Zorana Mihajlović - vesti

Dva ministra stalno "udaraju packe" Skupštini: Maja Gojković tvrdi da niko ne deli mišljenje Zorane Mihajlović

Telegraf pre 2 sata
Predsednica parlamenta kaže i da kritike prima rado, nije nedodirljiva, ali i da drugi moraju da budu spremni za to
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković izjavila je da je oštrica kiritke upućena Sulejmanu Ugljaninu, koji je, kako kaže, na stravičan način napao državu u kojoj živi, vešto okrenuta prema predsedniku skupštine, pa time i... »

"Srpskom društvu nedostaje tolerancije i empatije"

Mondo pre 3 sata
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović ocenila je danas povodom Međunarodnog dana tolerancije da srpskom društvu nedostaje malo više tolerancije i empatije.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Dаnаs kаd Srbijа i ceo svet obeležаvаju Međunаrodni dаn tolerаncije vаžno je dа se podsetimo nа lepotu rаzličitosti i potrebu dа svi zаjedno trebа dа doprinosimo međusobnom uvаžаvаnju i slozi, bez... »

Mihajlović: Uklonjeno 79 nelegelanih objekata iz zaštićenih zona

Nova ekonomija pre 4 sata
Govoreći o nelegalnoj gradnji na Kopaoniku, ministarka građevine Zorana Mihajlović je istakla je da je reč o izolovanom slučaju i izuzetku, a ne o pravilu. Ona je, u emisiji "Insajder debata" rekla da je do sada uklonjeno 79 nelegalnih objekata iz zaštićenih zona i da će država rešiti i ovaj... »

Mihajlović: Do kraja godine gotov ceo Koridor 10

Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će do kraja godine biti pušten saobraćaj na čitavom Koridoru 10 i kroz Grdeličku klisuru.
Odgovorajući u emisiji "Insajder debata" na pitanje da li je država nemoćna da završi sve infrastrukturne projekte i obračuna se s nelegalnim objektima, ona je rekla da je ova Vlada Srbije itekako pokazala koliko je moćna.... »

U asfaltiranje Radničke ulice uloženo 33 miliona dinara

Jug press pre 19 sati
VRANJE U Radničkoj ulici u Vranju u toku je postavljanje završnog sloja asfalta. Radi se o delu ulice na potezu od petlje prema raskrsnici sa Bulevarom AVNOJ-a. Radove je u četvrtak obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima koji je podsetio da je uređenje ove deonice dogovoreno... »

Da li se sad isplati? Notar ne može da overi prodaju ovakvog stana

B92 pre 19 sati
B92: Da li se sad isplati? Notar ne može da overi prodaju ovakvog stana
Govoreći o nelegalnoj gradnji na Kopaoniku, ministarka građevine Zorana Mihajlović je istakla je da je reč o izolovanom slučaju i izuzetku, a ne o pravilu.
Ona je, u emisiji "Insajder debata" rekla da je do sada uklonjeno 79 nelegalnih objekata iz zaštićenih zona i da će država rešiti i ovaj slučaj. "Ne mogu da dozvolim da se od pojedinačnih slučajeva ne vidi sve drugo što je... »

Javno izvinjenje episkopu Irineju Buloviću

Danas pre 23 sata
Povodom autorskog teksta koji sam objavio u Vašem listu pod naslovom “Filistar, hulja ili budala“, a koji je objavljen dana 01. 11 .2017. godine, ovim putem se javno izvinjavam episkopu gospodinu Irineju Buloviću za pojedine navode koji su u tom tekstu izneti.
Naglašavam da mi ni u jednom momentu nije bila namera da uvredim preosvećenog episkopa. Navedeni tekst je bio pre svega moj lični stav povodom tvrdnji episkopa gospodina Bulovića na račun ministarke Zorane Mihajlović u vezi s... »

Mihajlović o pretnjama inspektorkama u slučaju Pančićevog vrha: Sva dokumentacija je data MUP-u (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
Rušenje nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu već više od tri meseca je u pat poziciji. Ministarstvo građevinarstva odbija da sprovede rušenje bez asistencije policije, dok MUP, pozivajući se na zakon, traži da im se prvo dostavi dokaz da je rušenje pre toga pokušano i bez njihove pomoći. Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je ponovila u „Insajder debati“ da ona ne želi da ugrozi ljude i opermu, a na pitanje da li je bilo pretnji inspektorima i da li je to razlog što insistira na asistenciji, kaže
Rušenje nelegalnog objekta od preko 1.000 kvadrata na Pančićevom vrhu, u Nacionalnom parku tik uz administrativnu liniju razdvajanja sa Kosovom, bilo je zakazano za 7. avgust ove godine. Istog dana je i odloženo jer Ministarstvo... »

Zorana Mihajlović u Insajder debati: Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu izolovan slučaj, država nije nemoćna (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u Insajder debati da se ne slaže sa zaključkom da je država nemoćna kada je reč o nelegalnom objektu na Pančićevom vrhu, ali ponavlja da neće rušiti bez asistencije policije. Kada je reč o problemima probijanja rokova za završetak Koridora 10, ministarka tvrdi da će do kraja godine biti pušten saobraćaj i kroz Grdeličku klisuru gde se letos obrušio potporni zid. Uzrok za probijanje rokova i brojne probleme ona vidi u
Rušenje nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu bilo je zakazano za avgust, ali je otkazano jer policija nije pružila asistenciju. Dok se MUP poziva na zakon i traži da Ministarstvo građevinarstva pokuša rušenje prvo bez... »

Crne liste izvođača samo „za slikanje“

Danas pre 1 dan
Koja je svrha rangiranja firmi po broju povreda na radu i neprijavljenim radnicima, ako i dalje dobijaju tendere Od početka 2018, zaključno sa septembrom, u oblasti građevinarstva zabeležena su 54 slučaja rada na crno, što je dva i po puta manje nego u istom periodu 2017, kad je zabeležen 141 takav slučaj, saopštilo je juče Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Krajem septembra, kako navode, broj zaposlenih na neodređeno vreme u oblasti niskogradnje bio je veći za više od 1.000 u odnosu na isti period prošle godine, a ukupan broj povreda na radnom mestu smanjen je sa 111 na 84, pokazuju... »

©2018 Netmark d.o.o.