Zoran Lutovac - vesti

Ujedinjenje DS, SDS i Zajedno za Srbiju 9. maja

Radio 021 pre 6 dana
Skup na kojem će se uspostaviti unija Demokratske stranke, Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića biće održan 9. maja u Domu sindikata u Beogradu.
Ideju o povratku nekadašnjih funkcionera u DS podržali su članovi Glavnog odbora ove stranke početkom marta. Funkcioneri ovoh partija Zoran Lutovac, Aleksandar Ivanović i Nebojša Zelenović su na tribini u Novom Sadu u četvrtak... »

Intervju: Zoran Lutovac: Naši dalji koraci zavise od vlasti

Blic pre 7 dana
Protesti prošle subote bili su veoma uspešni i to potvrđuju sami učesnici protesta i oni koji podržavaju proteste, ali i reakcije predstavnika vlasti i medija pod njihovom kontrolom, ocenjuje jedan od lidera SZS Zoran Lutovac za "Blic". Šef demokrata najavljuje i da će građanska neposlušnost,... »

Lutovac: Po reakcijama vlasti se vidi da je protest opozicije uspeo

N1 Info pre 7 dana
Predsednik Demokratske stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da je poslednji opozicioni protest u Beogradu uspeo, a da jedan od lidera SzS Dragan Đilas nije govorio pred okupljenima jer je smatrao da lideri stranaka ne bi trebalo da govore na tom skupu.
Lutovac je za Blic kazao da je protest 13. aprila u Beogradu uspeo i da se to vidi po reakcijama vlasti. "Toliko pažnje, komentara, osvrta, direktnih i posrednih obraćanja vlasti i njihovih medija samo potvrđuje činjenicu da je... »

Lutovac: Đilas smatrao da političari ne treba da govore na protestu 13. aprila

Novi magazin pre 8 dana
Predsednik Demokratske stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da je poslednji opozicioni protest u Beogradu uspeo, a da jedan od lidera SzS Dragan Đilas nije govorio pred okupljenima jer je smatrao da lideri stranaka ne bi trebalo da govore na tom skupu.Lutovac je u intervjuu za Blic u izdanju od četvrtka, 18. aprila kazao da je protest 13. aprila u Beogradu uspeo i da se to vidi po reakcijama vlasti.
"Toliko pažnje, komentara, osvrta, direktnih i posrednih obraćanja vlasti i njihovih medija samo potvrđuje činjenicu da je protest uspeo", ocenio je Lutovac. Upitan da prokomentariše to što su građani zviždali tokom obraćanja... »

Lutovac: Đilas smatrao da političari ne treba da govore na protestu 13. aprila

Beta pre 8 dana
Predsednik Demokratske stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da je poslednji opozicioni protest u Beogradu uspeo, a da jedan od lidera SzS Dragan Djilas nije govorio pred okupljenima jer je smatrao da lideri stranaka ne bi trebalo da govore na tom skupu. Lutovac... »

Počeo protest u Beogradu: Opozicija: Šta će policija u Skupštini, Stefanović: Policija u Skupštini čuva poslanike

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Ispred Skupštine Srbije počelo je okupljanje građana pred protest Šida, Vranja, Sremske Mitrovice, Temerina, Lazarevca, kao i sa Kosova.
Sve grupe dolaze do Skupštine iz pravca Dečanske, prolaze prema bini pored okupljenih građana, koji ih pozdravljaju aplauzom. Protestu prisustvuju lideri opozicije Dragan Đilas, Borko Stefanović, Zoran Lutovac, Marinika Tepić.... »

Lutovac: Srbija zgrada u plamenu, svi smo dužni da gasimo požar

RINA pre 12 dana
Beograd - Predsednik DS Zoran Lutovac je, obraćajući se na protestu u Beogradu, poručio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stalno govori o nasilju, a da upravo on sprovodi. Lutovac je kazao da Vučić vlada uz najmanje tri laži, a to su, kako je rekao, lažan patriotizam, lažni ekonomski uspesi i... »

Protest "Svi kao jedan – 1 od 5 miliona" danas u Beogradu

Radio 021 pre 12 dana
Protest "Svi kao jedan – 1 od 5 miliona" počeće danas u 15 časova, ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.
Lideri Saveza za Srbiju apelovali su na građane da mirno izraze svoje nezadovoljstvo prema "režimu" Srpske napredne stranke. Dok poslanici vladajuće koalicije tvrde da je opozicija planirala nasilan upad u parlament,... »

SzS: Sutra zahtevi i odgovor predsednici Skupštine Maji Gojković

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD: Predstavnici SzS najavili su da će sutra na protestu ispred parlamenta biti pročitani zahtevi ujedinjene opozicije i predstavljen plan kako će dalje postupati u skladu sa njima, a istovremeno će i odgovoriti na poziv prdsednice Skupštine Maje Gojković na konsultacije šefova poslaničkih grupa.
Komentarišći odluku poslanika vladajuće većine da stalnim boravkom u parlamentu brane tu instituciju, predsednik DS Zoran Lutovac je rekao da niko nije najavio bilo kakav upad u tu instituciju, a kada je reč o štrajku glađu kaže... »

Lutovac pozvao građane u Beograd da mirno izraze nezadovoljstvo

Beta pre 13 dana
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Zoran Lutovac danas je pozvao gradjane koji su učestvovali u protestima u više od 100 gradova u Srbiji da dodju sutra u Beograd i apelovao da mirno izraze nezadovoljstvo prema režimu Srpske napredne stranke (SNS). Lutovac je na konferenciji za novinare u zgradi... »

©2019 Netmark d.o.o.