Zoran Radojičić - vesti

Proglašeni „Najevropljani” godine

Politika pre 21 sat
Manifestacija „Evropsko veče u Beogradu – Najevropljani”, koja se održava 19. put zaredom u organizaciji Prve evropske kuće i pod pokroviteljstvom grada, priređena je u Svečanoj sali Skupštine grada. Program u okviru kojeg su proglašeni „Najevropljani godine u Srbiji 2018” otvorio je gradonačelnik... »

Najevropljani Srbije: Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, ambasador Turske Tanžu Bilgič i...

RTV pre 21 sat
RTV: Najevropljani Srbije: Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, ambasador Turske Tanžu Bilgič i...
BEOGRAD - Priznanje "Najevropljanin", koje tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu, uručeno je večeras u Starom dvoru predsedniku Skupštine Vojvodine Ištvanu Pastoru, kao i drugim pojedicima koji se u različitim oblastima zalažu za promociju evropskih vrednosti u našoj zemlji. Priznanja su dodeljena u okviru svečanosti "Evropsko veče u Beogradu 2019", koja se održava devetnaesti put, a zajednički ga realizuju Prva eropska kuća u Beogradu, Evropski pokret u Srbiji - Veće Čukarica, uz podršku
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je večeras manifestaciju "Evropsko veče u Beogradu - Najevropljani", koja se održava već 19 godina, a u okviru koje su proglašeni "Najevropljani godine u Srbiji" u 2018. U oblasti... »

Još 100 dana do EP za košarkašice u Srbiji!

Telegraf pre 1 dan
Poznato je da će po jedna grupa EP igrati u Nišu i Zrenjaninu, dok će eliminacione runde biti u Beogradu.
Košarkaški savez Srbije obeležio je u utorak 100 dana do početka Evropskog prvenstva za žene, koje će organizovati zajedno sa Letonijom, pustanjem sata koji će odbrojavati vreme do starta turnira. Na svečanosti ispred Tržnog... »

Počelo odbrojavanje: Još 100 dana do EP za košarkašice

Večernje novosti pre 1 dan
Predsednik Danilović istakao je da je organizacija EP ozbiljna stvar i da se nada da će reprezentacija Srbije doći do samog kraja
Košarkaški savez Srbije (KSS) obeležio je u utorak 100 dana do početka Evropskog prvenstva za žene, koje će organizovati zajedno sa Letonijom, puštanjem sata koji će odbrojavati vreme do starta turnira. Na svečanosti ispred... »

Radojičić: Za svakog “Pobednika” kojeg uklonimo postavićemo barem dva nova

Njuz.net pre 1 dan
BEOGRAD, 18. mart 2019, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obećao je danas da će za svakog “Pobednika” koji bude uklonjen sa Kalemegdana biti postavljena najmanje dva nova. On je tom prilikom istakao da građani ne treba da brinu zbog uklanjanja spomenika i objasnio da će novi... »

U Beogradu otvoren Dečji zoo vrt - Mališanima na raspolaganju i novo igralište i avantura park

Ekapija pre 2 dana
U petak 15. marta u Beogradu je otvoren Dečji zoo vrt, u okviru kojeg je napravljeno novo igralište i avantura park za decu. Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je istakao da je ovo je još jedna promocija zdravog života, kontakta sa prirodom i dečje igre na... »

Gradonačelnik: Zašto je isečeno stablo na Kalemegdanu

Nedeljnik pre 2 dana
"Niko nije srećan zato što mora ijedno stablo da se poseče. Trudili smo se da što je moguće manje stabala bude posečeno", rekao je Radojičić
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić za TV Prva objasnio i zašto je staro stablo na šetalištu na Kalemegdanu moralo da bude posečeno. "Ne možemo da budemo isključivi za jednu ili za drugu opciju, mora se naći mera", rekao je... »

Mnogi su se zabrinuli zbog razrovanog Velikog stepeništa na Kalemegdanu, a ovo je objašnjenje gradonačelnika Beograda

Telegraf pre 2 dana
Gradonačelnik objasnio šta se događa na Kalemegdanu
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije razrovanog Velikog stepeništa na Kalemegdanu, koje su izavale veliku zabrinutost među građanima. Mnogi su kazali da je remek-delo sada potpuno uništeno, tačnije polupano, ali kako tvrde nadležni, u pitanju je samo... »

Gradonačelnik Beograda osudio napad na nacionalni servis: U nedostatku argumenata, pojednici su posegli za nasiljem

Kurir pre 3 dana
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić osudio je sinoćnji nasilan upad u zgradu Radio televizije Srbije i naglasio da je tim aktom naneta velika šteta Beogradu i Srbiji, jer je iz Beograda otišla slika nasilja u svet, koja može da utiče na buduće investitore, turiste i međunarodni ugled.... »

Radojičić:Upadom u RTS naneta velika šteta Beogradu

Studio B pre 3 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je sinoćnji nasilan upad u zgradu Radio televizije Srbije i naglasio da je tim aktom naneta velika šteta Beogradu i Srbiji, jer je iz Beograda otišla slika nasilja u svet, koja može da utiče na buduće investitore, turiste i međunarodni ugled.
Nasilan upad u zgradu RTS, zastrašivanje zaposlenih i demoliranje vraćaju Srbiju decenijama unazad, navedeno je u saopštenju gradonačelnika Beograda. „U nedostatku argumenata, pojednici su posegli za nasiljem i zastrašivanjem,... »

©2019 Netmark d.o.o.