »

Vesti dana »