Zorana Mihajlović - vesti

CarGo: Sastanak sa vladom ili protest „Borba protiv mafije“

Danas pre 7 sati
Udruženje građana „CarGo“ i kompanija CarGo Tehnologies zatražili su danas sastanak sa Zoranom Mihajlović i članovima Radne grupe uz prisustvo premijerke Ane Brnabić.
U suprotnom najavljuju organizaciju masovnog protesta u Beogradu pod nazivom „Budućnost Srbije – Borba protiv mafije“. Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja CarGo, ovim povodom izjavio je da Zorana Mihajlović i taksi mafija na... »

Potpisan ugovor o otvaranju aerodroma „Morava” za civilne letove

Politika pre 9 sati
Kraljevo - Ugovor o korišćenju dela aerodroma „Morava” u Lađevcima za civilni, a ne samo vojni saobraćaj, potpisali su u Kraljevu ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Aerodroma Srbije Zoran Pavlović. Potpisivanju je prisustvovala i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva,... »

Car Go: Ili sastanak ili protest

B92 pre 15 sati
B92: Car Go: Ili sastanak ili protest
Kompanija CarGo traži sastanak sa Vladom ili, upozoravaju, idu na protest.
Udruženje građana CarGo i kompanija CarGo Tehnologies zatražili su sastanak sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i turizma Zoranom Mihajlović i članovima Radne grupe uz prisustvo premijerke Ane Brnabić, u suprotnom, ako ne... »

Mihajlović: Opozicija bez predloga, građane obmanjuje lakim rešenjima

Danas pre 17 sati
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da opozicija ne daje nijedan predlog kako da u Srbiji bude bolje, već da na pitanja o Kosovu, Evropskoj uniji i regionalnim odnosima samo govori kako „ništa ne valja“.
„Ono što opozicija nudi građanima nije ništa drugo nego vraćanje na njihove oprobane recepte vladanja, u kojima se građani obmanjuju lakim rešenjima, a teški problemi guraju pod tepih“, rekla je Mihajlović, a navodi se u... »

Gradi se put Kokin Brod - Priboj; "projekat od suštinskog značaja"

B92 pre 17 sati
B92: Gradi se put Kokin Brod - Priboj; "projekat od suštinskog značaja"
Dogovoena je gradnja putnog pravca Kokin brod – Priboj. Realizacija se očekuje sledeće godine.
Nedavni sastanak sa potpredsednicom Vlade i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem bio je veoma koristan za predsednika Opštine Priboj Lazara... »

„Morava“ čeka Vidovdan

BizLife pre 20 sati
Foto: Krug Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović potpisala je u Kraljevu Ugovor o nenovčanom ulogu Srbije u privredno društvo Aerodromi Srbije radi povećanja osnovnog kapitala tog društva, čime se omogućava da Srbija, posle niškog i beogradskog, dobije treći međunarodni aerodrom. Ministarstvo je... »

Mihajlović: Sistemski problem nelegalnog prevoza putnika

Danas pre 1 dan
U Vladi Srbije danas je održana sednica Radne grupe za analizu i davanje predloga i mišljenja za primenu propisa u oblasti taksi prevoza, na kojoj je bilo reči o primeni Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, saoopšteno je iz kabineta resornog ministra Zorane Mihajlović.
Mihajlović je ukazala da je problem nelegalnog prevoza putnika sistemski i da zahteva koordinaciju svih organa, kao i je potrebno da svako iz svoje nadležnosti preduzme neophodne mere kako bi se zakon efikasno primenjivao, a... »

Mihajlović: Cilj iskorenjivanje dečjih brakova

RTV pre 1 dan
RTV: Mihajlović: Cilj iskorenjivanje dečjih brakova
BEOGRAD - Srbija je formirala Nacionalnu koaliciju za okončanje dečjih brakova kako bi kroz koordiniranu akciju svih relevantnih institucija iskorenila tu pojavu, koja predstavlja ozbiljno kršenje ljudskih prava i negativno utiče na zdravlje, obrazovanje i pravo na život bez nasilja dece, a naročito devojčica, izjavila je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.
Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, kaže da su dečji i rani brakovi tema koja je do pre nekoliko godina bila apsolutni tabu, a da podaci pokazuju da se 60 odsto romskih devojčica uda pre... »

Mihajlović: Potrebno okupljanje oko zajedničke budućnosti

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Na poziv šefa prištinskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se zajedno sa Prištinom udruže potiv Srbije, danas je reagovala potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, porukom da je regionu potrebno okupljanje oko zajedničke budućnosti, a ne oko zajedničkih neprijatelja.
Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju njenog ministarstva, kaže da regionu nije potrebno okupljanje oko zajedničkih neprijatelja, već oko bržeg razvoja regiona i boljeg života građana. "Prištinski političari, nažalost, ne vide da... »

Efikasniji udar na divlje taksiste: Zorana Mihajlović: Grad i Vlada Srbije zajedno protiv nelegalnog prevoza

Blic pre 1 dan
Problem nelegalnog prevoza putnika je sistemski, zahteva koordinaciju svih organa i preduzimanje neophodnih mere da bi se zakon efikasno primenjivao, a svaka vrsta zloupotrebe sprečila, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana... »

©2019 Netmark d.o.o.