Zvornik

U BiH bio efendija, sada vozi kamion u Nemačkoj: Srećan sam i uživam

N1 Info pre 1 dan
Odlazak mladih gorući je problem kako Bosne i Hercegovine, tako i zemalja u regionu. Među onima koji su napustili BiH je i Selmir Husić (32) iz Živinaca. Skoro deceniju je bio imam-efendija u malom džematu kod Zvornika, a pre nešto više od dva… »

Efendija danas vozi kamion u Nemačkoj: Sretan sam i uživam u svom poslu

IndeksOnline pre 1 dan
SARAJEVO – Odlazak mladih gorući je problem kako Bosne i Hercegovine, tako i zemalja u njenom okruženju. Sve je veći broj onih koji se odlučuju potražiti neki bolji život izvan granica svoje zemlje. Živiničanin Selmir Husić (32) takođe je… »

Migranti dižu tenzije: Tuča uznemirila meštane sela kod Malog Zvornika

Večernje novosti pre 1 dan
Na inicijaticu lokalne vlasti, kako kaže, „policija radi na razdvajanju većih grupa ilegalnih migranata koji dolaze u ovaj deo Srbije, kako bi , preko Drine, prešli u BiH. POSLE tuče migranata u selu Brasina, kod Malog Zvornika, uz samo obalu Drine… »

Mobilna suvenirnica: Atrakcije iz Zvornika sada još bliže turistima

Blic pre 3 dana
Turistička organizacija iz Zvornika otvorila je mobilnu suvenirnicu u prostorijama „Pošte Srpske“ u ovom gradu. Tako su informacije o turističkim potencijalima Zvornika i okoline postale dostupne većem boju posetilaca. Ovo je posebno značajno ako… »

Da li ste bili žrtva? Razotkriven prevarant iz Zvornika

Večernje novosti pre 3 dana
Uhapšen u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivična dela prevare, falsifikovanje isprave i krađe. RADE Nikolić iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je počinio više prevara lažno se predstavljajući kao Mihailo Milivojac. Ovog prevaranta… »

"Diplome nisu sporne, na stub srama me stavio Petar Đokić": Predsednik go SP Zvornik demantovao navode oko njegovog…

Večernje novosti pre 3 dana
Vladimir Mijatović, predsednik Gradskog odbora SP iz Zvornika i član Izvršnog odbora ove partije istakao je na pres konferenciji da njegove diplome o školovanju nisu bile sportne. Vladimir Mijatović, predsednik Gradskog odbora SP iz Zvornika i član… »

Uhapšen muškarac koga su tražile policije iz pet gradova

Blic pre 3 dana
Policija je uhapsila R.G. iz Zvornika za kojim je raspisana centralna poternica i pet raspisa o traganju zbog krivičnih dela protiv imovine i krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je PU Zvornik. On je uhapšen juče na osnovu… »

"Nije sporno": Mijatović istakao da ima diplomu srednje škole

Blic pre 4 dana
Vladimir Mijatović, bivši kandidat za zamenika ministra bezbednosti u Savetu ministara, rekao je danas da njegova diploma srednje škole nije bila sporna za imenovanje na ovu funkciju i da je sve u vezi sa tim medijska spekulacija. Mijatović je naveo… »

Migranti divljaju u selu Brasina na Drini: Meštani u strahu za bezbednost govore ovako nam nije bilo ni za vreme rata!

Kurir pre 5 dana
MALI ZVORNIK – Malozvorničko selo Brasina na stalnoj ruti je migranata i do sada ih je ko zna koliko prošlo. U noći nedelja na ponedeljak tu je došlo do sukoba grupe migranata i upadanja u dvorišta, u kome je jedan zadobio lake telesne povrede… »

Nastavlja se sukob socijalista u RS, Mijatović poručio: Pokazaću svoje diplome, a Đokića pozivam da učini isto

Večernje novosti pre 5 dana
Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik najavio je podnošenje tužbi protiv partijskih drugova zbog "širenja neistina i plasiranja lažnih informacija o njemu" Vladimir Mijatović, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije… »

Vesti dana »