Zubin Potok - vesti

Snaga i ohrabrenje: Srbi sa KiM sa posebnom pažnjom ispratili Putinovu posetu

Večernje novosti pre 13 sati
Na bilbordima poruke na ruskom jeziku "Hvala", "Mi smo braća. Bog je s nama", kao i fotografije Putina i Vučića kako se srdačno rukuju
POSETA prvog čoveka Ruske Federacije Vladimira Putina Beogradu sa posebnom pažnjom praćena je i na severu Kosmeta. Dan pre dolaska, ruskim zastavama okićene su opštine Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, a na... »

Pozdrav ruskom predsedniku Sever KiM okićen srpskim i ruskim zastavama i slikama Putina!

Kurir pre 1 dan
Povodom predstojeće posete Vladimira Putina – Beogradu, Sever Kosova i Metohije je okićen ruskim zastavama i fotografijama ruskog predsednika, prenosi Kossev.info Na severu KiM mogu se videti i bilbordi na ruskom jeziku sa porukama "Hvala", "Mi smo braća, "Bog je s nama". Na isti način okićeni su i... »

Srpski grad koji je okićen kao da dočekuje Putina (foto, video)

Sputnik pre 1 dan
Sever Kosova i Metohije danas je okićen povodom predstojeće posete Beogradu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, kojem Srbi iz južne srpske pokrajine zahvaljuju na nesebičnom zalaganju za odbranu državnih i nacionalnih interesa Srbije.
Centralni trg i glavna ulica u severnom delu Kosovske Mitrovice dekorisani su velikim brojem srpskih i ruskih zastava, a zastave Ruske Federacije vijore se i u samoj okolini mosta preko Ibra, koji spaja severni — srpski i južni —... »

Sever Kosova u ruskim zastavama i slikama Putina

Mondo pre 1 dan
Sever Kosova i Metohije danas je okićen povodom predstojeće posete Beogradu predsednika Rusije Vladimira Putina, kojem Srbi iz južne srpske pokrajine zahvaljuju na nasebičnom zalaganju za odbranu državnih i nacionalnih interesa Srbije.
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Centralni trg i glavna ulica u severnom delu Kosovske Mitrovice dekorisani su velikim brojem srpskih i ruskih zastava, a zastave Ruske Federacije viore se i u samoj okolini mosta preko Ibra, koji spaja... »

Plaćanje taksi karticama na severu Kosmeta

RTS pre 3 dana
RTS: Plaćanje taksi karticama na severu Kosmeta
Na šalterima četiri opštine severnog dela Kosova i Metohije od danas administrativne takse mogu da se plate elektronski, platnim karticama.
Na šalterima četiri opštine severnog dela Kosova i Metohije od danas administrativne takse mogu da se plate elektronski, platnim karticama. Žitelji Kosovske Mitrovice, Zubinog Potoka, Zvečana i Leposavića od danas ne moraju u... »

Takse putem POS terminala od ponedeljka u četiri opštine na KiM

Večernje novosti pre 4 dana
Administrativne takse od sutra će moći da se plate putem POS terminala na šalterima opštinske uprave u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću
Administrativne takse od sutra će moći da se plate putem POS terminala na šalterima opštinske uprave u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću. POS terminale će sutra pustiti u rad direktor Knancelarije za IT i... »

E-uprava i na severu Kosmeta

Večernje novosti pre 3 dana
POS terminali instalirani u četiri opštine na severu Kosmeta
KOSOVSKA MITROVICA - Na šalterima opštinskih uprava Kosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Zubinog Potoka od danas je moguće plaćanje administrativnih taksi putem POS terminala. Svečanom puštanju u rad u opštini Kosovska Mitrovica prisustvovali su direktor... »

Takse putem POS terminala od sutra u četiri opšštine na KiM

Blic pre 4 dana
Administrativne takse od sutra će moći da se plate putem POS terminala na šalterima opštinske uprave u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću. POS terminale će sutra pustiti u rad direktor Knancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović, u Kosovskoj Mitrovici, a u prisustvu... »

Potresna sudbina Niko da svrati i upita jesmo li živi

Večernje novosti pre 6 dana
Kosa Košević (72), koja je sa porodicom izbegla iz Hrvatske na Kosmet, uprkos obećanjima nikako da se skući i nađe mir. Obilazi ih samo Ljiljana, humanitarka iz Zubinog Potoka. Još čekaju srpska dokumenta
TEŠKO mi je čim pomislim na sve što smo doživeli i što je moju porodicu snašlo. Već 24 godine smo smešteni u ovim ruševinama, ali daleko teže mi je zbog gubitka dvoje starije dece i supruga, koji je pre četiri godine preminuo od... »

Srpskom domaćinstvu na KiM ukradeni auto i dva grla stoke

RTS pre 7 dana
RTS: Srpskom domaćinstvu na KiM ukradeni auto i dva grla stoke
Jedno srpsko domaćinstvo u selu Jabuka u opštini Zubin Potok je pokradeno, saopštila je kosovska policija, prenosi danas RTK 2.
Ukradeni su, kako se navodi, automobil koji je bio parkiran u dvorištu, a iz štale su ukradena dva grla stoke. Istraga u vezi sa krađom je u... »

Prizemljeni svi "suhoji Su-34"

Vesti online  pre 39 minuta  još 13 povezanih

Federer bolji od Frica, pobede Berdiha i Dimitrova

Beta  pre 2 sata  još 10 povezanih

Miler: Deo gasovoda kroz Srbiju do kraja 2019. godine

Dnevnik  pre 2 sata  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.