Izvor: Danas arhiva vesti 31.01.2016

Zajednički nastup prema državnim organima

Danas 31.01.2016
Nacionalni saveti Bošnjaka Srbije i Crne Gore potpisali sporazum o saradnji. Novi Pazar, Rožaje - Predsednici Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) i Bošnjačkog veća (BV) u Crnoj Gori, Sulejman Ugljanin i Osman Nurković, potpisali su sporazum o… »

Savjetovanje i tretmani liječenja

Danas 31.01.2016
Početak rada Savjetovališta za zavisnike od droga u Bijelom Polju. Bijelo Polje - Povodom početka rada Savjetovališta za zavisnike od droga i članove njihovih porodica, u Bijelom Polju je održan okrugli sto, u organizaciji Opštine Bijelo Polje… »

Mladi u fokusu pažnje

Danas 31.01.2016
NOVI PAZAR DANAS - Gradonačelnik Mahmutović razgovarao sa zamenicom ambasadora Švajcarske. Novi Pazar - Novopazarski gradonačelnik Meho Mahmutović razgovarao je nedavno u Novom Pazaru sa zamenicom švajcarskog ambasadora u Srbiji Polin Mentoneks… »

Bošnjačke partije poželjni partneri Beograda

Danas 31.01.2016
NOVI PAZAR DANAS - Predizborna svrstavanja u Novom Pazaru. Novi Pazar - Bošnjačke partije, kako stvari sada stoje, na predstojeće parlamentarne izbore će sa svojim starim partnerima, Prvi koalicioni partneri se znaju. Lideri SNS i SDPS Aleksandar… »

Nastavak radova na proljeće

Danas 31.01.2016
Završena prva faza radova na Domu Crvenog krsta u Bijelom Polju. Bijelo Polje - Prva faza radova na zgradi Doma Crvenog krsta u Bijelom Polju privedena je kraju. Sve što je bilo planirano ovom fazom radova već je urađeno i kako kaže Mašan… »

Preventivom protiv opake bolesti

Danas 31.01.2016
Dom zdravlja u Novoj Varoši pridružio se evropskoj zdravstvenoj kampanji protiv raka grlića materice. Nova Varoš - Preventivnim pregledima i stručni predavanjima, Dom zdravlja u Novoj Varoši priključio se obeležavanju 10. Evropske nedelje… »

Vrede više nego što tabela pokazuje

Danas 31.01.2016
Kadetski tim FK Novi Pazar u dobroj poziciji da očuva status u elitnoj ligi. Novi Pazar - Pre nego 12. marta nastave šampionat u elitnoj ligi Srbije kadeti FK Novi Pazar odigraće dve zaostale utakmice iz prvog dela prvenstva, obe kao domaćini, sa… »