Izvor: Jugmedia arhiva vesti 08.01.2016

Gradska opština Medijana tradicionalno darivala decu na klinikama

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – Decu koji borave na na klinikama za dečje interne bolesti, dečju hirurgiju i ortopediju posetili su predstavnicigradske opštine Medijana i uručili im prigodne poklone. „Želimo da dečici koja najveći hrišćanski praznik provode van… »

Leskovačka “Toplana” još uvek nema filtere za prečišćavanje vazduha

Jugmedia 08.01.2016
LESKOVAC – U poslednja dva meseca vrednosti čađi u vazduhu u Leskovcu bili su preko maksimalno dozvoljene vrednosti, a veliki uticaj na to imali su i pogoni “Toplane”,koja još uvek nema filtere za prečišćavanje vazduha. Direktor ovog… »

Samostalna izložba Nikole Stojanovića – Stona

Jugmedia 08.01.2016
VRANJE – U ponedeljak, 11. januara, sa početkom u 19.00 sati, u Galeriji Narodnog univerziteta biće otvorena izložba minijatura Nikole Stojanovića Stona, diplomiranog slikara iz Vranja. Mladi slikar Nikola Stojanović rođen je u Vranju… »

U niškom zatvoru proizvodnja od „igle do lokomotive“

Jugmedia 08.01.2016
Niš – Do pre tri godine stanje u niškom zatvoru podsećalo je na stanje u propalim državnim firmama – račun je bio blokadi, dug zavoda iznosio je milion evra, plate za osudjenike kasnile su 14 meseci. Kazneno-popravni zavod u Nišu, danas je… »

Niš bogatiji za 20 komunalnih policajaca

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – U Gradskoj kući održana je svečana dodela službenih legitimacija kandidatima koji su položili stručni ispit za primenu ovlašćenja komunalne policije. „Očekujem da vase prisustvo bude adekvatna pomoć svim gradskim i inspekcijskim… »