Zorana Mihajlović

Mihajlović: Auto-put Miloš Veliki učiniće taj deo Srbije privlačnijim za investicije i turizam

Beta pre 3 sata
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas puštanjem u saobraćaj auto-puta "Miloš Veliki", od Obrenovca do Čačka, čitav taj deo Srbije biti bolje i bezbednije povezan, ali i privlačniji za nove… »

Mihajlovićeva potpisala ugovor: Deonicom Novi Beograd-Surčin direktno povezujemo auto-put “Miloš Vel

RINA pre 24 minuta
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je danas, u prisustvu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, komercijalni ugovor za izgradnju deonice Novi Beograd-Surčin, sa… »

„Miloš Veliki“ spreman za saobraćaj (video, foto)

Sputnik pre 27 minuta
Deonica auto-puta „Miloš Veliki“ od Obrenovca do Ljiga spremna je za saobraćaj, a taj deo auto-puta je od izuzetne važnosti, jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali, a značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd. „Puštanjem… »

Potpisan ugovor za autoput od Novog Beograda do Surčina, vrednost projekta 70,5 miliona dolara

Insajder pre 2 sata
Delegacija Srbije i kineska kompanija China Communications Construction Company Ltd (CCCC) potpisale su danas komercijalni ugovor za izgradnju deonice Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina. Radovi koji bi trebalo da počnju u martu sledeće godine… »

Vučić na potpisivanju ugovora o izgradnji dela Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina!

Alo pre 2 sata
U Beogradu je danas potpisan Komercijalni ugovor za izgradnju deonice Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina sa kineskom kompanijom China Communications Construction Company Ltd (ČČ) kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić na potpisivanju ugovora o izgradnji deonice Novi Beograd-Surčin

Studio B pre 3 sata
U Beogradu je potpisan Komercijalni ugovor za izgradnju deonice Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina sa kineskom kompanijom CRBC kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ nr Komercijalni ugovor o… »

Do kraja 2021. autoput od Čačka do Novog Beograda

Morava info pre 8 sati
ČAČAK – Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je da će nova deonica auto-puta na Koridoru 11 omogućiti ulaganje investitora duž autoputa i doprineti razvoju turizma. – Važno je da uredimo pitanje bezbednosti što više možemo i moramo da imamo… »

Lepe vesti iz Beleka – trofej i bezopasna povreda Popovićeve

Vesti online pre 1 dan
Srpske odbojkašice savladale su Tursku rezultatom 3:2 u trećem kolu Glorija kupa u Beleku i tako došle do trofeja na tom turniru. Izabranice Zorana Terzića su protiv Turkinja slavile sa 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 i 15:13 po setovima. Aktuelne evropske… »

Mihajlović: Izgradnjom autoputeva Srbija postaje nezaobilazna ruta između istoka i zapada

Danas pre 1 dan
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je uoči sutrašnjeg otvaranja autoputa „Miloš Veliki“ od Obrenovca do Čačka u dužini od 103 kilometra, da Srbija postaje „nezaobilazna ruta između istoka i… »

Mihajlovićeva: Srbija je dokazala da može da završava najteže deonice auto-puteva

RINA pre 1 dan
Beograd - “Završili smo auto-put od Preljine do Čačka, koji će sutra biti pušten u saobraćaj, ali tu ne stajemo. Srbija, kao nikada u svojoj istoriji, nastavlja da gradi dalje. Započinjemo izgradnju pet novih auto-puteva, nema ništa lepše od… »

Vesti dana »