Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Nevoljena!: Marina Perazić na meti svih farmera

Blic 12.03.2016
Porodični sastanak sazvan zbog kamera u kupatilu otišao je u potpuno drugom pravcu, pošto su se farmeri opet posvađali zbog hrane. Sastanak je počeo Natalijinim predviđanjem, da će, ukoliko se ne disciplinuju i ne počnu da poštuju pravila… »

​Naučnici otkrili fosil​ koji nas upoznaje sa životom PRE DINOSAURUSA

Blic 12.03.2016
Novootkriveni fosil iz Brazila, star 250 miliona godina, daje nam fascinantni uvid u život pre dinosaurusa. Teyujagua: eEnormously important reptile for the origin of archosauriforms https://t.co/FuuiO4GyoJ pic.twitter.com/bGPBSBsQtC— manasataramgini… »

Konačno!: Evo kako najlakše da otvorite flašu vina bez vadičepa

Blic 12.03.2016
Ako nemate vadičep, sigurno ste nekoliko puta pokušali raznim predmetima da otvorite flašu s pampurom. A za to vam je potreban samo običan ključ. Ključ treba pod kosim uglom da gurnete u pampur, a onda kružnim pokretima da ga pomalo vučete nagore… »

Ruskinja kojoj je nemoguće odoleti: Prostitutka iz “Igre prestola” potpuno gola! (18+)

Blic 12.03.2016
Zvezda serije "Igra prestola" Oli Kram skinula se za potrebe jednog magazina. Pogledajte na Instagram-u Ruska manekenka pozira potpuno gola na crno-belim fotografijama koje su opasno seksi. Pogledajte na Instagram-u Ako mislite da su fotografije rađene… »

Sudar Titana!: Zaratile Keva i balerina!

Blic 12.03.2016
Najnovija svađa desila se u spavaćoj sobi između Zorice Marković Keve i balerine Kristine Čanković. Naime, Čankovićeva je Kevi tražila dim cigare, a onda je domaćica počela da histeriše. Zobacz na Youtube Kristina je pokušala da je iskulira… »

Tako Seksi!: One imaju najbolju guzu i to mogu da dokažu

Blic 12.03.2016
Neko preferira selfi, a neko preferira belfi. Belfi je izazovna fotografija zadnjice u prvom planu, a ove dame se nisu libile da se time i pohvale. Koko Ostin, Stanija, Kim Kardašijan, Dženifer Lopez su samo neke od lepotica koje su se pohvalile… »

Suvenir Sa Turneje: Egipatski carinici se potpisali na gitaru Brajana Adamsa

Blic 12.03.2016
Poznati kanadski pevač Brajan Adams dobio je neobični suvenir iz Egipta, jer su mu carinici na granici pisali po akutisčnoj gitari. Adams, koji je održao koncert u Kairu objavio je fotografiju svoje gitare marke "martin" iz 50-ih godina s natpisom na… »

Snima se nastavak kultnog filma "Bitlđus"

Blic 12.03.2016
Reditelj Tim Barton potvrdio je da će "Bitlđus" kultna gotik komedija iz 1988. godine, doživeti svoj nastavak. - Producenti filma su nam dali zeleno svetlo za početak snimanja, a takođe smo razgovarali i sa glumcima sa kojim želimo da radimo u… »

Nova histerija u Australiji: Plaćaju da budu PRESTRAVLJENI

Blic 12.03.2016
"Da li ćete preživeti?", natpis je koji stoji na kapijama kampa za koji je ovih dana teško naći kartu. Možda ne zvuči zabavno, ali za veliki broj mladih Australijanaca ovaj kamp je najluđi provod, iako je sve u njemu nalik na horor film. I upravo… »

Najmanji majmuni na svetu su dobili BLIZANCE

Blic 12.03.2016
Iti i Gomez, postali su ponosni roditelji blizanaca koji teže samo 15 grama. Ovaj srećni par, pripada vrsti pigmejski marmoset najmanjim mamunima na svetu, koji žive u kišnim prašumama, obično u južnoj Americi. Maleni majmuni su dobrodošli u… »