Zoran Radojičić

Radojičić za RTS: Slobodarski duh je uvek krasio Beograd

RTS pre 12 sati
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić navodi za RTS da oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu moramo da se sećamo zbog naših predaka, ali i zbog naše dece i budućnosti. Ističe da je slobodarski duh uvek krasio srpsku prestonicu. Zoran… »

Radojičić: Ne smemo zaboraviti ljude koji su oslobodili Beograd

Blic pre 11 sati
Gradonačelnik profesor dr Zoran Radojičić je gostojući u Jutarnjem programu RTS-a govorio o obeležavanju 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i rekao da je ovaj dan značajan i veliki praznik za naš narod. - Moramo se sećati… »

Centralna manifestacija povodom obeležavanja oslobođenja Beograda

Studio B pre 12 sati
Centralna manifestacija povodom obeležavanja 75. godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, održana je na Groblju oslobodilaca Beograda. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr Tokom manifestacije, koju je predvodio ministar za rad, zapošljavanje… »

Potpisan Sporazum o saradnji Beograda i Beča

Studio B pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić u zvaničnoj poseti Beču, gde je potpisao Sporazum o saradnji između dva glavna grada sa gradonačelnikom austrijske prestonice dr Mihaelom Ludvigom. foto Beoinfo Radojičić je naglasio da je cilj potpisivanja… »

Radojičić sa gradonačelnikom Beča potpisao Sporazum o saradnji

RTS pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je tokom zvanične posete Gradu Beču sa gradonačelnikom austrijske prestonice Mihaelom Ludvigom potpisao Sporazum o saradnji između dva glavna grada. Radojičić je naglasio da je cilj potpisivanja sporazuma… »

Čestitke povodom 66. rođendana “Večernjih novosti”: Uvažavani i poštovani, generacije vam veruju

Večernje novosti pre 2 dana
Evo šta su nam poručili Zoran Radojičić, Dragan Marković Palma, Suzana Paunović, Miloš Jovanović. DECENIJE koje su za nama i svi rasprodati brojevi našeg lista samo su podstrek i obaveza. “Večernje novosti”, čiji je prvi broj izašao te… »

Gradonačelnici Beograda i Beča potpisuju sporazum o saradnji

Danas pre 3 dana
Gradonačelnici Beograda i Beča, Zoran Radojičić i Mihael Ludvig, potpisaće u Beču sutra, u petak, sporazum o saradnji ta dva grada, najavila je danas Kancelarija Grada Beča u Beogradu. Predviđena je veća saradnja u nizu oblasti: „pametni… »

Radojičić: U Beogradu najviše turista iz Kine, Turske i Rusije

Danas pre 6 dana
Turizam je izuzetno značajna grana za Beograd i naš grad ima velike potencijale koji dodatno mogu upotpuniti njegovu turističku ponudu, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – partnerstva za… »

Radovi u Školi za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović” pri kraju

Danas pre 6 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas Školu za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović” u Zemunu povodom radova na uređenju dvorišta, ograde i sportskih terena. Kako prenosi gradski Sekretarjat za informisanje… »

Radovi u školi „Veljko Ramadanović“

Studio B pre 7 dana
Završeni radovi na uređenju dvorišta, ograde i sportskih terena u Školi za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“. foto Beoinfo Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je Školu za učenike oštećenog vida Veljko Ramadanović… »

Vesti dana »