Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Indira kreće na turneju!

Alo 26.02.2016
Folk zvezda Indira Radić, koja je krajem prošle godine objavila novi album "Niko nije savršen", otpočinje zvaničnu turneju kako po Srbiji, tako i po regionu i Evropi. Pevačica je, nakon sto je raspisala oglas za novi bend, okupila sjajne muzičare… »

Sportom do savršene figure

Alo 26.02.2016
Čvrsta zadnjica i zategnute butine – to je san većine žena. Ali da bi Vaš san postao java, drage dame, nije dovoljno da držite razne dijete i izgladnjujete se, već se morate baviti i nekim sportom. Koji ćete sport izabrati, zavisi od Vašeg… »

Danijela: Imam dokaze da je Gastoz bio sa mnom!

Alo 26.02.2016
Nova učesnica Danijela Poplićanović izazvala je pometnju u vili pošto je na samom ulasku najavila seks sa Zmajem od Šipova. Ipak, klaberka je sinoć uradila nešto drugo - ona je "poljuljala" Gastozovu i Zoričinu vezu izjavom da su ona i Marinković… »

Miljana, sedi jedan!

Alo 26.02.2016
Miljana Kulić izblamirala se kada je pokušala da se opravda da zbog umora nije mogla da se seti koji je glavni grad Amerike. "Bilo mi je krivo što nisam znala koji je glavni grad Amerike. To mi je bilo smešno. A Čikago je glavni grad. Ne, Njujork… »

Zašto nam je teško da ustanemo iz kreveta?

Alo 26.02.2016
Bili spavalica ili ne, sigurno vam je teško da se ujutru izvučete iz kreveta i krenete u nove radne pobede. Dobra vest je da sebi možete da olakšate ustajanje! Onog trenutka kad zazvoni sat vi ste verovatno jedna od najnesrećnijih osoba na svetu… »

Dušica: Nije mi prijalo što nas gledaju! (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Zorica Marković poznata je po tome što uvek kaže šta misli, pa je tako pričala o seksu Filipa i Dušice. Ona je opisala kako su tog jutra imali "bioskop" u kući i da su svi gledali akciju Filipa i Dušice. - Marina u toj bioskopskoj tišini hrče i… »

Preminuo čuveni trener iz "Rokija"

Alo 26.02.2016
Toni Burton, zvezda filma "Roki", preminuo je u 78. godini, a njegova mlađa sestra Loreta Kelij rekla je kako se samo srušio i nije mu bilo pomoći.Toni Burton proslavio se filmovima o slavnom bokseru. Toni Burton se proslavio filmovima o slavnom… »

Kako da vas deca stvarno čuju?

Alo 26.02.2016
Način na koji se obraćamo deci ima veliki uticaj na to da li nas slušaju. Najbitnije je da im se obraćate jasno i odlučno, kao i da budete dosledni. Šta vi, u stvari, treba da uradite? Obraćajte se detetu imenom. Zovite ga dok niste sigurni da… »

Pejović: Biljanina bolest je sve promenila

Alo 26.02.2016
Aco Pejović, srećan i zadovoljan što se nakon godinu dana njegova žena Biljana oporavila, priredio je slavlje kojem su prisustvovali njihovi prijatelji i rodbina. Pevač je priznao da mu je 2015. godina bila veoma teška jer je tada njegovoj supruzi… »

Zbog Novaka bih želeo da postanem otac!

Alo 26.02.2016
Glumac Bojan Perić, koji važi za porodičnog čoveka koji se trudi da mlađim generacijama prezentuje zdrav način života i pravilna moralna načela, otkrio je da je nakon susreta sa legendom tenisa Novakom Đokovićem počeo da razmišlja o tome da se… »