Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 11.01.2016

Poruka Bosancima I Srbima Na Fb: Niste veliki, mnogo ste mali i dotakli ste dno dna!

Kurir 11.01.2016
SARAJEVO - Povodom samoubistava dečaka u BiH i Srbiji, Velibor Lukić je reagovao na Fejsbuku i napisao svoje mišljenje ukazujući na surovu realnost. Prenosimo Lukićev status u celini koji ima više od 20.000 lajkova do sada: Mahir Rakovac dečak iz… »

(Video) Mračne Tajne Elitne Škole U Bih: Posle samoubistva Mahira (14) đaci progovorili o mučenjima!

Kurir 11.01.2016
SARAJEVO - Nakon samoubistva Mahira Rakovca, sve veći broj bivših učenika i roditelja dece koja pohađaju škole Bosna Sema grupacije, odlučili su da progovore o svojim traumatičnim iskustvima. Škole Bosna Sema grupe, inače, rade u okviru Gulenovog… »

Monstrum Zgrozio Hrvatsku Javnost: Upao starici u kuću, uzeo joj novac pa je silovao

Kurir 11.01.2016
Županijsko državno tužilaštvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv T. T. (55) koji je ne samo opljačkao staricu već je potom i silovao. T. T. se tereti za teško kazneno delo protiv polne slobode i razbojništva. Sumnjiči se da je 10. oktobra… »

Gruevski Danas U Vašingtonu: Premijer Makedonije neće da podnese ostavku!

Kurir 11.01.2016
SKOPLJE - Komesar EU za pregovore o proširenju Johanes Han doputovaće u petak 15. januara u Skoplje kako bi sa potpisnicima dogovora o rešavanju krize u Makedoniji razgovarao o njegovom sprovodjenju. Dolazak Hana u petak u Skoplje potvrdila je njegova… »

Bosanski Lovac Na Oluje Upozorava: Prete nam katastrofe ako se ne opametimo!

Kurir 11.01.2016
SARAJEVO - Sarajevski student Nedim Sladić (18), poliglota i zaljubljenik u meteorologiju i klimatologiju, sa kolegom Kristijanom Vujčićem osnovao je zajednicu "Bosnia Storm Chasers" koja se bavi klimatskim promenama i prognozom vremena. Nedim kaže da… »

Stajala Nekoliko Sati: Prerezali stub i skinuli zastavu Republike Srpske!

Kurir 11.01.2016
TREBINJE - Nepoznati počinioci prerezali su gvozdeni stub na kom je bila zastava entiteta Republika Srpske. Vandali su skinuli zastavu koja je bila na jarbolu postavljenom u selu Ograde na Zupcima, na magistralnom putu Trebinje – Herceg Novi. Prema… »

(Foto) Potera Za Majdom Kurjak Iz BiH: Puštala detetu porniće i seksualno ga zlostavljala!

Kurir 11.01.2016
SARAJEVO - Federalna uprava policije raspisala je međunarodnu poternicu za Majdom Kurjak (38) iz Vlasenice zbog više krivičnih dela koja se odnose na seksualno zlostavljanje deteta. “Aktom Opštnskog suda u Orašju izdata je naredba za raspisivanje… »

(Video) Uzbuna U Hrvatskom Avionu Iznad Nemačke: Zbog iznenadnog kvara prinudno sleteli u Minhen!

Kurir 11.01.2016
ZAGREB - Avion "Kroejša erlanzja" na letu iz Zagreba u Brisel juče popodne morao je da sleti u Minhen jer su instrumenti pokazali da se negde na letelici pojavio tehnički kvar, potvrđeno je iz ove aviokompanije. Pošto je u trenutku kada se pilotima… »

Potraga U Zagrebu: Nestala starija žena, pretražuju Savu!

Kurir 11.01.2016
ZAGREB - U Zagrebu je sinoć pokrenuta potraga za ženskom osobom koja je nestala u reci Savi. Kancelarija za upravljanje u hitnim situacijama juče popodne roniocima je stavio u funkciju sonar i operatera iz Hrvatskog restauratorskog zavoda, Odeljenja za… »