Zubin Potok

Istraživanje: Srpskoj listi 91 odsto,Radoičić prvi zaštitnik

Večernje novosti pre 2 dana
U deset većinski srpskih opština na Kosovu i Metohiji građani najviše podržavaju Srpsku listu (91 odsto), dok se čak 71 odsto ispitanika izjasnilo da Milan Radoičić najbolje štiti interese kosovskih Srba. U deset većinski srpskih opština na… »

Ðurić: Gradimo novi stadion u Kosovskoj Mitrovici

Vesti online pre 3 dana
„Srbi na Kosovu i Metohiji će uvek navijati za Srbiju, podržavati srpske klubove i igrati za reprezentaciju Srbije bez obzira na pritiske i sve ono što rade političari iz Prištine“, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i… »

Stojan Maksimović ima 86 godina i nije ni sanjao da će mu se ovo desiti u životu! Čudo od čoveka!

Alo pre 3 dana
Svaka čast deko. * U penziju je otišao zbog povrede na radu * Tada je imao 16 godina radnog staža * Već 56 godina deda Taka dočekuje poštara sa penzijom Deda Taku, koji je januara ove godine napunio 86 godina, zatičemo kako hrani prasiće u svom… »

U Zubinom Potoku povređen pripadnik Kosovske policije srpske nacionalnosti

Politika pre 4 dana
ZUBIN POTOK - Pripadnik pogranične Kosovske policije povređen je danas oko 10 sati, kada je civilno vozilo u kojem se nalazio kamenovala grupa nepoznatih osoba u Zubinom Potoku na severu Kosova. Kako je za Kosovo Onlajn rečeno u Kosovskoj policiji… »

Albanci na alpinističkoj stazi kod zubinog potoka napisali UČK, pa se slikali sa drugim cevima: Srpska lista traži da budu…

Kurir pre 5 dana
Pre nekoliko dana na planini Mokra Gora, u opštini Zubin Potok, grupa Albanaca je ispisivala grafite UČK na alpinističkoj stazi "Via Ferata-Berim", a slike svog "poduhvata" objavili su na društvenoj mreži instagram, tačnije na profilu "IdealBekaj"… »

Borac 1926 ponovo igrao u večernjem terminu i opet ubedljivo pobedio

Morava info pre 11 dana
ČAČAK – Ekipa Borca 1926 zabeležila je još jednu pobedu na Gradskom stadionu kraj Morave. Savladana je ekipa Mokre Gore iz Zubinog Potoka rezultatom 4:0. Ovo je peti trijumf izabranika Vlada Stanisavljevića u šest odigranih kola Srpske lige –… »

Tijani (9) i Tamari (11) umrli su i mama i tata: Posle mnogo godina danas su doživele nešto lepo

Telegraf pre 11 dana
Neizmernu tugu za izgubljenim roditeljima nadoknadila je svojom ljubavlju njihova tetka Dobrica. Dve hrabre devojčice, prema kojima je sudbina bila surova, ostavivši ih bez oca i majke, Tamara (11) i Tijana (9) Lazović iz sela Banje u opštini Zubin… »

Ekipa RTS-a prošla Čeličnom stazom na Mokroj Gori

RTS pre 13 dana
Šetnja posebno u prirodi jedan je od najboljih recepata za zdravlje. Ekipa RTS-a prva je snimila stazu Via Ferrata, u prevodu čeličnu stazu, do vrha Berim na Mokroj Gori u opštini Zubin Potok. Celu avanturu pogledajte u utorak u emisiji „Pravo na… »

Gračanica: Srednja medicinska dobila 16 računara

Danas 21.08.2019
Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu doc. dr Mihailo Jovanović i predstavnik za javni sektor kompanije Comtrade, Miroslav Veličković danas su posetili Medicinsku školu Priština – Gračanica u Gračanici i tom… »

Obrt u slučaju prinudnog iseljenja Slobodana Milivojevića: Zabranjena preprodaja stana

Večernje novosti 14.08.2019
Oštećeni vlasnik korak bliže povratku u porodičnu nekretninu. OBRT u slučaju prinudnog iseljenja profesora Slobodana Milivojevića iz njegovog stana u beogradskom naselju Dorćol stigao je sa odlukom Višeg suda u Beogradu, koji je navodnom kupcu… »

Vesti dana »