Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 11.01.2016

Umro Dejvid Bouvi

N1 Info 11.01.2016
Dejvid Bouvi, poznati britanski muzičar, preminuo je u 69. godini, nakon borbe s rakom, potvrdio je njegov zastupnik za Holivud reporter. "Dejvid Bouvi je umro mirno danas okružen svojom porodicom nakon hrabre borbe sa rakom koja je trajala 18 meseci"… »

Osobine emocionalno inteligentnih ljudi

N1 Info 11.01.2016
Emocionalna inteligencija se teško meri, ali postoje pokazatelji da je posedujemo. Istraživanje kompanije TeleSmart, u kojem je učestvovalo oko milion ljudi, otkrilo je odlike koje su zajedničke svim emotivno inteligentnim ljudima. Ovo su neke od… »

Zlatni globus za Dikaprija i film "Povratnik"

N1 Info 11.01.2016
Film "Povratnik" (The Revenant) trijumfovao je sinoć na dodeli Zlatnog globusa sa osvojene tri nagrade, uključujući onu za najbolji film u kategoriji drame. Leonardo Dikaprio, koji u tom ostvarenju glumi lovca koga su prijatelji ostavili da umre kada… »

Adele: Izgubila sam deo sebe kada sam postala majka

N1 Info 11.01.2016
Adele, britanska pevačica, koja je svojim glasom osvojila svet u ekskluzivnom intervju za Radio Antena Sarajevo govorila je o svom životu i karijeri. Dvadesetsedmogodišnja pevačica i tekstopisac do sada je izdala tri albuma. Album pod imenom "19"… »