Zoran Lutovac

Šešelj o haosu u prozapadnoj opoziciji Pogledajte ove koji su potpisivali ovu deklaraciju o zajedničkom delovanju

Večernje novosti pre 13 sati
PREDSEDNIK SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da danas prozapadna opozicija nema lidera i ne može da ga stekne. Foto: V. Danilov - Pogledajte ove koji su potpisivali ovu deklaraciju o zajedničkom delovanju! Ko bi od njih mogao da bude ministar u vladi… »

Šešelj o haosu u prozapadnoj opoziciji Pogledajte ove koji su potpisivali ovu deklaraciju o zajedničkom delovanju!

Alo pre 13 sati
Predsednik SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da danas prozapadna opozicija nema lidera i ne može da ga stekne. - Pogledajte ove koji su potpisivali ovu deklaraciju o zajedničkom delovanju! Ko bi od njih mogao da bude ministar u vladi? Marinika Tepić… »

Zelenović odveo kolege iz opozicije na Šabački vašar

Danas pre 1 dan
Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju i kopredsednik stranke Zajedno ugostio je kolege iz opozicije, na Šabačkom vašaru. Zelenović, poreklom iz Šapca, na Tviteru je objavio fotografiju na kojoj su, između ostalih, njegova stranačka… »

Nebojša Zelenović doveo opoziciju na šabački vašar

Nova pre 1 dan
Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju i kopredsednik stranke Zajedno ugostio je u Šapcu kolege iz opozicije, a povod je – vašar. Zelenović, koji je inaće iz Šapca, na mreži X je objavio fotografiju na kojoj su, između ostalih, njegova… »

Zelenović doveo opoziciju na šabački vašar

N1 Info pre 1 dan
Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju i kopredsednik stranke Zajedno ugostio je u Šapcu kolege iz opozicije, a povod je – vašar. Zelenović, poreklom iz Šapca, na Tviteru je objavio fotografiju na kojoj su, između ostalih, njegova… »

Deo opozicije potpisao „Dogovor za pobedu“

Vreme pre 1 dan
Politika Predstavnici partija koje su organizovale proteste protiv nasilja ponovili su zahtev da se vanredni parlamentarni i beogradski izbori održe do kraja godine. Demonstrirali su jedinstvo i odlučnost da pobede „kriminalnu vlast“ i pozvali sve… »

Organizatori protesta “Srbija protiv nasilja” potpisali zajednički dokument o saradnji

RTS pre 1 dan
Više opozicionih stranaka koje organizuju protest "Srbija protiv nasilja" potpisali su u Skupštini Srbije dokument koji su nazvali “Dogovor za pobedu”. Dogovor su potpisali predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kopredsednik stranke… »

Organizatori protesta Srbija protiv nasilja potpisali zajednički "Dokument za pobedu"

Pravda pre 1 dan
Više opozicionih stranaka koje organizuju protest Srbija protiv nasilja potpisali su danas u Skupštini Srbije dokument koji su nazvali Dogovor za pobedu, a između ostalog, taj dogovor uključuje zajedničku kampanju za izlazak na izbore, a nisu… »

Sa dve liste nema rasipanja, sa tri ima prelivanja: Izborna kombinatorika opozicije izgleda kao viša matematika: Ključno…

Blic pre 2 dana
Da li će opozicija ići na izbore u dve kolone i koliko će na tu odluku uticati eventualno podizanje cenzusa sa tri na pet odsto - još jedno je u nizu pitanja koje donosi već višemesečna saga o izborima. Čini se da u većem delu opozicije postoji… »

7 na N1: Toma za Malog, Mali za Vučića, namaži, zagrizi – progutaše sirotinjski parizer

N1 Info pre 5 dana
Tomislav Momirović za Sinišu Malog, Mali za Vučića, Vučić za hleb, parizer i majonez. Namaži, zagrizi - progutaše sirotinjski doručak. I nije u redu da sumnjamo u namere, dešava se i najbogatijima. Na kraju sage o parizeru jedno mora se… »

Vesti dana »