Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Goga se poverila Zorici u vezi sa Filipom! (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Go-go plesačica Goga, poverila se Zorici Marković o njenom odnosu sa Filipom. Nakon što je raščistio sa Dušicom, Filip se ponovo vratio Gogi, sa kojom je razmenjivao poljupce. Goga je očigledno imala potrebu da nekome ispriča šta zaista oseća… »

Slađa priznala da joj fali seks

Alo 26.02.2016
Hrvatska pevačica Slađana Petrušić požalila se produkciji kako joj treba muškarac u vili. - Ljudi, ako ste mogli Zmaju da uvedete Danijelu, ajte i meni nekog. Hoću i ja da imam nekog. Neka mi narod izabere čoveka - poručila je pevačica… »

Madona prekršila filipinski zakon

Alo 26.02.2016
Američka pevačica Madona mogla bi da dobije zabranu ulaska u Filipine zbog nepoštovanja filipinske zastave na koncertima koje je održala juče i prekjuče u Manili. "Ismejala je našu zastavu", izjavio je šef heraldičkog odeljenja Nacionalne… »

Dušica: Spavala bih s Despotom!

Alo 26.02.2016
Zorica Marković iz Velikog brata zamenila je svoju imenjakinju u provociranju Dušice. Ona ju je pitala sa kim bi spavala da nema Filipa, pa je Dušica uz dugo oklevanje rekla da bi izabrala Stefana Despotovića da nije zauzet.… »

Miroslav: Ne zanima me Devin

Alo 26.02.2016
DNK analiza koja je objavljena u jednom nedeljniku, a koja pokazuje da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, šokirala je javnost. Dok pojednici veruju u verodostojnost tog papira, mnogi su posumnjali da je lažan, a “slavuj iz Mrčajevaca”… »

Zorica ima dokaz da nije trudna?

Alo 26.02.2016
Pošto je Dukićevoj bilo muka u jutarnjem programu, učesnici su pomislili da je u drugom stanju. To je, između ostalog, potvrdio i Gastoz koji je rekao da je čak i odabrao ime za bebu. Ipak, mnogi su to shvatili kao šalu, tako da je ostalo… »

Filip: Dušica me najviše loži! (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Farmeri su se sinoć igrali "Istine ili izazova". Žika je pitao Filipa koja ga devojka "više radi" - Goga ili Dušica. - Pa mogu samo da kažem Dušica, jer sa Gogom nisam bio - rekao je on i nije razočarao Grabovićevu. Filip se ponovo ljubio s Gogom… »

Milan: Moje devojke su bile pitome (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Milan Stanković pričao je za "Alo! Scenu" o svom stilu i devojkama. On je otkrio zašto mu je iscepana odeća i na kakve dame pada. Pogledajte intervju: blictv_rs/main 1 1… »

Miki moli produkciju da ide kod hirurga

Alo 26.02.2016
Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, rešio je da posluša onu narodnu "Videla žaba konj se potkiva, pa i ona digla nogu", pa je počeo u programu, uživo, da moli produkciju za sve što mu nedostaje u životu. - Pošto je ovo jedina produkcija koja je… »

Filip se ponovo ljubio s Gogom (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Nakon što je Filip raščistio sa Dušicom, ponovo se vratio akciji sa Gogom. Na sinoćnoj žurki oni su snimljeni tokom strastvenog poljupca. Podsetimo, ovo im nije prvi put da se ljube, jer su to već radili kada je Filip bio u šemi i sa Dušicom pa… »