Izvor: Jugmedia arhiva vesti 26.02.2016

Prvi „Factory fest“, revija tvrdog zvuka metala u Vranju!

Jugmedia 26.02.2016
VRANJE – „Factory fest“, prvi gradski festival na kome će dominirati metal zvuk, biće održan u subotu 27. februara u Omladinsko kulturnom centru u Vranju. Sama ideja o pokretanju čitave priče, došla je od vranjskog benda „Mud factory“… »

Veliki skup planinara na jubileju vranjskog „Železničara 2006“

Jugmedia 26.02.2016
VRANJE – Obeležavanjem deset godina rada, planinarski klub „Železničar 2006“ Vranje će u petak u 19 časova, u svečanoj Sali vranjske gimnazije, organizuje tribinu na temu „ Planinarsko-turistički potencijal Vranja kao oblik aktivnog odmora… »

Obnovljena fasada i stolarija u školi „Vuk Karadžić“ u Leskovcu

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Posle obnovljene stolarije u osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Leskovcu, završeni su i radovi na fasadi. To su prve značajnije investicije na zgradi škole u poslednjh 6 decenija. Ova osnovna škola bila je jedna od prvih u kojoj su… »

Gradsko veće i Skupština preuzimaju odbranu grada u ratnom stanju

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – U slučaju ratnog i vanrednog stanja, plan odbrane Leskovca donosi i sprovodi lokalna skupština, a ako skupština nije u mogućnosti da se sastane, odgovornost preuzima Gradsko veće. Ovo je suština izmena u Statutu grada Leskovca, koji je… »

Da li je moguće?! Ovako izgledaju divlje deponije u centru Leskovca

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Komunalci i radnici “Por Verner Vebre” su sa predstavnicima gradske Uprave za zaštitu životne sredine dve nedelje za redom čistili ogromnu deponiju koja se nalazila iza zgrade Madere. Posečeno je šiblje, uklonjen komunalni i… »

VIVA VOX ponovo gostuje u Nišu

Jugmedia 26.02.2016
NIŠ – Popularni hor VIVA VOX će održati koncert u Nišu u petak, 18.marta u sali Doma Vojske, sa početkom u 21h. Nakon nezaboravnog i unapred rasprodatog koncerta prošle godine u dvorištu Univerziteta , VIVA VOX će ovom prilikom pružiti priliku… »

Prijava zbog vređanja komšije

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Protiv jednog muškarca iz Bojnika podneta je prekršajna prijava jer je narušio javni red i mir vređajući svog komšiju. U saoptenju policije se još navodi da je u protekla 24 časa podneta je evidentiran jedan požar na porodičnom… »

Gradonačelnik ponovo razgovara sa sugrađanima

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Razgovor gradjana sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem biće organizovan sutra u periodu od 10 do 14 časova u sali Gradskog veća. Poziv je otvoren za sve građane. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i predstavnici… »