Zurab Datunašvili

Zurab doputovao u Srbiju: Osvajača olimpijske medalje dočekali trubači

Zrenjaninski 06.08.2021
Reprezentativac Srbije i rvač zrenjaninskog Proletera Zurab Datunašvili, koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju, jutros je doputovao u Srbiju. Datunašvilija su na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali trubači i navijači, a… »

Doček iz snova za bronzanog olimpijca: Zurabi Datunašvili uz trubače poručio da je Srbija njegova kuća!

Hot sport 06.08.2021
Zurabi izuzetno zadovoljan stigao u Beograd! Reprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašvili, doputovao je u Beograd iz Tokija nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Na aerodromu je dočekan uz veliki broj navijača ali i trubače… »

Zurab došao i zagrmeo: Srbija je moj dom i uzeću zlato u Parizu

Nova 06.08.2021
Zurab Datunašvili vratio se u Srbiju nakon što je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Borac je stigao u Srbiju nakon što je u repasažu pobedio Ivana Hukleka rezultatom 6:1. Zurab je izašao iz perona sa osmehom, a dočekali su ga navijači… »

Srpska trobojka, "marš na drinu" i medalja oko vrata: Srbija dočekala svog Zuraba uz trubače, on blistao! (video)

Mondo 06.08.2021
Srpski rvač Zurab Datunašvili stigao je i u Srbiju doneo bronzu sa Olimpijskih igara u Tokiju! Srpski rvač Zurab Datunašvili stigao je i u Srbiju doneo bronzu sa Olimpijskih igara u Tokiju! Kada mu je bilo najteže u karijeri Srbija je pomogla Zurabu… »

Bronzanog Datunašvilija na beogradskom aerodromu dočekali trubači

N1 Info 06.08.2021
Zurab Datunašvili vratio se u Srbiju nakon što je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Trubači su dočekali bronzanog Gruzina, koji je posebno dirnut odjekom njegovog odličja u Srbiji, prenosi Nova.rs. Najavio je da će uzeti zlato u Parizu… »

Zurab stigao sa medaljom i poručio: Srbija je moj dom, uzeću zlato u Parizu (video)

Večernje novosti 06.08.2021
Foto: Z. Jovanović Datunašvili se na beogradskom aerodromu pojavio ogrnut srpskom zastavom, a dočekan je uz trubače. Među prvima mu je čestitao bivši rvač Davor Štefanek, a osvajača šeste medalje za Srbiju pozdravili su mnogobrojni navijači… »

Trubači dočekali bronzanog Zuraba FOTO

Nova 06.08.2021
Zurab Datunašvili vratio se u Srbiju nakon što je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Trubači su dočekali bronzanog Gruzina, koji je posebno dirnut odjekom njegovog odličja u Srbiji. Najavio je da će uzeti zlato u Parizu za tri godine… »

Zurabi Datunašvili doneo bronzu u Beograd Rvač ogrnut srpskom zastavom poručio: Moja kuća je Srbija!

Kurir 06.08.2021
Srpski reprezentativac u rvanju Zurabi Datunašvili doneo je olimpijsku bronzu u glavni grad Srbije. Datunašvili dočekan je uz ovacije i apalauze na aerodromu "Nikola Tesla" posle osvajanja šestog odličja za našu zemlju na OI u Tokiju. "Dobar je… »

“Moj dom je Srbija, moj cilj je zlato iz Pariza!” Zurabi stigao sa bronzom u Beograd i oduševio sve

Vesti online 06.08.2021
Srpski rvač gruzijskog porekla, Zurab Datunašvili, osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sada je stigao u Beograd gde mu je priređen doček. Zurabi je ubedljivo sa 6:1 savladao hrvatskog rvača Ivana Hukleka u rvanju u… »

Zurab ogrnuo našu zastavu i progovorio srpski - ovo je moja kuća: Svi su aplaudirali bronzanom rvaču kada je ovo uradio!

Mondo 06.08.2021
Zurab Datunašvili vratio se iz Tokija sa bronzom oko vrata. Zurab Datunašvili vratio se iz Tokija sa bronzom oko vrata. Sjajni srpski rvač Zurab Datunašvili doneo je Srbiji šestu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je u borbi za bronzu… »

Vesti dana »