Zubin Potok

U sprskim sredinama na KiM nema novozaraženih virusom korona

Blic pre 2 sata
U poslednja 24 sata u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze korona virusom, saopšteno je danas iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici. Od početka epidemije u srpskim sredinama na KiM ukupno je obolelo 118… »

Đurić: Jedan novi slučaj zaraze u srpskim sredinama na KiM

Blic pre 17 sati
Na teritoriji KiM u većinski srpskim sredinama, zabeležen je jedan novi slučaj korona virusa, čime je broj zaraženih od početka pandemije u tim delovima pokrajine porastao na 118, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. -… »

Korona na Kosmetu: Jedan novi slučaj u srpskim sredinama, novooboleli je iz Zubinog Potoka

Kurir pre 7 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Na teritoriji KiM u većinski srpskim sredinama, zabeležen je jedan novi slučaj korona virusa, čime je broj zaraženih od početka pandemije u tim delovima pokrajine porastao na 118, saopštio je sinoć direktor Kancelarije za KiM… »

Novi slučaj infekcije na severu KiM

RTS pre 1 dan
Na severu KiM je za poslednja 24 časa registrovan jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Zaražena osoba je iz Zubinog Potoka, saopšteno je iz Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici. Od početka epidemije na severu KiM obolelo je 118 osoba, deset je… »

Jedan novi slučaj u srpskim sredinama na KiM

Dnevnik pre 17 sati
KOSOVSKA MITROVICA: Na teritoriji KiM u većinski srpskim sredinama, zabeležen je jedan novi slučaj korona virusa, čime je broj zaraženih od početka pandemije u tim delovima pokrajine porastao na 118, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM… »

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji nema novoobolelih

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - U većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji danas nema novih slučajeva obolelih od korona virusa, a u poslednjih 24 sata testirano je 17 osoba. Ti testirani su u opštinama Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, a do sada… »

Bilans korone na Kosmetu Đurić: Nema novoobolelih u većinski srpskim sredinama

Kurir pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Na teritoriji KiM, u većinski srpskim sredinama, nije registrovan nijedan novi slučaj korona virusa, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Đurić. Đurić je na Instagramu, u svom dnevnom izveštaju o korona… »

Đurić: U većinski srpskim sredinama na KiM bez novoobolelih

Blic pre 4 dana
U većinski srpskim sredinam na KiM u poslednja 24 časa nije bilo novoobolelih od novog korona virusa, saopštio je večeras direktor Kancelarija za KiM Marko Ðurić. Do danas je ukupno obolelo 116 osoba, 105 je izlečeno, a 10 lica je preminulo… »

Bez novoobolelih u većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

RTV pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Na teritoriji KiM, u većinski srpskim sredinama, nije registrovan nijedan novi slučaj korona virusa, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Đurić. Đurić je na Instagramu, u svom dnevnom izveštaju o… »

Bez novozaraženih u srpskim sredinama na KiM

B92 pre 4 dana
Na teritoriji KiM, u većinski srpskim sredinama, nije registrovan nijedan novi slučaj koronavirusa. Od početka pandemije u većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji registrovano 116 slučajeva COVID-19, kao i da je 10 osoba preminulo. "U… »

Vesti dana »