Zvezde Granda

"Sad će reći da izgledam kao baba": Zorana Mićanović skinula šminku u emisiji i pokazala kako zapravo izgleda

Telegraf pre 2 sata
- Ovo će sada biti hit kad svu šminku skinem sa sebe - priznala je pevačica. Zvezda Granda Zorana Mićanović (16) konstantno je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda, te joj često upućuju da izgleda "plastično" i "izoperisano" sa toliko malo… »

(Foto) haos u emisiji: Voditeljka naterala pevačicu (16) da uživo skine šminku, jer je nazivaju izoperisanom: "Sad će opet…

Blic pre 4 sati
Zvezda Granda Zorana Mićanović (16) stalno je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda, te joj često upućuju da izgleda "plastično" i "izoperisano" sa toliko malo godina. Sada ju je voditeljka zamolila da u emisiji skine svu šminku kako bi… »

Voditeljka naterala pevačicu da skine šminku uživo u emisiji! Usledio šok kada je pokazala pravo lice, evo kako zaista…

Kurir pre 3 sata
Zvezda Granda Zorana Mićanović (16) privlači pažnju svojim izgledom, a mnogi je kritikuju da je "izoperisana" sa toliko malo godina. Iako izgleda dosta starije za svoje godine, Zorani je za to zaslužna šminka, a sada ju je voditeljka u emisiji… »

Ovacije za Viki Miljković 20.000 ljudi dočekalo pobednika Zvezda Granda u Tešnju (foto)

Alo pre 3 sata
Koliko je ineteresovanje vladalo za ovaj koncert govori i podatak da je na ulasku u grad bila formirana kolona od nekoliko kilometara. Na koncertu u Tešnju organizovanom u čast pobede u "Zvezdama Granda" Nermina Handžića, Viki Miljković i gotovo sve… »

Voditeljka naterala zvezdu Granda da skine šminku Haos uživo u emisiji, pevačica (16) prvo krenula sa trepavicama: Izgledam…

Alo pre 3 sata
Zvezda Granda, Zorana Mićanović (16), stalno je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda. Voditeljka je pevačicu Zoranu Mićanović (16) naterala da u emisiji skine svu šminku kako bi pokazala svoje pravo lice. Naime, mlada pevačica se odlučila… »

Trudna žena ubijenog pevača zvezda granda neutešna Harisa iznela poslednju tajnu preminulog muža: Rodiću sina kog je Enver…

Kurir pre 5 sati
Tri nedelje su prošle od ubistva Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, a njegov ubica još nije pronađen. Njegova supruga Harisa Lotinac (33) u ispovesti za Objektiv kaže da još ne znaju ko je ubio njenog muža, ali se nada da će se i to… »

Trudna žena ubijenog pevača zvezda granda neutešna: Iznela tajnu preminulog muža: "Rodiću sina kog je on sanjao"

Blic pre 4 sati
Pevač Enver Miki Kolašinac iz Novog Pazara, ubijen je pre tri nedelje u sačekuši u Holandiji, a njegov ubica još uvek nije pronađen, pišu domaći mediji. Njegova supruga Harisa Lotinac (33) u ispovesti za "Objektiv" kaže da još ne znaju ko je… »

Sin ceo dan traži da ga zovemo! Potresna ispovest trudne supruge ubijenog pevača Zvezda Granda, otkrila njegovu tajnu i…

Alo pre 4 sati
Enver je ubijen 9. juna u gradu Buhtenu u Holandiji, u provinciji Limburg, ispred zgrade u kojoj je živeo. Tri nedelje su prošle od ubistva Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, a njegov ubica još nije pronađen. Njegova supruga Harisa Lotinac… »

Trudna žena ubijenog pevača Zvezda Granda ispuniće mu poslednju želju: "Rodiću sina kog je Enver sanjao"

Telegraf pre 4 sati
- Živim u Pazaru kao podstanar sa svojim sinom iz prvog braka i uskoro treba da rodim dete iz veze sa Enverom - rekla je Harisa. Tri nedelje su prošle od ubistva Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, a njegov ubica još nije pronađen. Njegova… »

Sandra Mladenović prvi put o svom uspehu u „Zvezdama Granda“

Nova pre 5 sati
Sa samo osamnaest godina Sandra Mladenovć zauzela je treće mesto u "Zvezdama Granda". Sada je prvi put govorila o ostvarenom uspehu. „Ovo sve je za mene nestvarno, zaista ući u top tri od ovoliko kandidata, toliko dobrih pevača i jake sezone u… »

Vesti dana »