Zoran Lutovac

Lutovac: SZS uspeo u misiji, novim pristupom sada da okupimo što više građana

N1 Info pre 17 sati
"Savez za Srbiju je napravljen kada je opozicija bila u rasulu, kada nijedna stranka nije prelazila cenzus, sa idejiom da se opozicija grupiše. U tome je uspeo, iako je bilo različitih mišljenja kako da se deluje", rekao je predsednik Demokratske… »

“Podržao bih Lutovca, ali u strahu su velike oči”

Nova pre 19 sati
"Zoran Lutovac je još prošle godine prekinuo svaku komunikaciju i sednice zajedničkih organa i to je bazirano isključivo na samovolji i i očiglednom podređivanju projekta ujedinjenja zabrinutosti za svoju funkciju. Tragikomično je što… »

Đilas naredio Jeremiću i Lutovcu: Pljujte po Bošku, sve loše svalite na njega

Alo pre 20 sati
Ubrzo izašli u javnost govoreći kako im je sada lakše jer ne mora da pravda poteze Obradovića. Lider nedavno rasformiranog Saveza za Srbiju Dragan Đilas naredio je svojim najbližim saradnicima, Vuku Jeremiću i Zoranu Lutovcu da pljuju po… »

Lutovac: Tadić se sam isključio iz procesa ujedinjenja DS

Nova pre 21 sat
"Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića se sama isključila iz procesa ujedinjenja, jer je davala neka svoja tumačenja kako to treba da izgleda. Mi imamo dogovor da stvaramo veliku Demokratsku stranku, koja ne podrazumeva nove partije ili novi savez"… »

Lutovac: Ubedićemo većinu građana da glasaju za smenu ove vlasti

Beta pre 23 sata
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je danas agenciji Beta da od Udružene opozicije Srbije (UOS) očekuje da svojim delovanjem pokaže gradjanima Srbije da postoji alternativa ovoj vlasti. "Mi smo spremni da prevazidjemo medjusobne… »

Lutovac: Ubedićemo većinu građana da glasaju za smenu ove vlasti

Danas pre 23 sata
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je danas agenciji Beta da od Udružene opozicije Srbije (UOS) očekuje da svojim delovanjem pokaže građanima Srbije da postoji alternativa ovoj vlasti. „Mi smo spremni da prevaziđemo međusobne… »

Lutovac: Ubedićemo većinu građana da glasaju za smenu ove vlasti

Novi magazin pre 23 sata
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je danas agenciji Beta da od Udružene opozicije Srbije (UOS) očekuje da svojim delovanjem pokaže građanima Srbije da postoji alternativa ovoj vlasti. "Mi smo spremni da prevaziđemo međusobne… »

Saznajemo: Ujedinjenje DS čim popusti korona

Nova pre 23 sata
Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića integrisaće se u Demokratsku stranku i time stvoriti veliku DS. Kako kažu lideri ove dve partije, Nebojša Zelenović i Zoran Lutovac, dogovor je već postignut i trenutno su epidemiloške mere jedina prepreka za… »

Onlajn peticija za hitno oslobađanje dr Vladimira Mentusa

Nova pre 23 sata
Mreža akademske solidarnosti i angažovanosti (MASA) pokrenula je onlajn peticiju za oslobađanje dr Vladimira Mentusa, koji je uhapšen zbog učestvovanja u demonstracijama u Beogradu. Kako se navodi u opisu peticije, MASA poziva na članice i članove… »

Lutovac: UOS se može nazvati konfederalnom strukturom koja omogućava širi manevarski prostor

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - ``SZS je podrazumevao neku vrstu federalne strukture, a UOS se može nazvati, uslovno rečeno, konfederalnom strukturom koja omogućava širi manevarski prostor da pridobijemo podršku gradjana. Ovo je pre svega okrenuto gradjanima, ka tome da… »

Vesti dana »